Strona 6 z 12 < 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 11 12 >
Opcje tematu
#3182282 - 03/06/2009 23:40 Re: Betfair [19] [Re: noel]
Boomber Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/03/2004
jak różne? dla każdego konta z osobna oblicza się opłaty

Do góry
Bonus: Unibet
#3182368 - 04/06/2009 00:10 Re: Betfair [19] [Re: Boomber]
noel Offline
addict

Meldunek: 29/07/2002
Chodziło mi o zapis w regulaminie opłat premium. Wydaje mi się że był tam zapis mówiący że jeśli dane domostwo lub gracz posiada więcej niż jedno konto wówczas opłaty premium będą naliczane traktując wszystkie konta jako jedność (czyli np 1000 funtów rabatu bedzie rozdysponowane na wszystkie konta a nie tylko na jedno)

Do góry
#3182921 - 04/06/2009 04:50 Re: Betfair [19] [Re: noel]
z o ® r o Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 15/09/2003
W tak niewyrafinowany sposób raczej ich nie przechytrzysz. Z tym podatkiem od wygranych jest jak z limitami u buków. Na pewno zabezpieczyli się zapisami regulaminowymi i zabiorą sobie swoje pieniądze. Jeśli nie prędzej to później. Już raz pokazali, że prawo działa u nich wstecz. To ważna pozycja na liście przychodów i już pewnie przejadana na X miesięcy do przodu więc nie mogą sobie pozwolić na wycieki.

Powyższe to tylko moje przypuszczenia. Ciekawe jak to wygląda w praktyce. Czy istnieje (pewnie tak) i do jakiego stopnia jest, na ten moment, rozbudowany i na ile skuteczny "dział bezpieczeństwa i windykacji" (może dane o 1200 pracownikach są już nieaktualne)?

Swoją drogą to pewnie są przypadki ludzi, którzy naprawdę grają, każdy z osobna, z tego samego adresu. Oni zapewne padną ofiarą systemu pobierania tej taksy. Wolna amerykanka się skończyła. Teraz obowiązują zasady jak w kasynie.

Do góry
#3183229 - 04/06/2009 06:33 Re: Betfair [19] [Re: z o ® r o]
cuuly Offline
enthusiast

Meldunek: 15/04/2009
zaktualizowalem nieopatrznie firefoxa i od tej pory tragedia: po krotkim czasie stronka zaczyna mulic a w najmniej odpowiednim momencie (willams-kuzniecowa 3:2 40-30 w trzecim)zdarzyl sie nawet calkowity zawias.czy naprawde tylko mnie to spotyka, mozna jakos wrocic do wersji przed aktualizacja frown

Do góry
#3185377 - 05/06/2009 17:50 Re: Betfair [19] [Re: cuuly]
Mistrzunio80 Offline
addict

Meldunek: 14/02/2006
Jak długo idzie przelew z konta internetowego MBANK na konto gracza w Betfair? Dzięki.

Do góry
#3185382 - 05/06/2009 17:56 Re: Betfair [19] [Re: Goget]
dragon Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/03/2005
Originally Posted By: Goget
Ja też mam spore problemy z obsługą Betfair na Operze.

To jest właśnie jedna ze stron, którą musze odpalać w Firefoxie.

hmmm a ja mam znowu odwortnie, musze odpalać go pod Operą bo na Fire mi nie chodzi tongue

Do góry
#3185420 - 05/06/2009 18:24 Re: Betfair [19] [Re: dragon]
Zaixi Offline
veteran

Meldunek: 13/10/2005
Originally Posted By: dragon
Originally Posted By: Goget
Ja też mam spore problemy z obsługą Betfair na Operze.

To jest właśnie jedna ze stron, którą musze odpalać w Firefoxie.

hmmm a ja mam znowu odwortnie, musze odpalać go pod Operą bo na Fire mi nie chodzi tongue

Spróbujcie wchodzić na przeglądarce K-Meleon, testowałem kilka i ta w moim przypadku jest jedną z najlepszych a do tego bardzo szybka( chyba nie ma szybszej przeglądarki).

