Strona 2 z 2 < 1 2
Opcje tematu
#329232 - 21/04/2005 18:19 Re: NBA - Play-off's(topik tymczasowy-dyskusja)
g00niek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/10/2002
Hehehehe no pewnie że nie, progresja to wyzucie obstawiania z całej jego otoczki Pozbawienie duszy całego piękna naszej rozgrywki z bukami ;-)

Poza tym pisałem juz kilka razy o mojej progresji na Red Wings która zakończyła sie dla mnie pomyślnie ale zdrowia ile tam straciłem....

Grałem też kiedyś, jak pewnie sporo osób progresję na remisy w 2 hiszpańskiej... Jak dla mnie to intuicji tam nie było...

Do góry
Bonus: Unibet
#329233 - 21/04/2005 18:26 Re: NBA - Play-off's(topik tymczasowy-dyskusja)
boca juniors Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/05/2003
Ja gram narazie awanse,Detroit z Indianą i SA to mój główny kupon,dośc grubo zarzucony,myślę,że Pacers jeszcze dadzą trochę zarobić,gdyby im nie szło,bede kontrował na poszczególne mecze,bo Spurs i Detroit jestem prawie pewien,jezeli czegos moźna być pewnym w NBA,a szczególnie w PO.
Drugi kupon to singielek na awans Memphis,też chyba dobry pomysł,bo szanse spore,a kurs 6 drogą nie chodzi,jak ich misie zatrzymają w ataku to moze być ciekawie.No i do tego zamierzam grać na home winy Memphis i NJ,a kursy zapewne będą tłuste,do tego na Denver u nich i popróbuję jakieś inne filmy, zobaczymy w praniu,co wyjdzie po pierwszych meczach.Największy mętlik mam w meczach
Chicago i Seattle,tu rebusy dosć poważne.A co do Dallas to chyba nie będę grał awansu,bo mało atrakcyjny kurs do ryzyka,zobacze jak się to ułoży i sobie zrobie jakąś teorie,narazie tylko takie przedwstepne rozważania,jutro piatek,to się zacznie myślec intensywniej

Do góry
#329234 - 21/04/2005 18:33 Re: NBA - Play-off's(topik tymczasowy-dyskusja)
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/01/2004
g00niek,sama ,czysta intuicja przydaje się,ale jeżeli obiektem "wyczucia" jest ...kobieta:-)

Typując korzystamy rowniez ze swojej wiedzy,wiadomości o drużynach,uwag innych typujących,itd.
Z tych,co typuja TYLKO na intuicję,nieźle sobie żyja buki.

IMHO wiecej jest intuicji w stawianiu na serie meczów,niz w klasycznym obstawianiu każdego z osobna,dlatego też przy przyjęciu mylnego założenia,narażamy sie na niezle nerwy,tym wieksze,im wyższy stopień progresji.

Do góry
#329235 - 21/04/2005 18:36 Re: NBA - Play-off's(topik tymczasowy-dyskusja)
Nycek Offline
enthusiast

Meldunek: 25/05/2004
Amkwish jesli juz bedziesz mial obrana teorie co grasz progresem (over/under czy +/-hc) i na kogo w danej parze playoffs moge liczyc, iz zamiescic chociaz czesc z tych informacji na forum ?

Fajnie byloby poznac zdanie innych, moglibysmy sie wspolnie zastanowic, jesli pojawily by sie jakies niejasnosci Zawsze im wiecej osob dyskutuje tym lepsze z tego wychodza typy.

Do góry
#329236 - 21/04/2005 18:41 Re: NBA - Play-off's(topik tymczasowy-dyskusja)
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Nycek,zawsze staram się zamieszczać jak najwięcej informacji na forum,przy czym jeżeli chodzi o progresje,to mam sporo wątpliwości.

Przemysle to jeszcze,ale juz dziś moge zadeklarować,że podam swoje typy na najbliższe mecze:-)

A propos@g00niek...przyznaj się jaką grałes ostatnio progresję?:-)))

Do góry
#329237 - 21/04/2005 18:47 Re: NBA - Play-off's(topik tymczasowy-dyskusja)
g00niek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/10/2002
Oczywiście że nie samą intuicją człowiek żyje... Wszystko musi być wypośrodkowane...

A ostatnia progresja? Bardzo mocno to właśnie na Red Wings w ubiegłym sezonie NHL... Grałem też na zwycięstwo HIFK w SM Liigaw ćwierćfinale z Lukko.. W końcu wygrałem

Tak się patrzę na zestaw par i się zastanawiam a może warto zagrać progres na porażkę Miami, Detroit, Phoenix i SA... Się zobaczy

Do góry
#329238 - 21/04/2005 19:03 Re: NBA - Play-off's(topik tymczasowy-dyskusja)
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Ja chcialbym poszukac takich zdarzeń,w których mamy do czynienia z "antypodami".
Juz wyjaśniam.

Skrajnie overowa Philadelphia kontra ultraunderowe Detroit(bo zakładam,ze tak bedą grali od 1 meczu).
Jaka linia?
Na podstawie średnich powinna byc bliżej 76ers(na over),tak więc under w tej parze nie byłby chyba złym pomysłem.
To taki pierwszy z brzegu,który przychodzi mi do głowy.

Podobna sytuacja w parze Dallas - Houston,chociaż tutaj obie druzyny mogą nas zaskoczyć.
Rockets moga szukac powodzenia w rzutach z dystansu,z kolei Mavs zagrac ...underowo.
Także w tej parze raczej "Away win" jako typ na progres.

