#31381 - 11/05/2001 13:21
Re: William Hill
|
old hand
Meldunek: 04/04/2001
|
Bukmacherstwo jest gra o jasnych regulach a u obstawiania przez internet tych regul nie ma.Kolega nie dawno obstawial u Gamebookers na spotkanie Bialorus-Japonia na 1 w kurzu 3,1 i zaklad przyjeli.Jednak po godzinie stawke ktora wlozyl mu wrocili.Kiedy pisal do nich mail dlaczego tak uczynili to dostal odpowiedz s przeproszeniem bo ten czlowiek ktory pisal kurzy na internet sie pomylil.JEST TO WEDLUG MNIE MAKSYMALNE SWINSTWO.Tu jest bardzo dobry przyklad,ze obstawianie przez internet jest ryzykiem.Co by sie stalo kdybym wygral wieksza sume i oni mi tego nie wyplacili...???Mysle ze chyba nic.Obstawiam juz 10 lat ,i duzo razy obstawilem na pomylki bukmacherow ,ale na punkcie zawsze dostalem wygrana,ale co zrobila ta firma /a moga to zrobic i inne/jest karygodne.
[This message has been edited by Drak (edited 11-05-2001).]
|
Do góry
|
|
|
|
#31382 - 11/05/2001 14:43
|
Pooh-Bah
Meldunek: 19/02/2001
|
Prawie każdy buk internetowy ma w swoim regulaminie punkt mówiący o tzw. literówkach, czyli np. przestawionych liczbach, czy przecinku nie w tym miejscu. Według mnie oczywiste pomyłki i gra na nie to kompromitacja, ale raczej w drugą stronę, czyli gracza... Choć z drugiej strony patrząc powinni po 3x sprawdzać co wrzucają w ofertę.
|
Do góry
|
|
|
|
#31383 - 11/05/2001 15:25
|
old hand
|
To Ufo.....to moze jest na internecie ,ale jezeli przyjdziesz na punkt obstawisz i dostaniesz wydrukowany kupon z kursem np. 6 i za piec minut juz go zmienia na 1.5 to Ty zawsze dostaniesz wyplacony kurz 6 a nie zmieniony 1.5....na internecie dali odwrotnie kurzy mialo byc Bialorus 1.25 i na Japonie 3.1......na punkcie juz pare razy mi sie zdarzyla taka okazja i zawsze dostalem to wyplacone w tym kurzie w jakim obstawilem...a nikt sie nie tlumaczyl zie sie pomylil....
|
Do góry
|
|
|
|
#31384 - 11/05/2001 15:40
|
veteran
Meldunek: 23/03/2001
|
Niestety Drak ale jesteś w błędzie. W regulaminie Profesjonala jest punkt, który mówi że jeżeli maszyna drukująca (lub obliczjąca ako) się pomyli i wystawi kurs np. 4,1 zamiast 1,4 to zakład będzie liczony jako 1,4.
|
Do góry
|
|
|
|
#31385 - 11/05/2001 15:55
|
old hand
|
BET..Ty chyba sobie ze mnie robisz zarty.....jeszcze raz Ci tlumacze...OBSTAWIAM JUZ 10 LAT ,regulamin Profesjonalu znam na spamiec i zadna taka BZDURA tam nie jest .Mozesz mi powiedziec ktory to jest punkt regulaminu....??? Bet...jezeli sobie chces z kogos robic zarty to prosze nie ze mnie.... Istnieje tam tylko par.26...Zaklady zostaja zwracane w brutto stawce jezeli:mecz zostal blednie podany z winy profesjonalu..../to oznaza jezeli naprz.gospodarzem jest kto inny/,ale na kurzy to nie obowiazuje ,juz sie pare razy przekonalem.......i wstawiam glowe ze to tak jest..........
|
Do góry
|
|
|
|
#31387 - 11/05/2001 17:47
|
veteran
|
Drak nie robię sobie z ciebie żartów i mimo że grasz już 10 lat i na pamięć znasz regulamin profesjonalu to w każdym punkcie w trójmieście wisi jak wół karteczka przyklejona do szyby z informacją którą podałem. Nie wiem czy to jest umieszczone w regulaminie, ale ta informacja jest chyba w każdym punkcie wywieszona! (dla ciekawości zadzwonie dzisiaj do kuzyna z Krakowa)
ps. może właśnie od niedawna to wprowadzili i o tym nie wiesz właśnie wysłałem do nich maila z pytaniem o tą sprawę
I jeszcze jedno - nie chodzi mi o sytuacje jak np. STS ostatnio dał na AC torino kurs 2,0 a u innych buków był mniejszy, tylko o sytuację, że w danym punkcie nastąpiła pomyłka z winy urządzeń a w całej Polsce kurs był inny (np. w Gdyni w profie drukują ci 3,1 a profy w innych miastach dają 1,8) i wtedy na bank nie wypłacą ci sumy wg twojego kuponu.
