#32306 - 01/12/2001 00:49
Re: EXPEKT.COM.....:-)
|
addict
Meldunek: 18/01/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Carnby: [qb]Dzieki za odpowiedz! Chyba powinienes sie skontaktowac z kim trzeba, bo jak wol mam po zalogowaniu wyswietlone: [qb] * Minimalny zaklad kwalifikujacy do programu to $20.00 * W zakladach systemowych, minimalny zaklad kwalifikujacy do programu to $20.00 / na zaklad [/qb] Co oznaczaloby, ze klienci grajacy w USD byliby traktowani na naprawde specjalnych zasadach Obstawialem jedno zdarzenie w nocy z wczoraj na dzis, zaklad juz sie zakonczyl, a na koncie mam "punkty expekt+ : 0 ". Moze wiec jeszcze nie wszystko dziala jak nalezy? Greetz  [/QB][/QUOTE] Witaj ponownie Ok, zglosze Twoj przypadek ale chyba jestes odosobniony w tym , bowiem nikt inny nie zglaszal bledu kto posiada konto w USD Odnosnie punktow Expekt+. rowniez to sprawdze! Na razie bogge
|
Do góry
|
|
|
|
#32308 - 01/12/2001 13:18
|
addict
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał wesul: [qb]Czesc bogge. Mam male pytanko odnosnie expekt+. Czy te punkty (600) zeby przejsc na poziom srebrny musze zebrac w ciagu jednego miesiaca, czy czas jest nieokreslony. Wydaj mi sie ze w ciagu miesiaca, ale jest to troche niejasno opisane. Czesc Wesul W czasie okreslonym,w ciagu jednego miesiaca. Druga sprawa dotyczy przejscia na poziom zloty. Czy jak zdobede 600 punktow na srebrny, to one mi sie skasuja i beda naliczane od nowa na zloty, czy zostana dodane do tych ktore juz mam? W regulaminie, napisane jest iz Twoj poziom zalezec bedzie od aktywnosci w danym miesiacu,wiec jezeli osiagniesz np. poziom Zloty, to na poczatku kolejnego miesiaca, zejdziesz do poziomu Srebrnego, itd. I jeszcze jedna sprawa. Jak uzyskam te 600 punktow to czy w nastepnym miesiacu tez tyle musze miec zeby sie utrzymac na poziomie srebrnym, czy jak juz na niego wejde to nie mozna z niego spasc? Patrz jw. [/qb][/QUOTE] Pozdrawiam bogge
|
Do góry
|
|
|
|
#32311 - 03/12/2001 11:54
|
member
Meldunek: 19/04/2001
|
Cześć. Mam pytanie do Boggy. Po wpłacie forsy na konto expekt-a powinienem wysłać faxa z kserokopią dowodu wpłaty. Poza swoim numerem powinienem zapisać tam swoje ID, numer referencyjny i depozyt. Pytanie brzmi: co to jest ten depozyt, czy chodzi tu o kwotę jaką wpłacam? Może moje pytanie jest durne ale dla mnie dosyć istotne więc byłbym bardzo wdzięczny za szybką odpowiedż. doktor
|
Do góry
|
|
|
|
#32312 - 03/12/2001 12:27
|
addict
|
Czesc Doktor 006 Otoz Twoje pytanie nie jest durne, tak chodzi tam o podanie sumy depozytu, czyli jezeli wplacasz np. 100 PLN to podajesz: ID gracza :xxxxxx Numer ref. :xxxxxx Suma depozytu :100 PLN Pozdrawiam bogge
|
Do góry
|
|
|
|
#32314 - 03/12/2001 18:20
|
member
Meldunek: 19/04/2001
|
bogge, arth. dzięki za odpowiedż.
|
Do góry
|
|
|
|
#32315 - 03/12/2001 21:40
|
Meldunek: 06/07/2001
|
witam czy w Unibet lub expekt mogę zagrać na wtorkowe mecze pucharowe (LDV Vans Trophy), czy jest tam oferta 2,3 i Conference w Lidze Angielskiej na stałe. Nie mogę tego znaleść, ale być może źle szukam.
|
Do góry
|
|
|
|
#32317 - 03/12/2001 21:55
|
addict
|
Czesc HPC, W Expekt masz stale w ofercie Premier Ship, 1 Division,2 Division. Czasami rowniez dodawana jest oferta dodatkowych spotkan pucharowych, tak jak wspomniany przez Ciebie LDV Vans Trophy, ale musze Cie rozczarowac, niestety nie mamy tego w swojej ofercie. Co do Unibet, o ile mi wiadomo, nie oferuja rowniez tych spotkan. Najszybciej znajdziesz je u lokalnych five o clock  bukmacherow. Pozdrawiam bogge
|
Do góry
|
|
|
|
#32318 - 03/12/2001 22:00
|
addict
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał DJ SOSNA: [qb]a ja mam jeszcze takie pytanie:czy Expekt czasami zmienia kursy? (to znaczy czy jest możliwość zaby spadły?)[/qb][/QUOTE] Hej DJ, Tak, zmienia czasem kursy. Dlatego oplaca sie nijako grac, kiedy tylko sie kursy pojawia. Zarazem od razu uspokajam, jezeli zagrasz dane zdarzenie po kursie 2.00 w Poniedzialek, a we Wtorek kurs spadnie na 1.70,/b>, ale Ty zagrasz zaklad z kursem 2.00, to oczywiscie Twoj zaklad bedzie liczony po kursie, jaki byl aktualny w momencie zawierania zakladu.
