#32548 - 07/01/2002 12:49
Re: EXPEKT.COM.....:-)
|
addict
Meldunek: 18/01/2001
|
Witam Panowie, Jestem tak samo wsciekly i zly, jak Wy. Z przyczyn od nas niezaleznych, cala komunikacja z Malta zostala sparalizowana. Dotknelo to nie tylko Expekt, ale rowniez inne firmy dzialajace na Malcie (np. Unibet, UnitedBet etc.) rowniez stricte dzialajace w sieci Internet. Firma podobna do np. TPSA, zawalila sprawe z obsluga sieci. Nie pomagaly zadne ponaglenia, prosby....nie mogli/nie umieli zlikwidowac usterki, albo likwidowali ja doslownie na kilka godzin. Wiem iz jest trudno wytlumaczyc klientom, iz nie jest to nasza wina- Klient chce grac i nie interesuja go problemy tego typu. Znakomicie to rozumiem, gdyz ja rowniez w ten, lub podobny sposob bym zareagowal. Pamietajcie jednak iz nie jest to dzialanie celowe ze strony Expekt.com, rowniez my zanotowalismy straty zwiazane z ta awaria, nie mowiac juz o spadku zaufania. Tysiace maili od niezadowolych klientow, nie sa przyjemna lektura. Expekt poczynil juz kroki majace na celu stworzenie alternatywnej drogi polaczenia z witryna, na wypadek kolejnej, prawdopodobnej awarii dostawcy Internetu na Malcie. Raz jeszcze przepraszam wszystkich graczy, za klopoty zwiazane z polaczeniem z nasza strona. Pozdrawiam bogge
|
Do góry
|
|
|
|
#32549 - 07/01/2002 13:18
|
Anonymous
Unregistered
|
Panowie . Trzeba chyba przyznać racje dla boogge Mam konto na hotmail i podglądam mecze na live goal.net i jak tylko sa kłopoty z Expekt.com siada i live goal oraz nie moge dostac sie do swojej skrzynki na hotmail'u Za każdym razem ?! Tak wiec jest to chyba rzeczywiscie sprawa złych połaczeń choć na pierwszy rzut oka wyglada jakby było coś nietak ze stroną Expekt :rolleyes:
|
Do góry
|
|
|
|
#32550 - 07/01/2002 21:26
|
enthusiast
Meldunek: 18/06/2001
|
Właśnie wracam z Kredyt Banku, gdzie próbowałem zdeponować pieniądze na koncie Expektu. I zgadnijcie, co? NIE UDAŁO MI SIĘ Pani stwierdziła, że nie mogę tak sobie przelać pieniędzy na konto spółki, która nie jest rezydentem w Polsce (tzn. ma tutaj tylko konto, ale działa poza granicami kraju), bo potrzebuje RACHUNEK !!!! - za co wpłacam te sto złotych (zgodnie z polskim prawem dewizowym). Ręce mnie opadają ... Myślałem, że jak pójdę do Kredyt Banku, to będzie sprawniej. Jest, ale sprawniej inaczej. Ja pytam: A gdyby to był przelew międzybankowy, to nie przyjęlibyście go? A pani na to :eek: Debilstwo 
|
Do góry
|
|
|
|
#32551 - 07/01/2002 21:40
|
Pooh-Bah
Meldunek: 19/02/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał jaro13: [qb]Panowie . Trzeba chyba przyznać racje dla boogge Mam konto na hotmail i podglądam mecze na live goal.net i jak tylko sa kłopoty z Expekt.com siada i live goal oraz nie moge dostac sie do swojej skrzynki na hotmail'u Za każdym razem ?! Tak wiec jest to chyba rzeczywiscie sprawa złych połaczeń choć na pierwszy rzut oka wyglada jakby było coś nietak ze stroną Expekt :rolleyes: [/qb][/QUOTE] Polpak "siada od kilku tygodni - problem "zagubionych" pakietów. Dlatego wszyscy korzystający z tego mają kłopoty 
|
Do góry
|
|
|
|
#32553 - 07/01/2002 23:07
|
addict
Meldunek: 25/03/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał $iwy: [qb] Właśnie wracam z Kredyt Banku, gdzie próbowałem zdeponować pieniądze na koncie Expektu. I zgadnijcie, co? NIE UDAŁO MI SIĘ Pani stwierdziła, że nie mogę tak sobie przelać pieniędzy na konto spółki, która nie jest rezydentem w Polsce (tzn. ma tutaj tylko konto, ale działa poza granicami kraju), bo potrzebuje RACHUNEK !!!! - za co wpłacam te sto złotych (zgodnie z polskim prawem dewizowym). Ręce mnie opadają ... Myślałem, że jak pójdę do Kredyt Banku, to będzie sprawniej. Jest, ale sprawniej inaczej. Ja pytam: A gdyby to był przelew międzybankowy, to nie przyjęlibyście go? A pani na to :eek: Debilstwo  [/qb][/QUOTE] To jak to jest mozna wpłacać czy nie ?
