To żeś całkiem mi teraz zamącił kolego

Dokonując wypłaty na swoje konto w polskim banku niejako z urzędu dokonuję przelewu międzynarodowego. Natomiast jak widać w tabelce jest jeszcze inna opcja, która zwie się PRZELEW MIĘDZYNARODOWY.
Idąc drogą prostej dedukcji raczej nie jest to jedno i to samo.
Może ktoś rzuci światło kaganka oświaty na me wątpliwości

Najlepiej tak łopatologicznie

Z MB ostatecznie raczej zrezygnuję. Pokopałem w temacie i przeraża fala bezczelnych kradzieży.
Jeśli przerażają Cię kradzieże w MB to zastanów się dobrze czy chcesz rozpocząć przygodę z BF. Nie kradną bezpośrednio, ale swoje pieniądze możesz stracić tam równie szybko co na MB. Ukryta prowizja 20% od twoich wygranych, częste problemy techniczne uniemożliwiające wycofanie zakładu lub postawienia kontry w momencie gdy inni mają taką możliwość oraz całkowite awarie strony powodują, że możesz bardzo szybko stracić swoje pieniądze.
Jeśli jednak chcesz tam grać to polecam wpłaty przez netellera. Raczej nie ma z nimi problemów, a nawet jeśli coś było to wszystko możesz wyjaśnić 1-2 telefonami.
Pzdr
Heh, ciekawe ujęcie problemu. Jakkolwiek... nie tylko Betfair łoi z kasy swoich klientów. Każdy buk w miarę możliwości się stara

Ukryte 20% to faktycznie przegięcie, ale cóż my biedne robaczki możemy poradzić...
Natomiast co do problemów technicznych... przeglądając temat rzeczywiście wiało grozą. Ale, ale...
Korzystam już praktycznie miesiąc z Betfair i nie miałem żadnych kłopotów. Ze 2 razy może strona nie chciała załapać (albo próbowałem pod inną przeglądarką i działało, albo problem sam znikał po kilku minutach). A korzystałem często/gęsto. Rozumiem, że pisząc o wycofywaniu zakładów masz na myśli te nieprzyjęte, bo to co kupione to można zapić zimną wodą. Chyba, że się mylę - to poprawcie mnie.
Wpłata z Nettelera raczej już odpada, ze względu na to, że przelew się już zrobiło. Wypłata przelewem jednak 5 euro (tak przynajmniej widnieje w jednej z rubryczek), co jest w pełni akceptowalne.