Pozdrawiam
bogge
|
Do góry
|
|
|
|
#32319 - 03/12/2001 22:04
|
|
sorry bogge, ale LDV jest dziś u Hilla (F.O.C  ) Czemu tego nie przyjmujecie. Przecież to dość mało przewidywalne zakładyi pewny  zysk.
|
Do góry
|
|
|
|
#32320 - 04/12/2001 02:08
|
old hand
Meldunek: 22/04/2001
|
witaj bogge skoro wszyscy Ciebie mecza to i ja oto numer gracza ktory zarejestrowal sie na mnie i wplacil pieniazki na konto  283313 sprawdz czy jakies punkty mi sie naleza z tego tytulu w expekt+ dzieks 
|
Do góry
|
|
|
|
#32321 - 04/12/2001 02:17
|
addict
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał hpc: [qb]sorry bogge, ale LDV jest dziś u Hilla (F.O.C  ) Czemu tego nie przyjmujecie. Przecież to dość mało przewidywalne zakładyi pewny  zysk.[/qb][/QUOTE] Hej HPC No przeciez mowilem ze znajdziesz je raczej u lokalnych bukow, a przeciez Hill jest lokalnym co nie?  ( Pija te swoja five o clock A co do oferowania tego typu rozgrywek, to czasem bywaja ale na razie nie sa one w priorytetach firmy. Pozdrawiam bogge
|
Do góry
|
|
|
|
#32322 - 04/12/2001 02:54
|
enthusiast
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał bogge: [qb] Ok, zglosze Twoj przypadek ale chyba jestes odosobniony w tym , bowiem nikt inny nie zglaszal bledu kto posiada konto w USD Odnosnie punktow Expekt+. rowniez to sprawdze! [/qb][/QUOTE] Hej, Niestety, ale nic sie nie zmienilo. Dalej mam 0 w expekt+, a obrocilem podczas weekendu ponad $60 w wielu zakladach, z ktorych tylko 2 byly ponizej $2. Rowniez info o zakladzie minimalnym jest nadal jako $20 PS. Widze, ze niejako 'wstecz' arth dodal swoja opinie nt. expekt+ na stronie 2 tego topicu. Zgadzam sie z nim; z tym, ze licze, ze na wyzszych poziomach jakas okazje bedzie mozna znalezc rzeczywiscie.
|
Do góry
|
|
|
|
#32323 - 04/12/2001 15:34
|
old hand
Meldunek: 18/06/2001
|
Bogge jesteś mistrzem świata w załatwieniu szybszego pojawienia się na koncie kasy. Więc z prośbą do Ciebie, wysłałem faxem potwierdzenie o 8.20 a kasy jeszcze nie ma mój numer ref.315260 Pytanko również. Zacząłem też grać na interii w expekcie (zajebista sprawa) tylko został mi nadany nowy numer ref. Jeżeli bym coś tam wygrał to dostałbym te 100 zł i grałbym na dwóch kontach(chyba wtedy byłoby to z jakiejś strony moje niezamierzone oszustwo)Czy np mógłbym wam zlecić przesłanie tej kasy na wyżej wymieniony numer ref.Być może nic nie wygram więc niepotzrebnie zawracam głowe ale jak by co to z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrówki
|
Do góry
|
|
|
|
#32324 - 04/12/2001 19:36
|
addict
|
Czesc Carnby, Przekazalem Twoja informacje do dzialu IT ponownie, przepraszam ze trwa to tak dlugo, ale myslalem ze jest to juz zalatwione. Twoje punkty Expekt+ na pewno sie pojawia w Twojej statystyce. Odnosnie uwagi Artha oraz obecnie Twojej, program moze sie podobac albo nie, tak jest zawsze kiedy wprowadza sie cos nowego, i bardzo dobrze ze pojawiaja sie slowa krytyki. Sa one cenna wskazowka dla firmy, ktora chcac byc dobrze odbierana przez swoich klientow,bedzie pracowac nad dostosowaniem sie do ich zyczen. Pozdrawiam bogge
|
Do góry
|
|
|
|
#32325 - 04/12/2001 19:48
|
addict
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Dawid: [qb]Bogge jesteś mistrzem świata w załatwieniu szybszego pojawienia się na koncie kasy. Więc z prośbą do Ciebie, wysłałem faxem potwierdzenie o 8.20 a kasy jeszcze nie ma mój numer ref.315260 Pytanko również. Zacząłem też grać na interii w expekcie (zajebista sprawa) tylko został mi nadany nowy numer ref. Jeżeli bym coś tam wygrał to dostałbym te 100 zł i grałbym na dwóch kontach(chyba wtedy byłoby to z jakiejś strony moje niezamierzone oszustwo)Czy np mógłbym wam zlecić przesłanie tej kasy na wyżej wymieniony numer ref.Być może nic nie wygram więc niepotzrebnie zawracam głowe ale jak by co to z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrówki[/qb][/QUOTE] Czesc Dawid. Nie szkodzi ze otrzymales nowy numer referencyjny. Jezeli wygrasz a tego Ci zycze, wygrana bedzie wplacona na Twoje prawdziwe konto w Expekt.com. Konto w Interii.pl, nie posiada przeciez prawdziwej sumy w naszej walucie, tylko Funny Money wiec nie popelniasz zadnego oszustwa P.S. Twoj depozyt juz oczywiscie jest aktywowany. Pozdrawiam bogge
|
Do góry
|
|
|
|
|
|