Do góry
#3191271 - 08/06/2009 05:18 Re: Betfair [19] [Re: Zaixi]
-Adrian- Offline
veteran

Meldunek: 10/08/2005
Witam panowie. Mam następujące pytanko. Odnośnie wypłaty.
Kasę wpłaciłem przelewem bankowym z mego konta w Pekao SA. Czy mam jakąś mniej kosztowną (15 euro??) alternatywę na wypłatę niż międzynarodowy przelew ??
Jakiś koleś na jakiejś stronie pisał coś o wypłacie przez Moneybookers. Jest to możliwe biorąc pod uwagę wpłatę w formie przelewu bankowego ??
Dzięki za każde info. Pozdrawiam

Do góry
#3194206 - 09/06/2009 20:17 Re: Betfair [19] [Re: -Adrian-]
-Adrian- Offline
veteran

Originally Posted By: -Adrian-
Witam panowie. Mam następujące pytanko. Odnośnie wypłaty.
Kasę wpłaciłem przelewem bankowym z mego konta w Pekao SA. Czy mam jakąś mniej kosztowną (15 euro??) alternatywę na wypłatę niż międzynarodowy przelew ??
Jakiś koleś na jakiejś stronie pisał coś o wypłacie przez Moneybookers. Jest to możliwe biorąc pod uwagę wpłatę w formie przelewu bankowego ??
Dzięki za każde info. Pozdrawiam

Odświeżam wink Może ktoś się pofatyguje smile
Dzięki z góry

Do góry
#3194707 - 09/06/2009 22:45 Re: Betfair [19] [Re: -Adrian-]
Dready Offline
stranger

Meldunek: 09/04/2009
http://promo.betfair.com/polish/payment.html

wypłata przelewem międzynarodowym kosztuje 5EUR

Do góry
#3194823 - 09/06/2009 23:24 Re: Betfair [19] [Re: Dready]
-Adrian- Offline
veteran

Originally Posted By: Dready

To żeś całkiem mi teraz zamącił kolego smile Dokonując wypłaty na swoje konto w polskim banku niejako z urzędu dokonuję przelewu międzynarodowego. Natomiast jak widać w tabelce jest jeszcze inna opcja, która zwie się PRZELEW MIĘDZYNARODOWY.
Idąc drogą prostej dedukcji raczej nie jest to jedno i to samo.
Może ktoś rzuci światło kaganka oświaty na me wątpliwości wink
Najlepiej tak łopatologicznie smile
Z MB ostatecznie raczej zrezygnuję. Pokopałem w temacie i przeraża fala bezczelnych kradzieży.

Do góry
#3196734 - 10/06/2009 19:07 Re: Betfair [19] [Re: -Adrian-]
noel Offline
addict

To żeś całkiem mi teraz zamącił kolego smile Dokonując wypłaty na swoje konto w polskim banku niejako z urzędu dokonuję przelewu międzynarodowego. Natomiast jak widać w tabelce jest jeszcze inna opcja, która zwie się PRZELEW MIĘDZYNARODOWY.
Z MB ostatecznie raczej zrezygnuję. Pokopałem w temacie i przeraża fala bezczelnych kradzieży.

Jeśli przerażają Cię kradzieże w MB to zastanów się dobrze czy chcesz rozpocząć przygodę z BF. Nie kradną bezpośrednio, ale swoje pieniądze możesz stracić tam równie szybko co na MB. Ukryta prowizja 20% od twoich wygranych, częste problemy techniczne uniemożliwiające wycofanie zakładu lub postawienia kontry w momencie gdy inni mają taką możliwość oraz całkowite awarie strony powodują, że możesz bardzo szybko stracić swoje pieniądze.
Jeśli jednak chcesz tam grać to polecam wpłaty przez netellera. Raczej nie ma z nimi problemów, a nawet jeśli coś było to wszystko możesz wyjaśnić 1-2 telefonami.
Pzdr

Do góry
#3197658 - 10/06/2009 23:39 Re: Betfair [19] [Re: noel]
-Adrian- Offline
veteran

Originally Posted By: noel

Jeśli przerażają Cię kradzieże w MB to zastanów się dobrze czy chcesz rozpocząć przygodę z BF. Nie kradną bezpośrednio, ale swoje pieniądze możesz stracić tam równie szybko co na MB. Ukryta prowizja 20% od twoich wygranych, częste problemy techniczne uniemożliwiające wycofanie zakładu lub postawienia kontry w momencie gdy inni mają taką możliwość oraz całkowite awarie strony powodują, że możesz bardzo szybko stracić swoje pieniądze.
Jeśli jednak chcesz tam grać to polecam wpłaty przez netellera. Raczej nie ma z nimi problemów, a nawet jeśli coś było to wszystko możesz wyjaśnić 1-2 telefonami.
Pzdr

