witam zgłaszam się do gry kto chce mnie wziąść to niech mnie bierze przyjmę każdą propozycję dla niewtajemniczonych podaję że gram w 1 lidze pozdrawiam
Quote: witam zgłaszam się do gry kto chce mnie wziąść to niech mnie bierze przyjmę każdą propozycję dla niewtajemniczonych podaję że gram w 1 lidze pozdrawiam
Chętnie zagram razem z tobą,jeśli jest ktoś co chciałby dołaczyc za trzeciego to prosimy bardzo.
Quote: witam zgłaszam się do gry kto chce mnie wziąść to niech mnie bierze przyjmę każdą propozycję dla niewtajemniczonych podaję że gram w 1 lidze pozdrawiam
Chętnie zagram razem z tobą,jeśli jest ktoś co chciałby dołaczyc za trzeciego to prosimy bardzo.
Jeśli jeszcze miejsce wolne to chętnie się do was przyłączę.
connor a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
Quote: tak mi sie napisalo, Experto zawsze tak sie szczyci swoimi wynikami :P nie jest to bron boze zaden zarzut wobec was, wszystkie opisy staralem sie pisac z odrobina humoru i ironii, wiec nie ma sie o co klocic/bulwersowac
Wg mnie, Bartek ujął to perfekcyjnie , ironie wyczułem od razu i była na wysokim poziomie. Odnośnie moich osiągnięć to 5 miejsce w PLK oraz tytuł króla strzelców dwa sezony temu, do tego mistrzostwo w drużynie A Ty Bartuś wracaj do 1 ligi- wtedy z Tobą pojadę
Quote: Tez bym zagrał,ale nie mam drużyny i chętnie dopisze się do kogoś
Ja też bym zagrał, może stworzymy jakiś team??? Co Ty na to Żyła?
no to gramy choc nie wiem czy nie jest za późno,ale jeśli nie to wezniemy moze jeszcze Właściciela Choinki(wspólny awans do drugiej ligi takich rzeczy się nie zapomina ) i team gotowy;pozostaje kwestia kapitana i nazwy może ktoś ma jakiś pomysł
#316413 - 05/04/200512:37Re: Turniej drużynowy-zapisy
Aslan
Pooh-Bah
Meldunek: 04/04/2004
Żyła, Rodrigo, jeśli chcecie grać z Właścicielem Choinki to proszę bardzo, ale gdyby Wam kogoś brakowało to się piszę o ile oczywiście wyrazicie zgodę. Pozdrawiam
Quote: Tez bym zagrał,ale nie mam drużyny i chętnie dopisze się do kogoś
Ja też bym zagrał, może stworzymy jakiś team??? Co Ty na to Żyła?
no to gramy choc nie wiem czy nie jest za późno,ale jeśli nie to wezniemy moze jeszcze Właściciela Choinki(wspólny awans do drugiej ligi takich rzeczy się nie zapomina ) i team gotowy;pozostaje kwestia kapitana i nazwy może ktoś ma jakiś pomysł