|
Do góry
|
|
|
|
#32554 - 08/01/2002 01:02
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/03/2001
|
$iwy nie czekając na odp."szefa" (czyt:bogge'go) dam ci rade którą daję wszystkim osobom (mającym podobne do Ciebie problemy) które polecam z mojej stronki www.djsosna.prv.plJak bedziesz wpłacał kasę to idż do PKO ale nie do banku tylko do agencji PKO.Upewnij się tylko czy ta agencja wstukuje wszystko do kompa.Tam o nic nie pytają tylko biorą,księgują w bazie danych i już... Spróbuj! POZDRAWIAM DJ SOSNAwww.djsosna.prv.plPS:bogge,wiele osób pyta mnie (LTS) czy mogą wpłacić kasę za pomocą karty Maestro,jak to jest?
|
Do góry
|
|
|
|
#32556 - 08/01/2002 02:22
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/03/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał $iwy: [qb]Dzięki DJ SOSNA Jutro się udam do takiego małego kiosku PKO na osiedlu Życz mi szczęścia  [/qb][/QUOTE] tylko pamiętaj żeby przefaksować dowód wpłaty na numer 00 356 388 807. Odbij go na ksero,i napisz pod nim swoje imię,nazwisko,nazwę gracza i numer gracza oraz kwote jaką wpłacasz. Expekt to jest tak pożądna firma,że jak zrobisz j.w to bedziesz miał kase u nich na koncie w ten sam dzień! Powodzenia i POZDRAWIAM
|
Do góry
|
|
|
|
#32557 - 08/01/2002 12:42
|
addict
|
Witam Panowie po przerwie, $iwyZglosze fakt Twojego problemu w centrali Kredyt Banku w Warszawie. Mam nadzieje iz "poczta bankowa" zadziala w tym przypadku i Pani z okienka bedzie wiedziec na przyszlosc ze MUSI przyjac wplate od klienta! Masz racje....mnie tez rece opadaja. Jaro 13 & UfoJezeli do problemow z siecia na Malcie, dolozyl sie jeszcze Polpak u nas, to juz nie pozostaje nic innego, jak tylko pojsc o 13:00 do sklepu (starsi wiedza o co chodzi  )i kupic cos na smutek i zale... DJ SosnaDzieki za wyreczenie Co do karty Maestro: O ile nie jest to karta typu Electron, to oczywiscie ze mozna. Czasem jednak moze sie zdarzyc iz karta jest dopiero co wydana i nie posiada "wpisu" upowazniajacego do wplat poza granicami kraju. Jezeli nie beda mogli dokonac wplaty, polecam przeslanie maila do support@expekt.com wraz z podanym ID gracza, oraz data i godzina kiedy usilowano dokonac wplaty. Pozdrawiam Panowie i raz jeszcze przepraszam za wszelkie klopoty ostatnimi dniami, z otwarciem strony. bogge
|
Do góry
|
|
|
|
#32558 - 08/01/2002 15:20
|
Anonymous
Unregistered
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał bogge: [QB]Witam Panowie po przerwie, Jaro 13 & UfoJezeli do problemow z siecia na Malcie, dolozyl sie jeszcze Polpak u nas, to juz nie pozostaje nic innego, jak tylko pojsc o 13:00 do sklepu (starsi wiedza o co chodzi  )i kupic cos na smutek i zale... Starsi wiedzą o co chodzi Jaro 13 jak najbardziej wie o co chodzi Z całej tej kołomyi z witryną Expekt kłopotami w sieci awari Polpak itp wynikaja tez pozytywy Chciałem postawic wczoraj na Boaviste jednak za nic w świecie nie mogłem . Nie dane mi było tego dnia Pózniej pozostały juz tylko emocje pod tytułem "Co by było gdyby było". Boavista zremisowała Po zakończeniu spotkania moja radość była równie wielka jak przy wygranym kuponie . Jak to dobrze , że nie obstawiłem Na prawdę czułem sie wygranym . Człowiek niczym alkoholik zawsze sobie wszystko wytłumaczy tak aby było po jego mysli
