Strona 7 z 11 < 1 2 ... 5 6 7 8 9 10 11 >
Opcje tematu
#316561 - 05/05/2005 22:21 Re: Sportingbet [3]
anty_ubek Offline
old hand

Meldunek: 20/02/2004
A ile ci placa za ta reklame???

Do góry
Bonus: Unibet
#316562 - 05/05/2005 22:24 Re: Sportingbet [3]
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
Nic, sam ją umieszczam ponieważ nie ma buka, który poważniej by traktował klientów z Polski.

Do góry
#316563 - 05/05/2005 22:28 Re: Sportingbet [3]
anty_ubek Offline
old hand

Meldunek: 20/02/2004
Wedlug mnie kazdy buk traktowalby klientow z Polski na rowni z innymi gdybysmy sie zachowywali normalnie, albo w miare normalnie. Wszyscy wiedza o co chodzi, wiec nie ma sie sensu rozpisywac.

Do góry
#316564 - 06/05/2005 02:38 Re: Sportingbet [3]
berni440 Offline
old hand

Meldunek: 18/03/2004
Witam,

Mial ktos juz moze sytuacje w Sportingbet, ze kupon ktory puscil dzien wczesniej znika i nie ma po nim zadnego sladu ?:/ Jak dochodzic tu swoich racji ?

Pozdro.

Do góry
#316565 - 06/05/2005 09:00 Re: Sportingbet [3]
z o ® r o Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 15/09/2003
Quote:

Quote:

SBR obniżył rating SportingbetUSA (część grupy Sportingbet) z C+ na C.

Lol, SBR?

Kolesie są tak wiarygodni jak Lew Rywin i spółka. W życiu nie sugeruj się SBR...

Sportingbet jest jednym z najpotężniejszych firm bukmacherskich na świecie. Czyste złoto.

Tak się składa, że SBR obniżyło tę ocenę nie na podstawie własnego widzimisię ale na podstawie SKARG (WIELU skarg, nie jednej), które napływały do nich nie od kogo innego jak od samych KLIENTÓW SPORTINGBETU.

Jeśli Sportingbet to czyste złoto to naprawdę obawiam się o przyszłość tej branży. Nie chciałbym, żeby okazali się kolosem na glinianych nogach bo sam u nich jeszcze czasami grywam.

Do góry
#316566 - 06/05/2005 09:23 Re: Sportingbet [3]
Conrad Offline

Chodziło mi o to, że SBR ma wiarygodność ekipy Millera. Dajesz im pieniądze i jesteś A+. Jest to zwykła stronka, która stara się być "autorytetem" w tej dziedzinie, ale niestety jest to zwykły biznes i jest tam pełno no-name'ów z A+ dzięki $$$.

Do góry
#316567 - 06/05/2005 09:27 Re: Sportingbet [3]
berni440 Offline
old hand

Quote:

Witam,

Mial ktos juz moze sytuacje w Sportingbet, ze kupon ktory puscil dzien wczesniej znika i nie ma po nim zadnego sladu ?:/ Jak dochodzic tu swoich racji ?

Pozdro.

No i sie dowiedzialem, dziwne praktyki ma ten Sportingbet, Pani ladnie mi wytlumaczyla, ze zaklad nie zostal pzyjety bo cos bylo nie tak z kursami. Tylko, ze u mnie napisane bylo wyraznie, ze zostal przyjety... no nic szkoda mi tylko tych 10E ktore bym wygral.

Do góry
#316568 - 06/05/2005 09:34 Re: Sportingbet [3]
Conrad Offline

Jeśli zagrałeś na ewidentny błąd (typu odwrócenie kursów) to normalna praktyką jest zwrot stawki. Jest to chyba zawarte w regulaminie każdego buka.

Do góry
#316569 - 06/05/2005 09:51 Re: Sportingbet [3]
nowy WK Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 30/11/2004
Quote:

Chodziło mi o to, że SBR ma wiarygodność ekipy Millera. Dajesz im pieniądze i jesteś A+. Jest to zwykła stronka, która stara się być "autorytetem" w tej dziedzinie, ale niestety jest to zwykły biznes i jest tam pełno no-name'ów z A+ dzięki $$$.

Bez przesady. A+ ma u nich 7 buckow i z tych ktore znam (4 z listy) jest to absolutny top. Sportingbet w ogole nie mozna do takich buckow porownywac bo nie dosc, ze maja wysoka marze, marna oferte to jak sie u nich chce troche powazniej pograc to daja smieszne limity (dzisiaj na przyklad chcialm postawc na cos a moglem ... 14 euro) i nie daja bonusow ktore obiecuja na stronie.

SBR moze nie jest wyrocznia ale wg mnie oceniaja bucki bardzo rzetelnie - nie jest to tylko "goła" ocena tylko opinie ludzi, czesto dokladny opis itd.

