Bogge wystukal:
[QUOTE]Nie ma zadnych przeciwskazan, azeby te
zdarzenia laczyc. Sprawdzilem rowniez w kuponach wyslanych
przez naszych klientow, mozna bylo te spotkania laczyc oczywiscie.
[/QUOTE]
Sprawa wygladala tak: Okolo godziny 12:30 [czasu polskiego] chcialem puscic
kupon "na wariata" za 5 zlotych polskich. Na nim mialy sie znalezc mecze:
Leeds - Leciester, AEK - (nie pamietam), (nie pamietam) - Panathinaikos i kilka
innych. Wciskajac Leeds na 1 wszystko bylo dobrze, roowniez AEK nie sprawial problemoow.
Ale tu zaczely sie klopoty. Po wcisnieciu Panathinaikosu na 2, wyskoczyl mi komunikat takiej
mniej wiecej tresci: "BLAD! Wybrane mecze nie moga (albo koliduja) znalez sie na kuponie" [jakos
w tym stylu]. Pomyslalem, ze to jakis przypadek, ze dwa razy nacisnalem. Ale nie. Sprawdzilem to samo
w konkursie interii. Ten sam przypadek. [kupon by nie wszedl, ale sie niezle zdenerwowalem

]
[QUOTE]Kazdy klient Expekt, moze wziac udzial w Expekt+. Nikt nie ma zablokowanej tej mozliwosci.[/QUOTE]
Jestem aktywnym czlonkiem expekta, ale nadal w rubryce punkty mam 0. Codziennie wysylam kupon, nieraz
wiecej niz jeden. Nie proobowalem wczesniej expekt+, ale w niedziela naszla mnie taka ochota. Niestety,
przy wybieraniu kursoow, nie moglem zaznaczyc zadnego. Link sie nie podswietlal.
Nie wiem, moze robie cos niezgodnie z regulaminem (ale czytalem go dokladnie!), jestem aktwny, pieniadze
na koncie sa, wyslalem wiecej niz obowiazkowy jeden zaklad, ostatnio chyba (jeszcze nie potwierdzilem)
mooj kolega zapisal sie, wpisujac mooj numer referencyjny. Hmmmm...
Pozdrawiam
hejhops