#3145961 - 20/05/2009 06:35
Re: Potrzebujesz pomocy? Pomożemy [21]
[Re: Zulus]
|
member
Meldunek: 10/05/2009
|
czy jest ktos kto moze zarzucic strony ytułowe z gazety wyborczej ogólnopolskiej z dni 11-16 lipiec 1997 - chodzi mi o okres powodzi tysiąclecia.
jesli ktos dysponuje rowniez jakimis filmami z wiadomosci/faktów tvn z tych dni to rowniez prosze o pomoc. dziekuje
|
Do góry
|
|
|
|
#3147292 - 21/05/2009 02:40
[Re: xqwzts]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/02/2008
|
korzystal ktos kiedys moze z jakiejs masci na blizny? dwa tygodnie temu sie rozcialem, jest czerwona i gleboka blizna. wiem ze do dermatologa sie najlepiej wybrac ale prosze sie powstrzymac od takich wpisow  jutro cos pani z apteki doradzi, ale moze ktos mial podobny przypadek i cos mu pomoglo Teraz właśnie reklamują jakąś maść w TV, nie wiem jak się nazywa. Może ktoś stąd wie 
|
Do góry
|
|
|
|
#3147293 - 21/05/2009 02:41
[Re: kumichal]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/02/2008
|
Dziabor
Piszę na notebooka i cały czas utracony i kiedy którzy są poza morzem i nie mam się do wnętrza duszy. Odrzuty worka i zadzwonić do moich przyjaciół, a następnie Mam jeszcze zostać zbadane i próbuje Cię w tych stronach. Jutro wszystko wróci jak zawsze, Handlu ludźmi w mieście. Nie chcę więcej miłości tak. Jak Życzę Wam dobrze odiarti zła, ale Chciałbym tak jak się tu ze mną, nie chcę kochać więcej tak. Mnie, że życie bez ciebie e. Raf: Każdej nocy można wyjść i patrzeć na nich, że od hotelu do morza i I'll zamknąć w pudełku. I telephoned które nie zawsze wiosną ale gdybym mógł amasse może Ci zapomnieć Ciebie. Laura: Potem wakacje, jak mówią. Czytaj historie na swój wiek, oh .. nie .. Nie chcę kochać bardziej. Ja również chce dramatyzować, ale nie joking, Mówię coraz więcej widzę tu ze mną. Nie chcę kochać bardziej. Laura & Raf: Mnie, że życie bez ciebie e. Nie chcę kochać bardziej.
|
Do góry
|
|
|
|
#3148387 - 21/05/2009 19:00
[Re: royalflush]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/11/2006
|
eee dla mnie dziwna sprawa, nie maja dowodu ze faktycznie piles.. w sumie Twoje slowo przeciwko ich 3 pewnie nie bedzie wiele warte, ale z drugiej strony... maja jakis dowod ze byles tego dnia o konkretnej godzinie pod wplywem alkoholu ?:> Kiedys bylem w podobnej sytuacji.. tez juz nie mialem alkoholu (zdazylem wypic aczkolwiek butelka lezala obok mnie:P) ale dwoch kolegow mialo jeszcze troche piwa. Poszlismy na jakas tam ugode ze nie bedzie mandatu pod warunkiem, ze pojdziemy nastepnego dnia na komende jezeli nie sprawa idzie do sadu grodzkiego. Kilka dni pozniej gadalem z kumplem i mowil mi, ze to bylo tylko takie straszenie z tym sadem. Twierdzil, tak jak i jz wyzej napisalem, ze nie maja zadnego dowodu z tamtego dnia na to ze pilem alko - nie zlapali mnie z piwem a tylko z butelka obok i to nie koniecznie maja, nie zrobili tez badania alkomatem zeby przedstawic pozniej jakis dowod. Mowil, ze jakby co to piwo wypilem w domu albo w barze, a pozniej wyszedlem na dwor i wtedy wlasnie mnie zlapali  Nie wiem ile w tym prawdy, na logike trooche jest, ale z polskim prawem to nigdy nic nie wiadomo 
|
Do góry
|
|
|
|
#3148568 - 21/05/2009 20:20
[Re: micha$]
|
Tenis Trader
Meldunek: 09/02/2003
|
Stówki  Tyle to by zapłacił jakby grzecznie przyjął mandat i jeszcze się potargował. Już kiedyś o tym wspominałem. Swego czasu jak leżałem w szpitalu z policjantem to mi opowiadał jak kończą cwaniaczki co nie przyjmują mandatów. Najpierw jeden dostał 200 zł, zaczął pyskować to mu wlepili 500 zł. Po zeznaniach tego policjanta w sądzie grodzkim dostał do zapłacenia razem 1500 zł. I tak jest przy każdej sprawie, gdzie słowo policjanta vs słowo mandatowicza. Cała nadzieja kolegi w tym, że tego nie zgłosili.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|