Strona 4 z 11 < 1 2 3 4 5 6 ... 10 11 >
Opcje tematu
#33126 - 07/09/2001 13:31 Re: Konto Unibet w polskim banku .
DMK Offline
old hand

Meldunek: 09/05/2001
pare slow w obronie KredytBanku...
wplacalem gotowke w Katowickim oddziale i spotkalem sie z mila i kompetentna obsluga. obslugujaca mnie osoba bez zadnych problemow zgodzila sie nawet przeslac potwierdzenie faxem do Unibetu

Do góry
Bonus: Unibet
#33127 - 07/09/2001 21:31 Re: Konto Unibet w polskim banku .
forty Online   karty

Meldunek: 14/05/2001
David,w którym oddziale to wpłacałeś?Na Warszawskiej zajeło mi to 2 minuty i nikt o nic nie pytał.

Do góry
#33128 - 08/09/2001 12:35 Re: Konto Unibet w polskim banku .
Dawid Offline
old hand

Meldunek: 18/06/2001
forty Ja mieszkam w Warszawie chociaż jestem białostoczaninem i wpłacałem w Markach koło Warszawy obsługa owszem bardzo miła dlatego przeniosłem się z PKO BP do Kredyt banku

Do góry
#33129 - 08/09/2001 18:24 Re: Konto Unibet w polskim banku .
Anonymous
Unregistered

Conrad ,
W rzeczywistosci w Unibet nie ma ustanowionej maksymalnej stawki na zaklady , natomiast jest ustanowiona maksymalna stawka na wygrana i to w zaleznosci od rodzaju gry . Jednoczesnie powiedzmy , ze obstawiasz zaklad przez internet i komputer mowi ci , ze przekroczyles limit , nie oznacza to ze nic w tej sprawie nie mozemy zrobic . Jezeli taka sytuacja zaistnieje bardzo prosze cie o kontakt pod wszystkim juz znany numer 00 800 461 12 25 . Ja postarm sie uzyskac dla ciebie czy innego gracza pozwolenie z londynu na obstawienie wiekszej kwoty niz planowana . Oczywiscie nie twierdze , ze zawsze uzyskanie zgody jest mozliwe ale ja zrobie wszystko co w mojej mocy

Co do polskich bankow ja tego komentowac nie bede !! A co tam powiem glosno Handlobank gra ze mna jak chce ! nie jestem w stanie wyplacic pieniedzy tu na Malcie wiec co miesiac przymusowo mi sie one odkladaja!! Jak wroce do Polski to bede bogata i zaczne obstawiac gry!!!

Tylko , ze wtedy jako byly pracownik Unibetu nie moge grac w Unibecie ...

Do góry
#33130 - 09/09/2001 15:06 Re: Konto Unibet w polskim banku .
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
Aniu, dzięki za odpowiedź. Jeśli przekroczę limit na dany zakład to z pewnością spróbuję się z Tobą skontaktować

Unibet został dodany do listy bukmacherów polecanych przez 'mecz.pl' i jest już widoczny na stronie głównej (oraz w działach bukmacherzy i linki). Jest to lista solidnych bukmacherów którzy przeszli próbę czasu i oferują usługi na najwyższym poziomie.

Do góry
#33131 - 11/09/2001 18:08 Re: Konto Unibet w polskim banku .
Anonymous
Unregistered

Ciesze sie ogromnie , ze Unibet czyni postepy i ze klienci sa z nas zadowoleni . Musze sie wam przyznac , ze przez pare ostanich dni mialam juz wszystkiego serdecznie dosc i chcialo mi sie wracac do Polski . Teraz chyba jednak jeszcze troche zostane!!! Dziekuje Wam wszystkim!!!!

Do góry
#33132 - 11/09/2001 18:19 Re: Konto Unibet w polskim banku .
DMK Offline
old hand

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Anka:
[qb]Ciesze sie ogromnie , ze Unibet czyni postepy i ze klienci sa z nas zadowoleni . [/qb][/QUOTE]
czesc Anusiu (ladnie - nie musi byc twardo, lepiej jak brzmi milo :-))
pewnie od kiedy zawitalas na naszym forum wiele osob skorzystalo z oferty. tylko sie zastanawiam czy Unibet jest zadowolony, skoro tylu wytrawnych graczy zacznie sie tam wzbogacac? ;-))

Do góry
#33133 - 11/09/2001 19:12 Re: Konto Unibet w polskim banku .
Anonymous
Unregistered

Coz w tym biznesie jest zawsze 50% na 50% . A ja i tak w was wierze i ciesze sie z kazdej wygranej!!!
W koncu rodacy Polacy prawda!!!`???
Pozdrawiam Anusia

Do góry
#33134 - 11/09/2001 19:24 Re: Konto Unibet w polskim banku .
Szakal Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 24/06/2001
Aniu możesz mi powiedzić czy ktoś w końcu odpisze na mojego maila? Bo widze ze skrzynka (info-pl) nie byla dawno odkurzana.

