Opcje tematu
#323136 - 12/04/2005 22:04 Dyskusje o typach!!
AnJay Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/10/2003
Witam.
Pogadajmy sobie o najpewniejszych typach dnia/tygodnia bo jakoś mi nudno na tym forum .
Kiedyś były tematy typu "Wspólny kupon" i ciekawe dyskusje tam były. W dziale Private Picks w tematach wpisuje się wiele osób z pytaniami "co myślisz o tym typie?", tak więc tu mają okazję się popytać. Tak więc zachęcam do pisania własnych przemyśleń i oceniania podawanych tu typów. Życzę ciekawej lektury i mam nadzieję że temat pomoże nam w wygrywaniu, a jeśli nie pomoże to chociaż sobie popiszemy

To może od razu zacznę i podam typ do analizowania.. a raczej do grania bez zastanowienia

Jagiellonia - Polkowice 1
A dlaczego? Dlatego że nie wygrali z Ruchem! Ma ktoś jakieś argumenty przeciw? Bo ja ich nie widzę!

Poza tym pewniakiem jest mecz:
Roma - Reggina 1
Tu też ciężko znaleźć argumenty przeciw bo Roma pokazała się z niezłej strony z Udine, a punkty są im bardzo potrzebne. No i przydałoby się wygrać na wlasnym stadionie w końcu!. Tak więc moim zdaniem wejdzie z hukiem!

Do góry
Bonus: Unibet
#323137 - 12/04/2005 22:48 Re: Dyskusje o typach!!
kielo Offline
journeyman

Meldunek: 15/01/2005
Dla mnie pewniak tygodnia to:
Górnik Łęczna - Gks Katowice 1 (1,45 w BAW)
Mialem okazje ogladac co ta druzyna zaprezentowala w sobote w Wodzislawiu (niestety), pomijajac fakt ze Odra zagrala zenujaco slabo to jednak Gornik zagral bardzo dobrze. Widac ze ta druzyna dobrze jest przygotowana do rundy wiosennej i sprawi jeszcze problem znacznie silniejszym zespołom anizeli GieKSa.
Pozdrawiam

Do góry
#323138 - 13/04/2005 07:56 Re: Dyskusje o typach!!
wafe(L)nica Offline
Wiara Gwarancja Wygranej

Meldunek: 19/07/2004
Den Bosch - Feyenoord (2)(fa+2) 1,68

TO dziś grają ,Feyenoord jeszcze walczy o Lige Mistrzów ,a z spadkowiczem powinno wygrać conajmniej 1:5 ,bedzie pogrom ,warto grać.

Do góry
#323139 - 13/04/2005 14:11 Re: Dyskusje o typach!!
Cezar Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 19/02/2005
Juventus-Liverpool 1/1.49
Co tu dużo mówić Liverpool nie jest w stanie nawet zremisować tego meczu. Liverpool ma okrojony skład,a Juve zapewne pokona ich 1:0 tak jak to uczyniła z Realem.
Pozdrawiam.
Bardzo dobry temat AnJay,brakowało czegoś takiego

Do góry
#323140 - 13/04/2005 14:33 Re: Dyskusje o typach!!
Salvador Dali Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 22/11/2004
Quote:

Dla mnie pewniak tygodnia to:
Górnik Łęczna - Gks Katowice 1 (1,45 w BAW)
Mialem okazje ogladac co ta druzyna zaprezentowala w sobote w Wodzislawiu (niestety), pomijajac fakt ze Odra zagrala zenujaco slabo to jednak Gornik zagral bardzo dobrze. Widac ze ta druzyna dobrze jest przygotowana do rundy wiosennej i sprawi jeszcze problem znacznie silniejszym zespołom anizeli GieKSa.
Pozdrawiam