Do góry
#329239 - 21/04/2005 19:52 Re: NBA - Play-off's(topik tymczasowy-dyskusja)
Macias Offline
veteran

Meldunek: 18/11/2004
Amkwish, po 1 analizie, stwierdzam, ze bede gral w 1R na progresje undera w Fili z Tlokami, i przeciwko Sloncom, ktore dzisiaj oberwaly sromotne baty(choc bez Nasha) od Sacramento(grajcego bez Peji i bez Bibbiego!!!)

zastanawia mnie rowniez, gra na chicago...

Co o tym Amkwish sadzisz, byki sa mocnym kolektywem...

Do góry
#329240 - 21/04/2005 21:44 Re: NBA - Play-off's(topik tymczasowy-dyskusja)
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Wbrew wiekszości opinii jestem przekonany,ze Chicago bedzie w 2 rundzie.wystarczy,ze raz przelamią się i wreszcie wygraja w stolicy.
Dla mnie Wizards sa zespołem bez jaj(troche tylko lepszym niż impotenci z Orlando),a swoje miejsce w PO zawdzieczają temu,ze mieli bardzo udana pierwsza część sezonu.

Byki dadzą im radę i piszę to z takim samym przekonaniem,jak pisalem ,że Chicago będzie w play-off's.

Under Pistons - 76ers jak najbardziej.
Jeżeli Detroit ma ochote powtorzyc ubiegłosezonowy sukces,to musi takie zespoły jak Phila trzymac na krótkiej smyczy.
80 punktów to max ,co goście moga zdobyć na parkiecie Detroit.
Dla gospodarzy rezerwuje 95-100 :-)

Bardzo niskie spready nie sklaniają do wybrania ich do progresji,mam na mysli założenie,ze gram tylko +handi.

Tak wiec oprócz wspomnianego juz undera pewnie trzeba bedzie wybrac jeszcze ze 3,a resztę meczów ...spróbowac typować jako pojedyncze zdarzenia.

Do góry
#329241 - 21/04/2005 22:14 Re: NBA - Play-off's(topik tymczasowy-dyskusja)
boca juniors Offline
Carpal Tunnel

można próbować plusowe handi,bo z reguły mecze w PO są zaciete i czesto na styku,tylko te końcówki i osobiste czasami trochę mącą

Do góry
#329242 - 22/04/2005 05:34 Re: NBA - Play-off's(topik tymczasowy-dyskusja)
Nadroj Offline
member

Meldunek: 28/08/2004
A nie wiecie, czy jakiś buk naziemny proponuje zakład na wygranie I rundy już? Taki by się przydał.
Co do o/u ciekawe jaką linię wystawią na Phoenix. Akurat oni to nawet w PO nie powinni grać underowo :-). A co do tej porażki z Sacramento, to zawsze jak Nasha w sezonie zabrakło, Sunsi się gubili. No ale wiadomo - oddali Lampego, to nie ma kto rozgrywać za Nasha ;-).
Też over ciekawy może być w parze Sacramento - co o tym myślicie?

Do góry
#329243 - 22/04/2005 22:13 Re: NBA - Play-off's(topik tymczasowy-dyskusja)
boca juniors Offline
Carpal Tunnel

ciekawa oferta na PO w toto syfie,się łebki postarali.

Fajna jest oferta na te 5,5 mecza w 1 rundzie,kilka pozycji jest ciekawych

SA-Denver 1 (2,3)

tutaj jak ulał pasuje mi wynik 4-1 dla Spurs,dwie wygrane u siebie,potem zacięte boje w Denver i wygrana Bryłek i potem SA i na piąty mecz wracamy do San Antonio i gospodarze wugrywaja po raz czwarty w pieciu meczach,nie sądze aby mimo rewelacyjnej ostatnio formy Denverów,wygrali dwa razy u siebie z przyszłymi mistrzami,a w hali SA to już im nie wróżę nic do ugrania,bo tam to jest piekielnie trudno.

Miami-NJ 2 (2,0)

Majamczycy jak dla mnie jeżeli w ogóle awansują,to po cieżkich bojach(4-2,4-3),zresztą tak samo ma się sprawa z ewentualnym awansem NJ i myślę,że dwa mecze to spokojnie urwą żarom , jezeli nie w Miami to u siebie mogą obydwa wygrać,bo na Florydzie bedzie bardzo o to trudno,ale na wyjazdach Gruby i spółka już nie sa tacy mocni i w Netsach moga polec dwa razy,choć ja liczę na jakąs wygraną gosci w Miami.

myślę,że mozna w ramach umiarkowanego ryzyka zagrać jedynki w meczach Dallas-Houston i Seattle-Sacramento,bo mimo,że to w miarę mocne pary,to juz nie raz takie właśnie się kończyły na 4-0 lub 4-1 a kursy po 3,2 i 3,6 są zachęcajace bo czemu nie .

Do góry
#329244 - 22/04/2005 22:19 Re: NBA - Play-off's(topik tymczasowy-dyskusja)
boca juniors Offline
Carpal Tunnel

a dziś już zagrałem undera 188 w SA,myśąlę,że nie pozwolą Denver rzucic powyzej 80-85, a sami wrzucą koło 90-95,to są PO a wiadomo jak broni SA

Do góry
Strona 2 z 2 < 1 2

Moderator:  rafal08