Heh, ciekawe ujęcie problemu. Jakkolwiek... nie tylko Betfair łoi z kasy swoich klientów. Każdy buk w miarę możliwości się stara smile
Ukryte 20% to faktycznie przegięcie, ale cóż my biedne robaczki możemy poradzić...
Natomiast co do problemów technicznych... przeglądając temat rzeczywiście wiało grozą. Ale, ale...
Korzystam już praktycznie miesiąc z Betfair i nie miałem żadnych kłopotów. Ze 2 razy może strona nie chciała załapać (albo próbowałem pod inną przeglądarką i działało, albo problem sam znikał po kilku minutach). A korzystałem często/gęsto. Rozumiem, że pisząc o wycofywaniu zakładów masz na myśli te nieprzyjęte, bo to co kupione to można zapić zimną wodą. Chyba, że się mylę - to poprawcie mnie.
Wpłata z Nettelera raczej już odpada, ze względu na to, że przelew się już zrobiło. Wypłata przelewem jednak 5 euro (tak przynajmniej widnieje w jednej z rubryczek), co jest w pełni akceptowalne.

Do góry
#3198710 - 11/06/2009 05:59 Re: Betfair [19] [Re: -Adrian-]
cuuly Offline
enthusiast

adrian nie jest tak zle. jako poczatkujacy o te 20% to sie martwic nie musisz. co do awarii to wystepuja one tylko kiedy noel sie loguje, ja siedze na tym non stop i nic niezapowiedzianego sobie nie przypominam.
ale jest jedno ale jezeli jedna awaria strony powoduje wyczyszczenie twojego konta to predzej czy pozniej z takim stylem gry i tak bys wszystko stracil smile
a wiec graj za tyle ile mozesz przegrac a moze zbyt szybko nie zbankrutujesz i zdazysz sie cos nauczyc

Do góry
#3200905 - 12/06/2009 02:28 Re: Betfair [19] [Re: cuuly]
hanele Offline
veteran

Meldunek: 13/01/2006
jeśli wchodzę w jakiekolwiek zdarzenie np. livorno-grosetto i mam nieciekawie chyba na starej maszynie laugh opisany rynek to...? co jest grane? frown

Do góry
#3200911 - 12/06/2009 02:31 Re: Betfair [19] [Re: hanele]
hanele Offline
veteran

Meldunek: 13/01/2006
Dobra, zmieniłam język i jest [ok] hura

Do góry
#3201047 - 12/06/2009 03:19 Re: Betfair [19] [Re: cuuly]
noel Offline
addict

Originally Posted By: cuuly
co do awarii to wystepuja one tylko kiedy noel sie loguje, ja siedze na tym non stop i nic niezapowiedzianego sobie nie przypominam.

Gdybyś przejrzał chociaż troszkę ten temat wiedziałbyś o czym mówie. Nawet jeśli przeczytasz tylko te od momentu zarejestrowania się na forum smile

Do góry
#3201094 - 12/06/2009 03:35 Re: Betfair [19] [Re: noel]
AGASSI Offline
Knockin' On Heaven's Door

Meldunek: 21/03/2007
co do awarii to wystepuja one tylko kiedy noel sie loguje, ja siedze na tym non stop i nic niezapowiedzianego sobie nie przypominam.

Gdybyś przejrzał chociaż troszkę ten temat wiedziałbyś o czym mówie. Nawet jeśli przeczytasz tylko te od momentu zarejestrowania się na forum smile

to tak jakbys twierdził,że On zna BF dopiero od daty rejestracji na forum grin
BTW stronka jakoś już dłuższy czas chodzi bez zarzutu i wiem oczym mówię cool

Do góry
#3201144 - 12/06/2009 03:58 Re: Betfair [19] [Re: AGASSI]
cuuly Offline
enthusiast

ojej mam za maly staz na forum zeby moc sie nie zgadzac z Panem noelem smile
ja naprawde nie pamietam awarii strony w ostatnich miesiacach fakt nie gram III lig norweskich czy wegierskich wiec moze cos przeoczylem, ale na pilce i tenisie live nie moge sobie nic przypomiec
prosze sprawdz swoja historie zakladow i powiedz mi kiedy straciles cos przez bf a z checia odszczekam swoja myslozbrodnie

Do góry
#3201145 - 12/06/2009 03:59 Re: Betfair [19] [Re: AGASSI]
noel Offline
addict

Originally Posted By: AGASSI

to tak jakbys twierdził,że On zna BF dopiero od daty rejestracji na forum grin
BTW stronka jakoś już dłuższy czas chodzi bez zarzutu i wiem oczym mówię cool

Nie miałem na myśli jego znajomości BF. Występuje w tym temacie specyficzne lobby na rzecz BF, czego próżno szukać w tematach dotyczących innych firm bukmacherskich. Dalszej polemiki z nikim podejmować nie będę bo chce pomóc i wyrazić moje zdanie, a nie komuś coś udowadniać.

Do góry
Strona 6 z 12 < 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 11 12 >

Moderator:  rafal08