hello
Odnośnie bonusa w Mansion. Jak ktoś wspominał trudno jest tam znaleźć jakiegoś "pewniaka" o niziutkim kursie by postawić pierwszy zakład. Faktycznie lepiej jest sklecic jakiegos surebeta.
Dziś akurat jednego wypatrzyłem, więc podam moze akurat komuś sie przyda ( surebet jest związany ze sportingbetem gdzie sporo osób ma konto/korzysta z ich promocji 25 euro gratis).
Zakład dotyczy finału rozgrywek rugby Super 12.
Crusaders v Waratahs
Mansion : Crusaders 1.28
sportingbet: Waratahs 4.75
Zakłady są dwutorowe (bez opcji remisu) tzn w sportingbecie bezpośrednio na zwycięzce finału, zaś w mansion na zwycięzce spotkania ( przy czym regulamin kwestie dogrywki wyjaśnia w ten sposób * All bets include extra time, unless otherwise stated.)
Ja to obstawiłem np w ten sposób.
MANSION 74 euro*1.28 -----> if Crusaders WIN 94.72
SB 20 euro*4.75 -----> if Waratahs WIN 95.00
Wkład 94 euro.
Mecz będzie miał miejsce w sobote więc jeszcze jest troche czasu by to obstawić
Jest jescze jedna opcja, nawet lepsza na która niestety dopiero teraz wpadłem. Mozna ten zakład w mansion , połączyć z freebetem w bluesq - po pierwszym zakładzie za min 30 euro ( teraz jest sporo dobrych zakładów na to we french open typu Federer w początkowych rundach, niestety bluesq nie daje zwrotów w przypadku kreczu),można postawić darmowy zakład za 30 euro. Wygrana z tego zakładu jest dopisywana do konta, stawka zaś NIE JEST DOPISYWANA.
Kurs w Bluesq na Warahats jest niższy, ale za to nie ryzykuje się stawką
MANSION 74 euro*1.28 -----> if Crusaders WIN 94.72
BLUESQ 30 euro*4.33 -----> if Waratahs WIN 99.90
Wkład 74 euro ( 30 euro stawki w bluesq tak czy inaczej przepada)
Polecam założyć sobie naraz konto w mansion i Bluesq, i dokonać w ten sposób depozytu. Ja niestety tak nie zrobiłem, bo jakoś tak Conrad niezaciekawie opisał ta promocje w bluesq ze myslałem ze stawka freebeta tez jest dopiywana do konta (no i zarobiłem 45 centów na Corii w pierwszej rundzie

)