Zgadzam sie w 100%. Ja jestem kibicem GKSu i nie widze zadnych szans dla mojej druzyny w tym mecz. Obecnie posiadamy tylko dwoch zawodnikow na I ligowym poziomie. Sa to mlody i naprawde bardzo utalentowany Dawid Plizga oraz Artut Andruszczak. Grzegorz Gorski to rowniez zawodnik utalentowany i z pewnoscia bedzie zawodnikiem, ktory bedzie rzadzil sroskiem pola, ale jeszcze nie teraz. Moze za rok, dwa. Jeszcze mozna dozucic doswiadczonego Miraka Widucha, czasem cos zagra Kmiecik (choc czesciej leczy kontuzje) i Markowski, ale Ci zawodnicy to juz poziom II ligowy. Nie mozna narzekac tez na bramkarza Slawika. Cala reszta niewiem czy miala by miejsce w druzynie III ligowych. Czerwiec umiera po 45 minutach, Garbaty (Bartnik) to jakas totalna pomysla. Mlody Wijas, moze kiedys ale napewno nie dorownuje Gorskiemu i Plizdze. Z druzyny 85 napewno paru chlopcow prezentowalo sie troche lepiej, ale wiecie.... tatus Jurek, prywatnie kumpel Jasia Furtoka, parenascie wpsanialych lat na boiskach wiec synus sami wiecie .Mysiak to kolejny talent, ktory co najwyzej w lidze powinien grac na razie koncowki. I zdradze wam jedna prawde o GKSie. Gdyby nie Jan Furtok to ta druzyna by juz nie istniala. Naprawde tylko dzieki temu czlowiekowi ten klub funkcjonuje. Ale jeden czlwoiek, kochajacy pilke i GKS nie wystarczy do wygrywania meczy. Osobiscie sie boje, ze jezeli ta druzyna spadnie to za rok poleci znowu, poniewaz widzialem kilka druzyn II ligowych grajacych o wiele lepiej.Jeszcze raz podkreslam. W tej rundzie GKS nie ma szans na wygrywanie. Chyba jedyna druzyna, z ktora moga powalczyc to obecnie Odra. Zobaczymy co to bedzie, na razie jest katastrofa. Pisze to z wielkim smutkiem

Do góry
#323141 - 13/04/2005 17:25 Re: Dyskusje o typach!!
Kattowitz Offline
old hand

Meldunek: 17/01/2005
Quote:

Cala reszta niewiem czy miala by miejsce w druzynie III ligowych.

Chyba zapomniałeś o Pękim, nie wiem czy byłeś na meczu z Polonią ale on jako jedyny trzymał pierwszoligowy poziom.Niesamowita kondycja, Przez 90 minut sam wybiegał więcej niż chyba reszta drużyny, zdecydowane i skuteczne wejścia, zero błedów ,świetna gra głową, zdecydowanie najlepszy zawodnik mecz. Co do meczu z Górnikami z Łęcznej zgodze się że szanse marne ale Wiara Czyni Cuda

Pozdro dla Gieksiarzy

Do góry
#323142 - 13/04/2005 17:30 Re: Dyskusje o typach!!
AnJay Offline
Carpal Tunnel

63' Den Bosch 1 : 1 Feyenoord hmmm

Moim zdaniem to nie był aż taki pewniak i widać że mają kłopoty Rotterdamczyki! Pewnie kupa ludzi to zagrała bez zastanowienia, tak samo jak wczoraj Rangers. Gdyby Feyenoord zaliczył jakieś 2 mecze bez wygranej to grałbym to w ciemno bo mieliby motywację dziś i nastukaliby 6 bramek.. a tak.. chłopaki wygrywają wszystko od kilku tygodni, więc się mogli rozkojarzyć. Może jeszcze dadzą radę.. ale moim zdaniem szkoda pieniędzy na taki typ.. i go nie zagrałem

Ten weekend będzie wyjątkowo łatwy więc szykujmy kasę
Jest dużo drużyn które będą chciały zemścić się na ubiegłotygodniowych niepowodzeniach (Barca, Milan, Juve, Legia.. dużo tego..), tak więc myślę że jest szansa na $$.

Ciekawym typem jest Lille - Lens 1 1.80
Chłopaki wygrali 8:0 z Sochaux.. więc teraz powinni poradzić sobie z Lens, które osłabło trochę i nie strzeliło bramki w ostatnim meczu z Nice. Lille może bardzo zbliżyć się do występów w LM. Tak więc chyba warty zagrania typ. A 1X można grać w ciemno.

A co do dzisiejszego meczu Juve - Liverpool to zadziwia mnie wasza pewność że Juventus wygra.. a jeśli wygra to nie 1:0, dość już tych durnych wyników 1:0 w ich wykonaniu! Skoro Fiorentina potrafiła strzelić im 3 gole to The Reds też mogą!! No ale zobaczymy.. grać tego nie będę.. będę sobie oglądał jak Liverpool wywalcza dziś awans w Turynie

Do góry
#323143 - 13/04/2005 18:29 Re: Dyskusje o typach!!
grzech Offline
veteran

Meldunek: 18/12/2004
Quote:

TO dziś grają ,Feyenoord jeszcze walczy o Lige Mistrzów ,a z spadkowiczem powinno wygrać conajmniej 1:5 ,bedzie pogrom ,warto grać.