W Sportingbecie na pewno warto zaczac grac bo daja dobry bonus na poczatek, potem jakis czas reload i freebety ale buckow z taka oferta i wysoka marza jest pewnie ze 100 a takich z A+ jak Pinnacle tylko kilka.

Pozdrowienia

Wojtek

Do góry
#316570 - 06/05/2005 09:52 Re: Sportingbet [3]
berni440 Offline
old hand

Quote:

Jeśli zagrałeś na ewidentny błąd (typu odwrócenie kursów) to normalna praktyką jest zwrot stawki. Jest to chyba zawarte w regulaminie każdego buka.

Nie bylo ewidentnego bledu, gralem na +4,5 Boston po kursie 1,9...

Do góry
#316571 - 06/05/2005 10:06 Re: Sportingbet [3]
Conrad Offline

Jeśli Sportingbet oferuje bonus to bez problemu go dostaniesz. Wystarczy napisać do supportu i bonus zostanie przyznany. Jeszcze nigdy nie zdarzył mi się przypadek by ktoś nie dostał bonusa - jak coś to proszę o info i obiecuję się zająć sprawą.

W SBR jest wiele nieścisłości, ja przynajmniej w ogóle na nich nie zwracam uwagi. Hollywood107 czy VIP ma być solidniejszy od Williama Hill'a? Uffff... Na pierwszy rzut oka mogą być pomocni, ale gołym okiem widać jak ratingi są niektórym wystawiane za $$$. Dużo bardziej wiarygodny jest według mnie Major Wager. Major przynajmniej oferuje swoim ludziom własną "gwarancję" do chyba $500 czy $1000, tak więc jeśli coś złego się stanie to Major wysyła Ci "odszkodowanie" za zaufanie mu i promowanych przez niego firm. Pełna gwarancja.

Wracając do tematu Sportingbet.com to według mnie jest to jedna z najsolidniejszych firm na świecie. Co do oferty i kursów to każdy musi to samemu ocenić. Mi też wiele rzeczy brakuje, ale tak jest prawie z każdym bukiem. Dlatego każdy wyrafinowany grać jak rośnie w sile to zakłada coraz więcej kont by zawsze mieć dostęp do wszystkich wydarzeń sportowych oraz najlepszych kursów.

Do góry
#316572 - 06/05/2005 10:07 Re: Sportingbet [3]
Conrad Offline

Berni440, prześlij mi proszę na email conrad@mecz.pl wiadomość, którą dostałeś od Sportingbetu oraz swój numer ID (nie login, nie hasło... tylko ID - numer klienta).

Do góry
#316573 - 06/05/2005 10:15 Re: Sportingbet [3]
kamasss Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 31/08/2004
Quote:

promocja trwa do 20 maja, chodzi mi o bonus

wie ktoś co liczy się czy data zaksięgowania kasy czy data rejestracji?

bo jeżli data zaksięgowania kasy, to trzeba się spieszyć powoli......

ponawiam

Do góry
#316574 - 06/05/2005 10:34 Re: Sportingbet [3]
Conrad Offline

Raczej na pewno data zaksięgowania kasy czy dokonania wpłaty. Inaczej to wszystkie promocje trwałyby w nieskończoność...

Do góry
#316575 - 06/05/2005 10:52 Re: Sportingbet [3]
nowy WK Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 30/11/2004
Quote:

Jeśli Sportingbet oferuje bonus to bez problemu go dostaniesz. Wystarczy napisać do supportu i bonus zostanie przyznany. Jeszcze nigdy nie zdarzył mi się przypadek by ktoś nie dostał bonusa - jak coś to proszę o info i obiecuję się zająć sprawą.

W SBR jest wiele nieścisłości, ja przynajmniej w ogóle na nich nie zwracam uwagi. Hollywood107 czy VIP ma być solidniejszy od Williama Hill'a? Uffff... Na pierwszy rzut oka mogą być pomocni, ale gołym okiem widać jak ratingi są niektórym wystawiane za $$$. Dużo bardziej wiarygodny jest według mnie Major Wager. Major przynajmniej oferuje swoim ludziom własną "gwarancję" do chyba $500 czy $1000, tak więc jeśli coś złego się stanie to Major wysyła Ci "odszkodowanie" za zaufanie mu i promowanych przez niego firm. Pełna gwarancja.

W SB nie zdarzylo mi sie, ze nie dali bonusa czy cos zle rozliczyli - pod tym wzgledem nie mam zastrzezen. Tylko jak troche bonusow oo nich wyciagniesz (powiedzmy 300 - 400 euro na jednym koncie - absolutnie nie chodzi mi o zakladanie kont na babcie i kolegow z piaskownicy) to daja limity i nie daja wiecej bonusow. Informuja o tym mailem. Warunki bonusa reload sa jasne - wplata w czwartek, obrot 3x wyplata i od nowa. Tyle, ze szybko sie zniechecaja

Hollywood107 czy VIP nie znam - zagladalem tam kiedys ale wydaje mi sie, ze maja bardzo skromna oferte. Sa nastawione bardziej na amerykanskie sporty i pewnie na amerykanskiego klienta. Hill to na pewno czolowka ale potrafia czasem anulowac zaklad w ktorym nie bylo wyraznej pomylki w kursie i limity tez nie sa takie jak w A+ bonusy na start i reload tez troche gorsze, marza wyzsza i jest A- zamiast A+

Wojtek

Do góry
#316576 - 06/05/2005 10:57 Re: Sportingbet [3]
z o ® r o Offline
Carpal Tunnel

Quote:

VIP ma być solidniejszy od Williama Hill'a? Uffff...