|
Do góry
|
|
|
|
#32559 - 09/01/2002 12:34
|
old hand
Meldunek: 18/06/2001
|
Bogge mam pytanko. Jeżeli wyślę faxa do was z potwierdzeniem zapłaty, to gdzie mam wysłać @ z prośbą o szybką "interwencje" i co w takim @ powinno być napisane (mam nadzieję że po polsku można napisać). Pytam się o to ponieważ już na wielu "nakrzyczałeś" żeby tego z Tobą nie załatiali
|
Do góry
|
|
|
|
#32560 - 09/01/2002 12:59
|
addict
|
Czesc Dawid,  Nie nakrzyczalem na nikogo hehe, po prostu o wiele prosciej jest wyslac mail do support@expekt.com anizeli zostawiac info o tym tutaj. Jezeli wyslesz fax, nie musisz dodatkowo o tym informowac. Personel na Malcie odbierze Twoj fax i w ciagu najblizszego czasu uzupelni Twoja wplata. Jezeli jednak mimo wszystko chcesz napisac o tym, to w mailu powinienes podac Twoj numer referencyjny, sume oraz date wplaty. Pozdrawiam bogge
|
Do góry
|
|
|
|
#32561 - 09/01/2002 15:24
|
enthusiast
Meldunek: 13/07/2001
|
Cze bogge! Mam pytanko. Otóż czy będzie w dzisiejszym zestawie mecz Parma-Udinese? Z góry dzięki za odpowiedź (pozytywną  )  Piter 
|
Do góry
|
|
|
|
#32564 - 09/01/2002 23:35
|
addict
|
Czesc Yogi, Mozna wejsc do naprawde okrojonej wersji, korzystajac z mobilnej strony Expekt.com. Nie jest w niej jeszcze dostepny jezyk polski, rowniez nie jest jednak ona przygotowana do obslugi duzej liczby uzytkownikow, ale jezeli masz problem z dostepem do strony, mozesz jej tymczasowo uzyc: http://mobile.expekt.com Co do proxy, musisz sprawdzic w miejscu Twojego zamieszkania, jaki jest najblizszy serwer (co nie oznacza ze najszybszy) Pozdrawiam bogge
|
Do góry
|
|
|
|
#32565 - 10/01/2002 15:40
|
Anonymous
Unregistered
|
Wczoraj wypłynął na powierzchnię dawno nie odnawiany temat "Granie u buków a Urząd skarbowy" z bardzo fachowymi wypowiedziami Pani Asi Przeczytałem cały temat odnosząc wrazenie że w którymś momencie wszyscy wypowidający sie tam uzytkownicy przestraszyli sie dalszego drążenia sprawy ?? a Rymoholi czakończył sprawę :-) "Co sie martwicie! Najwyzej sie spotkamy w wiezieniu i pogadamy o typach! Musieliby chyba zamkmnac wszystkich z mecz.pl! Martwcie sie lepiej o to zeby cos wygrac u bukow! Pozdrawiam i zycze braku wizyt kolesi z fiskusa Przy swoim pierwszym depozycie do Expekt com znajomy z banku próbował mi sugerować że nie bede mógł ot tak sobie wypłacić pieniedzy od firmy nie bedącej rezydentem . Mam wrazenie że nawet małe a czeste wypłaty po 100zł z jakiejs firmy z raju podatkowego Malty moga kogos zaniepokoić w którymkolwiek banku a "zyczliwy" chcący powidomic urząd skarbowy zawsze moze sie znaleść Przeczytanie prawa dewizowego tez nie nastraja pozytywnie :-( chodzi mi tu przede wszystkim o Expekt & Unibet ktore wyszły na rynek polski bogge mógłbys poswięci troche swojego drogocennego czasu , przeczytac cały temat a następnie ustosunkowac się tutaj w temacie EXPEKT.COM.....:-)
|
Do góry
|
|
|
|
|
|