[This message has been edited by bet007 (edited 11-05-2001).]
|
Do góry
|
|
|
|
#31388 - 11/05/2001 17:55
|
old hand
|
Conrad......ja nikdy nie obstawialem ichyba nie bede obstawial przez internet.....jezeli ja sie pomyle u placenia w restauracji to juz mi nikt gotowke nie wroci...na punktach jest regulamin jasny dla klientow....jezeli firma bukmacherska sie pomyli to OSTRO placa za ta pomylke....dlaczego by nie miala placic firma bukmacherska ktora bierze stawki przez internet....????Znam sie osobisce z kilkoma wlascicielami firm bukmacherskich a jak im mowilem co zrobil GAMEBOOKERS to sie smiali i mowilimi ze osobiscie by nikdy bez porzadnych regul nie zagrali przez internet.....na punkcie dostaniesz wydrukowany kupon ktory jest zobowiazujacy dla gracza i firmy bukmacherskiej i jezeli firma sie pomyli to ostro za to placi....Czy firmy internetowe mialy by miec jakies przywileje...?????ja mowie BEZ PORZADNYCH REGUL OBSTAWIANIE PRZEZ INTERNET JEST RYZYKIEM...
|
Do góry
|
|
|
|
#31389 - 11/05/2001 18:39
|
old hand
|
Bet...Ty naprawde chyba sobie robiz ze mnie zarty...teraz dzwonilem na dwa punkty Profesjonalu w Gansku i dwa w Gdyni..i nikt czegos takiego na szybach nie ma..... Chcesz moze numer telefonu na ktorychs z tych punktow zebys sie przekonal sam...???
|
Do góry
|
|
|
|
#31390 - 11/05/2001 18:49
|
old hand
|
Bet....na to ze tam nigdzie nie 'WISI KARTECZKA JAK WOL 'z czyms takim stawiam 10 000 zl... Ile stawiasz Ty...
|
Do góry
|
|
|
|
#31391 - 11/05/2001 18:57
|
veteran
|
Tydzień temu w Gdańsku widziałem na własne oczy - może teraz zdjęli (w co wątpie). Odpuszczam granie u Polskich buków (chyba że będą jakieś okazje) - stanie w kolejkach, niskie kursy (na sporty usa w porównaniu z internetem to niebo a ziemia !!!), i to irytujące dzwonienie do centrali (w gdyni i gdańsku dzwonią jak się chcę złożyć w profie zakład za 200 zł!!!). Od paru dni gram u zagranicznych buków i mogę tylko powiedzieć same dobre rzeczy. To moje zdanie - ty oczywiście będziesz grał tam gdzie będziesz chciał. Na początku byłem też nastawiony sceptycznie, ale dzięki opiniom uczestników forum przekonałem się do grania w internecie (dzięki...). ps. chyba pójdę do profa przekonać się na własne oczy kto ma rację 
|
Do góry
|
|
|
|
#31392 - 11/05/2001 19:11
|
old hand
|
Bet...na ktorej ulicy jest ten punkt gdzie to widziales: 1.ul.Podwale-dw.PKP 2.ul.Partyzanow 17 A 3.ul.Trubadurow 6E
Przyjde pozniej...
|
Do góry
|
|
|
|
#31393 - 11/05/2001 19:17
|
veteran
|
Na dworcu PKP widziałem na 100% Dlaczego poruszył cię tak ten temat - grasz wlaśnie na takie pomyłki polskich buków?