Do góry
#33135 - 11/09/2001 22:59 Re: Konto Unibet w polskim banku .
Anonymous
Unregistered

Przepraszam , ze nie odpowiedzialam od razu na Twoj e mail. Mam nadzieje , ze udalo mi sie udzielic Ci niezbednych informacji .
Pozdrawiam
Ania

Do góry
#33136 - 12/09/2001 13:18 Re: Konto Unibet w polskim banku .
Szakal Offline
Carpal Tunnel

Aniu jescze jednak nie uzyskałem odpowiedzi na dwa poniższe pytania,zamieszcam je tu bo mam nadzieje ze bedzie szybciej i niektorzy nowi uzytkowicy Unibetu na tym skorzystają.

Na ostatnim stopniu rejestracji podane jest pole obok którego pisze kod premii (jak go uzyskać i na jakij zasadzie jest ona przyznawana i w jakiej wysokości) ?

Jezeli zarejestrowany jestem na nazwisko np. Jan Kowalski to czy
mogę wyplacic cześc sumy na konto (bankowe) ktore wlascicielem jest Marian Kowalski? (np. jestem właścicielem konta w Unibecie ale $ z niego chce przelać na konto bankowe mojego brata)

Z gorącymi pozdrowionkami

Szakal

Do góry
#33137 - 13/09/2001 18:46 Re: Konto Unibet w polskim banku .
Anonymous
Unregistered

Co do kodu premii odpowiedzialam , ze uzyskuje sie go w ramach kampanii reklamowych , ktore w Polsce sie jeszcze nie rozpoczely . WKROTCE! WKROTCE!
Nie bardzo rozumiem Toje pytanie , czy chodzi Ci o to , ze np. chcialbys przelac pieniadze z konta dolarowego Twojego brata na Twoje konto w Unibet?? Jesli tak to Jestem przekonana , ze o ile TWOJ BRAT O TYM WIE ha ha ha ( bo moj prawdopodobnie nie bardzo by sie przeja czy jego siostra wyraza na to zgode)nie ma z tym problemu . Jezeli zle zrozumialam pytanie to prosze zapytaj jeszcze raz ( to pewnie przez te moje blond wlosy!!! )
Pozdrawiam
Ania

Do góry
#33138 - 13/09/2001 19:10 Re: Konto Unibet w polskim banku .
Dawid Offline
old hand

Meldunek: 18/06/2001
Czyżby to Twoje zdjęcie było na stronie Unibet?

Do góry
#33139 - 13/09/2001 19:48 Re: Konto Unibet w polskim banku .
Szakal Offline
Carpal Tunnel

[qb]Co do kodu premii odpowiedzialam , ze uzyskuje sie go w ramach kampanii reklamowych , ktore w Polsce sie jeszcze nie rozpoczely . WKROTCE! WKROTCE! [/QUOTE][/qb]

Nietsty tego w odpowiedzi na mail nie było Mowisz ze wkrotce i puszczas oczko - wic rozumiem ze zludne me czekanie

[QUOTE][qb]
[...]Nie bardzo rozumiem Toje pytanie [...]Jezeli zle zrozumialam pytanie to prosze zapytaj jeszcze raz [/QUOTE][/qb]

Pytanie jasno przecyzowało o co mo chodzi. Chodzi o wyplate a nie o wplate. Wiec jescze raz zadam pytanie, bo mam słabośc do blondynek Jestem uzytkowniekim Unibetu i mam zarejestrowane konto na nazwisko np. Jan Nowak (nie urazając Nowaków) i po ewentualnej wygranej chce wycofać cześc zarobionych pieniazkow to czy moge porosic o przelanie ich z konta Jana Nowaka (wlasciciela) w Unibecie na konto bankowe ktorego wlascicielem jest np. Jerzy Nowak (brat Jana )Juz prosciej teo pytania zadać nie mogę.

Aha dodzwonić się do Ciebie to prawdziwy cud, porównywalny z tafieniem spotkania o kursie 12.00! Próbowałem wczoraj - echo, dzisiaj po 5 sygnałach znowu nastepuje echo Ach te blondynki...

Do góry
#33140 - 13/09/2001 19:53 Re: Konto Unibet w polskim banku .
Anonymous
Unregistered

Proszę o pomoc.
Czy ktoś wie czy w rzeszowie jest siedziba Kredytbanku a jak jest to na jakiej ulicy.Tak w ogole jakby ktos mial wykaz wszystkich placowek kredytbanku to dobrze by bylo gdyby umiescil tutaj ten wykaz.W przyszlosci nie byloby juz takich pytan jak moje.Dzieki.