Turecki, zgadłeś! pogrom był, ale nie 5-1 tylko 4-1 / nie dla Fajansnoordu tylko dla Den Bosch

Do góry
#323144 - 13/04/2005 20:43 Re: Dyskusje o typach!!
AnJay Offline
Carpal Tunnel

Quote:

...A co do dzisiejszego meczu Juve - Liverpool to zadziwia mnie wasza pewność że Juventus wygra.. a jeśli wygra to nie 1:0, dość już tych durnych wyników 1:0 w ich wykonaniu! Skoro Fiorentina potrafiła strzelić im 3 gole to The Reds też mogą!! No ale zobaczymy.. grać tego nie będę.. będę sobie oglądał jak Liverpool wywalcza dziś awans w Turynie

brawo Liverpool, precz z wynikami 1:0 dla Juventusu!
1:0 to mogło być, ale dla Liverpoolu, bo to oni byli zdecydowanie lepszym zespołem w tym dwumeczu..
We wrześniu mówiłem że Ligę Mistrzów wygra Liverpool, coraz bardziej w to wierze

Do góry
#323145 - 13/04/2005 21:05 Re: Dyskusje o typach!!
Layonik Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 12/04/2003
Typ długoterminowy:

Jaki kraj zdobędzie najwięcej tytułów Grand Slam w 2005 (single, kobiety)? - 11:00

Czy ktoś moze pokonać Davenport Siostry Williams Może coś Clisters ugra Henin nie ma szans a Rosjanki sąw marnej formie Miskina Kuzniecova Co myślicie chce to zagrać za 100zł po kursie 2.0

Do góry
#323146 - 13/04/2005 21:07 Re: Dyskusje o typach!!
Layonik Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 12/04/2003
No i typ na Fedka Jako reprez Szwajcari po kursie 1.60 w dubelu !

Do góry
#323147 - 13/04/2005 21:51 Re: Dyskusje o typach!!
mike984 Offline
enthusiast

Meldunek: 08/02/2005
mam nadzieje ze ludzie nie grali waszych typów bo niezle teraz klną hehe :>

Pozdro

Do góry
#323148 - 14/04/2005 11:29 Re: Dyskusje o typach!!
jamez Offline
old hand

Meldunek: 23/03/2004
Quote:

Do góry
#323149 - 15/04/2005 09:11 Re: Dyskusje o typach!!
Salvador Dali Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 22/11/2004
Quote:

Quote:

Cala reszta niewiem czy miala by miejsce w druzynie III ligowych.

Chyba zapomniałeś o Pękim, nie wiem czy byłeś na meczu z Polonią ale on jako jedyny trzymał pierwszoligowy poziom.Niesamowita kondycja, Przez 90 minut sam wybiegał więcej niż chyba reszta drużyny, zdecydowane i skuteczne wejścia, zero błedów ,świetna gra głową, zdecydowanie najlepszy zawodnik mecz. Co do meczu z Górnikami z Łęcznej zgodze się że szanse marne ale Wiara Czyni Cuda

Pozdro dla Gieksiarzy

Tak zapomnialem o Pekim. Naprawde ratowal nam dupe. Ale z drugiej strony nie da sie ciagle ratowac bledow kolegow. Mysiak? Co to wogle za koles. Pare razy pilka przeleciala mu pod noga.Choc z drugiej strony podobna jest cala polska liga. Gdy ogladalem mecz Gornik - Legia to chcialo mi sie plakac. I pomyslec ze za ta kopanine mozna dostawac kase :| Legia np. wychodzila z kontra i jej zawodnicy potykali sie o pilke. I nie mozna zwaac winy na murawe. A te karne, ktorych nie stzrelil Gornik? One nie mialy prawa wogle pasc. Smieszne i tragiczne.

Do góry
#323150 - 30/04/2005 10:58 Re: Dyskusje o typach!!
katowiczanin Offline
La Pulga

Meldunek: 29/01/2005
Mega pewniak na sobote

Hansa Rostock - Hertha BSC Brelin (ilość goli) -> 2

Nie ma co Hertha posiada znakomitego brazylijczyka Marcelinho i wcale się nie zdziwie jak ustrzeli z 2 brameczki a co do Hansy hmmmm.... no cóż walczą o utrzymanie się w Bundeslidze i pewnie też coś strzelą
pozdro

Do góry

Moderator:  rafal08