Panowie moze pomożecie, bo mam bardzo niepokojącą mnie sprawe, A problem wiąże sie z TPSA, z firmą która ma bardzo złą opinie wśród kilentów i nie tylko, a mianowicie, od kilku dni powtarzają sie jakieś dziwne telefony. Dla mnie po usłyszeniu głosu jakby w słuchawce odzywał sie jakiś bot, do tego mam dziwne wrażenie, że rzomowy są nagrywane bo słychać charakterystyczny głos na początku i końcu rozmowy. Telefony, powtarzją sie od kilku dni w równych odstępach czasowych. Jest to krótkie połącznie jest według mnie nagrywane, i na końca słychać nagrany głos Goodbye. Nie wiem, w jakim celu miałyby zostać wykonywane te połączenia, ale sprawa mi bardzo śmierdzi, a z TEPSĄ skontakować sie to jest nie lada wyczyn. Były kilka lat temu takie sprawy z wydzwanianiem na numery w TPSA i przekierowywanie połączenie przez jakiś boty na płatne połączenia lub w jakieś egzotyczne kraje. Może ktoś miał podobne doświadczenia, lub są w internecie jakieś informacje na ten temat. W Poniedziałek dopiero jade do TPSA wyjaśnić co sie dzieje, ale lepiej byłoby coś sie dowiedzieć.