Do góry
#33141 - 13/09/2001 19:56 Re: Konto Unibet w polskim banku .
DMK Offline
old hand

[QUOTE]Oryginalnie wysłał adam:
[qb]Proszę o pomoc.
Czy ktoś wie czy w rzeszowie jest siedziba Kredytbanku a jak jest to na jakiej ulicy.Tak w ogole jakby ktos mial wykaz wszystkich placowek kredytbanku to dobrze by bylo gdyby umiescil tutaj ten wykaz.W przyszlosci nie byloby juz takich pytan jak moje.Dzieki.[/qb][/QUOTE]
http://www.kredytbank.pl/siec/placowki.htm

Do góry
#33142 - 13/09/2001 20:41 Re: Konto Unibet w polskim banku .
Anonymous
Unregistered

Zanim odpowiem zadzwonie do mamy i podziekuje jej , ze jestem blondynka .
Tak wiec , niestety my mozemy przelac pieniadze tylko i wylacznie na twoje konto ze wzgledow bezpieczenstwa . Mam nadzieje , ze teraz odpowiedzialam poprawnie a przede wszystkim zrozumialam poprawnie!
Musze cie milo rozczarowac ale kampania reklamowa ma sie odbyc wkrotce mam na mysli najblizsza przyszlosc i ja zamierzam poinformowac was na forum otwierajac nowy temat . Nie wiem dlaczego nie mozesz sie dodzwonic poniewaz mialam kilka telefonow z Polski . A oczko puscilam ci zupelnie prywatnie ....

Do góry
#33143 - 13/09/2001 21:54 Re: Konto Unibet w polskim banku .
Anonymous
Unregistered

Przeprasza was wszystkich , ze nie powrocilam do rozmowy ale nie moglam wejsc na strone chat .
Sprobuje jeszcze raz troche pozniej

Do góry
#33144 - 13/09/2001 23:44 Re: Konto Unibet w polskim banku .
Szakal Offline
Carpal Tunnel

[qb]Musze cie milo rozczarowac ale kampania reklamowa ma sie odbyc wkrotce mam na mysli najblizsza przyszlosc i ja zamierzam poinformowac was na forum otwierajac nowy temat .[/qb][/QUOTE]

Zatem jak widać byłem w błędzie Ale wracając do kod premii wiec juz jako member Unibetu na tym i tak nic nie skorzystam.

A to oczko zupelnie prywatnie to mi mowe odebrało

A powracając do motywu przelania pieniazkow z konta Jana Nowaka (wlasciciela rachunku w Unibecie) na konto bankowe Jerzego Nowaka to chyba jst sposób by to ominać - Istnieje wspaniała rzecz jak edycja danych A wtedy osiagne to bezproblemowo A pytanie było moje związane z tym ze przez najblizsze 3 lata mam zakazane zdobycie jakiegokolwiek dochodu - bo ktos starci ulge na tym

I na dobranoc taki mały bug ktory znalazlem :

Postepując według wskazówek, możesz natychmiast złożyć depozyt i rozpocząć obstawianie zakładów ,lub możesz zajżeć jako gość. Przyjemnej zabawy!

Zajżałem i zdębiałem

A następnie ponownie zświerkowałem (żeby nie uzyc ponownie słowa zdębiałem) to:

Preślij faksem 00 800-461-1226 lub + 356 33 577 kopię wpłaty a suma będzie wpłacona na Twoje konto w Unibecie automatycznie . W innym razie zabierze to do pięciu (5) dni.

A w zielonym okienku skad usmiecha sie do mnie słodka blondynka pisze taki numer +356 333 577

Chyba gdzieś jest o jedną za duzo albo za mało 3-kę.

Za to należy sie premia

Do góry
#33145 - 14/09/2001 00:53 Re: Konto Unibet w polskim banku .
Anonymous
Unregistered

Ja sie do Ciebie usmiechne ale nie ze zdjecia tylko znowu prywatnie!!! Ta blondynka to Anna ze szwecji ja jestem z Polski! Ja rozumiem , ze nikt nie chce nic tracic a w szczegolnosci ulg podatkowych i mysle , ze wszystko da sie ominac . Mam nadzieje , ze mnie nikt teraz nie zaaresztuje Pozwol ze zapytam jeszcze raz odpowiedzialne za to osoby i postaram sie udzielic odpowiedzi jak najszybciej .
A te 3 .............coz znowu moj blad moja wina przepraszam .

Do góry
Strona 4 z 11 < 1 2 3 4 5 6 ... 10 11 >

Moderator:  rafal08