Ja dzisiaj dosc lajtowo - powiedzialbym wrecz rekreacyjnie zagralem
Poszedl kupon na GSW, PHI, NJ, IND oraz rozpis 2/4 na MIA, DAL, HOU-SEA over 194, Min-SAS over 183.
- Warriors chyba ostatni mecz przed wlasna publika beda chcieli wygrac - w koncu po znakomitej serii w koncowce im sie nalezy.
- Philadelphia nadal walczy o 6 miejsce, szanse wedlug mnie marne, ale zawsze, a Atlanta po dzisiejszym meczu z Detroit raczej szalu nie zrobi
- Nets chyba nie trzeba wyjasniac, martwi mnie jednak, ze jest to kolejny "masowy typ", bo te dosc czesto nie wchodza

A powazniej mowiac nie wyobrazam sobie by Carter i Kidd przegrali w takim momencie i to na dodatek z grajacymi rezerwami Celtics
- Indiana chcac byc 6 musi wygrac i Reggie im to zapewni. Bulls juz bez walki, zagraja rezerwa wedlug mnie
- Miami postawilem tylko dlatego, iz uwazam, ze beda chcieli zakonczyc RS zwyciestwem i moze zrownac sie bilansem z Spurs (o ile ci dzis polegna). Niby nic, ale zawsze cieszy fanow, iz ich zespol bedzie drugi w calej lidze

- Mavs maja passe 8 zwyciestw, sa w gazie, moze sie juz oszczedzaja na PO jednak przystepujac do rozgrywek posezonowych z seria 9 wygranych napewno ich morale by znacznie wzrosly
- Min-Sas over 183 - ostatni mecz sezonu, Wilki juz bronic nie beda, Spurs raczej rezerwami wiec na moje cos kolo 190 powinni rzucic na spokojnie. Spurs juz mysla o PO i nie chca sie przypadkowo nadziac na kontuzje, a Wilki sa winne swym fanom ladnego widowiska i duzo punktow za calosezonowe niepowodzenia dlatego biore over niemal w ciemno (choc wiem ze to loteria

)
- Hou-Sea over 194 - Houston sie ostatnio rozstrzelalo (dwie 115 pod rzad), Seattle defensywa tez nie blyszczy, tym bardziej ze to mecz o nic... Przeiwduje nowoczesna koszykowke, slabsza obrona, szybki atak. Rezerwowych poniesie fantazja i over moze pasc

To tyle nadzis. A juz 23 kwietnia "let's get ready to the rumblle"

It's playoffs time babe.
Ojj bedzie ciekawie w tym roku - szkoda, ze mniejsza uwage skupie na pierwszej rundzie poprzez trwajacy egzamin dojrzalosci z moim udzialem

Zycze wysokich wygranych. Pozdrawiam