Zależy w jakim aspekcie. Porównajmy. W VIP jest suport na czacie 24/7. Kiedyś pomyliłem się i chciałem anulować zakład. Udało się to zrobić w czasie nie przekraczającym 2 minut. Teraz Hill. Ostatnio wysłałem do nich zapytanie mailem (czata oczywiście nie mają, ale nie w tym rzecz). Dostałem odpowiedź po DWÓCH TYGODNIACH. I to jaką odpowiedź! Napisali, że bardzo przepraszają ale mają tak dużo pracy, że dopiero teraz mogą odpowiedzieć. Odpowiedzi na zadane pytanie jednak nie otrzymałem bo kazali napisać najpierw do nich czy pytanie jest nadal aktualne. Wyobraźmy sobie teraz, że chcę anulować u nich zakład. Prawdopodobnie po tygodniu przyszłaby odpowiedź "Bardzo nam przykro ale nie udało nam się znaleźć meczu... w naszej ofercie".

Do góry
#316577 - 06/05/2005 11:05 Re: Sportingbet [3]
Blackman Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 01/06/2004
Tylko gdzie jest zapisane, że bukmacher MUSI anulować zakłady, jeżeli klient sobie tego zażyczy ? Jeżeli jaiś buk anuluje zakłady, to jest to tylko ukłon w strone klienta. Natomiast nie skreślałbym Hill'a tylko dlatego, że czasami zbyt pózno odpowiadają na a-meile ( choć przyznam iż jest to uciążliwe, czy też dlatego że nie anulowali Ci zakładu o który prosiłeś.

Pozdrowienia

Do góry
#316578 - 06/05/2005 11:34 Re: Sportingbet [3]
ludi Offline
journeyman

Meldunek: 03/01/2004
Z tym odpowiadaniem na maile w 20 minut to lekka przesada-ja czekam juz drugi dzień. Już Kasia Davies szybciej odpisuje. Gdyby nie bonus-wiele osób nigdy by tam konta nie założyło. Zawiodłem się na nich trochę: niskie kursy <chyba że ktoś stawia na niespodzianki>, brak obstawiania dwudrogowo, nieciekawy live. Zobaczymy może jakieś dadzą inne dyscypliny ciekawsze? Mam u nich niewielki staż - ale do wielkiej trójki ten bukmacher narazie nie dorasta do pięt < a niby to 1 bukmacher w necie>.

Do góry
#316579 - 06/05/2005 11:37 Re: Sportingbet [3]
z o ® r o Offline
Carpal Tunnel

Quote:

Tylko gdzie jest zapisane, że bukmacher MUSI anulować zakłady, jeżeli klient sobie tego zażyczy ?

nigdzie, nic nie pisałem o tym, że musi

Quote:

Jeżeli jaiś buk anuluje zakłady, to jest to tylko ukłon w strone klienta. Natomiast nie skreślałbym Hill'a tylko dlatego, że czasami zbyt pózno odpowiadają na a-meile ( choć przyznam iż jest to uciążliwe, czy też dlatego że nie anulowali Ci zakładu o który prosiłeś.

Pozdrowienia

Nigdy nie prosiłem ich o anulowanie zakładu. Pisałem o czymś innym.

Do góry
#316580 - 06/05/2005 14:51 Re: Sportingbet [3]
tangerine Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/10/2002
Quote:

Jeśli zagrałeś na ewidentny błąd (typu odwrócenie kursów) to normalna praktyką jest zwrot stawki.

Mam rozumieć, że jesteś gotów przywrócić linka do strony STS-u na stronie startowej mecz.pl ? Wygodniej byłoby kliknąć na linka niż wpisywać adres strony... Aha... Jeszcze bardziej pomocny byłby link do strony Bukmachera...Ten nowy bukmacher ma wiele zalet, więc dziwię się, że jest ignorowany...

PS. STS to najmniej lubiana przeze mnie firma naziemna i sam miałem kupon na Lemgo...

Jeśli chodzi o Sportingbet to podpadli mi zanim jeszcze postawiłem pierwszy zakład, gdyż nie było możliwe wpłacenie do nich pieniędzy e-kartą mBanku (problemy z programowaniem bądź grafiką)...

Do góry
Strona 7 z 11 < 1 2 ... 5 6 7 8 9 10 11 >

Moderator:  rafal08