|
Do góry
|
|
|
|
#31395 - 11/05/2001 22:30
|
old hand
|
UFO...To Twoje zdanie chyba nie myslales powaznie...'Według mnie oczywiste pomyłki i gra na nie to kompromitacja, ale raczej w drugą stronę, czyli gracza'....nie wiem ile masz lat ,ale wedlug mnie chyba jeszcze jestes mlody i nie doswiadczony.....wedlug Ciebie jezeli w TOTOMIXie wczoraj obstawilem Lech P.-Kietrz 1 w kurzie 2.2 a dzisiaj maja na ten sam mecz 1.2 to znaczy wedkug Ciebie ze sie zkompromitowalem......???chi,chi,chi To chyba nie myslis powaznie.Prosze wytlumacz mi to...???inaczej to Twoje zdanie chyba dla 99 procent ludzi ktorzy obstawiaja jest bardzo smieszne i barzdo glupie...!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#31396 - 11/05/2001 22:36
|
old hand
|
Sebas..znam spolke bukmacherska ,ktora raczej zbankrutowala niz aby robila takie SWINSTWA jak nie wyplacanie wygranych na pomylone kurzy....przeciez kazda spolka by przegrala sprawe sadowa jezeli ma klient wydrukowany kupon a ktos mu go nie chce wyplacic...takie rzeczy mozna naprawde widziec tylko na internecie....
|
Do góry
|
|
|
|
#31397 - 11/05/2001 22:55
|
Pooh-Bah
Meldunek: 19/02/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Drak: UFO...To Twoje zdanie chyba nie myslales powaznie...'Według mnie oczywiste pomyłki i gra na nie to kompromitacja, ale raczej w drugą stronę, czyli gracza'....nie wiem ile masz lat ,ale wedlug mnie chyba jeszcze jestes mlody i nie doswiadczony.....wedlug Ciebie jezeli w TOTOMIXie wczoraj obstawilem Lech P.-Kietrz 1 w kurzie 2.2 a dzisiaj maja na ten sam mecz 1.2 to znaczy wedkug Ciebie ze sie zkompromitowalem......???chi,chi,chi To chyba nie myslis powaznie.Prosze wytlumacz mi to...???inaczej to Twoje zdanie chyba dla 99 procent ludzi ktorzy obstawiaja jest bardzo smieszne i barzdo glupie...!!![/QUOTE] Bez urazy, jestem wystarczająco doświadczony, aby wyrazać swoje opinie. Nie musisz się z nimi zgadzać, ale w moim odczuciu nie jesteś jedynym "chytrym liskiem" tutaj na forum. Co do Twojego typu na Lecha to musisz być na prawdę b. mądry i doświadczony itd. Taki mecz obstawić na 1, kurde no jestem pod wrażeniem... Nie mów mi tylko, że ze Świtem postawiłeś na 2, bo nazwę Cię prorokiem  Myślę jak najbardziej poważnie i uważam, iż to Twoje zdanie(a) jest(są) śmieszniejsze i ... !!! PS. Jak będziesz wiedział o pewniakach typu LECH to jeśli nie sprawi Ci to kłopotu to daj cynk na true@tenbit.pl  PS2. Ja pisałem o przestawieniu przecinka lub zamianie kursu, a Ty mi takie rzeczy...utwierdzasz mnie dalej w moim przekonaniu - kompromitacja [This message has been edited by Ufo (edited 11-05-2001).]
|
Do góry
|
|
|
|
#31398 - 11/05/2001 22:59
|
old hand
|
Ufo,Sebas....zaklady bukmacherskie w Polsce,dzialaja chyba 4 lata..mysle sobie ze wy dwaj dluzej niz dwa lata nie obstawiace....to ze sie zgadzacie na zmiane kurzu i nie wyplacanie to mnie nie dziwi....ale ja kdybym cos takiego powiedzial przed kolegami ktorzy sa profesionalnymi graczmi i bawia sie w te gre za duze sumy to juz by dawno ze mna nie rozmawiali i bylbym uwazany za WARIATA......wypedzili by mnie od siebie do minuty.....dam wam jeszcze jeden przyklad ktory dal zarobic moim kolegom bardzo ladne sumy....Salernitana-Pescara i Ravenna -Torino....we Wloszech na faworytow byly kurzy 1.1 a w STS 1.7 i 2 na Torino.....i wedlug Was kumple sie skompromitowali bo obstawiali na wysokie kurzy...????Kdyby to wiedzieli gracze we Wloszech to do Polski urzadzaja wyciecki do STS.......panowie zastanowcie sie jeszcze raz nad tym co tutaj napiszecie......
|
Do góry
|
|
|
|
#31399 - 11/05/2001 23:05
|
old hand
|
UFo..jasne ze ze Switem mialem informacje od kumpla z Warszawy ze ludzie stawiaja na Lecha w Profesjonale kurz 5,2........muszal bym byc chyba naprawde nie madry gdybym nie postawil chociaz 100 zl........takie mozliwosci Ty na pewno nie masz zebys mial znajomych po calej Polsce.....tu juz zdradzam za duzo o sobie....
|
Do góry
|
|
|
|
|
|