#31442 - 17/05/2001 10:42
Re: William Hill
|
addict
Meldunek: 18/01/2001
|
Goral. Oczywiscie mozemy Ci pomoc,tak jak pisze Conrad w poprzednim poscie,rzeczywiscie karta kredytowa jest najlepszym rozwiazaniem,ale jezeli nie posiadsz karty i zdecydowales sie na otworzenie konta w Hillu,poprowadzimy Cie jak to uczynic. Powodzenia 
|
Do góry
|
|
|
|
#31443 - 17/05/2001 20:18
|
member
Meldunek: 14/05/2001
|
wielkie dzięki
mam kolegę w banku PeKaO i rach.EUROKONTO, zakładam do tego rachunku rach. walut., jak będę miał jakieś problemy dam znać. jeszcze raz wielkie dzięki. ps. jak zaczne grać tez dam znać cześć
|
Do góry
|
|
|
|
#31444 - 18/05/2001 01:28
|
member
Meldunek: 14/05/2001
|
cześć to jeszcze ja góral
powiedzcie mi gdzie poinformować Hilla o nr. majego konta.?
|
Do góry
|
|
|
|
#31446 - 26/06/2001 22:22
|
Meldunek: 30/01/2001
|
|
Do góry
|
|
|
|
#31447 - 08/07/2001 16:15
|
Anonymous
Unregistered
|
Chcialem zaczac grac u Hilla, przeczytalem na tej liscie ze radzicie zalozyc konto w PKO SA i dostaje sie karte Visa Classic w $ Jest jednak problem otoz zeby dostac ta karte (jest to karta debetowa !) to trzeba zablokowac 250 $ nie wiadomo na jaki okres lub od pol roku posiadac u nich inne konto. Moze gdzie indziej jest prosciej i mozna po max 1 miesiacu zaczac gre bez zadnego blokowania kwoty gwarancyjnej ? Prosze o info
|
Do góry
|
|
|
|
#31448 - 09/07/2001 11:31
|
Anonymous
Unregistered
|
Witaj!
Załóż sobie Wirtualną Kartę w Invest-Banku, Bytom ul. Rycerska 2
Pozdrawiam Maju
|
Do góry
|
|
|
|
#31449 - 14/07/2001 01:12
|
Anonymous
Unregistered
|
Cześć!
Mam mały problem kilka dni temu założylem konto u Hilla, i podałem, że chcę aby moje zakłady były zawierane w EURO, nietety dostałem dzisiaj kartę z BSK i okazało się, że Bank Śląski rozlicza transakcje w USD.
Czy można u Hilla zmienieć sobie walutę z Euro na USD?
za pomoc z góry dziękuję
pozdrówko, gregof
|
Do góry
|
|
|
|
#31450 - 14/07/2001 03:25
|
Meldunek: 30/01/2001
|
Jeśli jeszcze nie grałeś to możliwe że tak, jeśli już zacząłeś grać to musisz założyć nowe konto. Najlepiej skasuj obecne i załóż nowe. Aby zmienić EURO na USD wyśłij im emaila: Dear Sirs, I currently have a Euro betting account with you but I would like to convert it to the USD. Please let me know the best way to go about doing this. Sincerely yours, Imie nazwisko Account number:Jeśli w odpowiedzi dostaniesz takiego emaila, albo innego mówiącego że nie mogą zamienić: Dear Sir,
Thank you for your e-mail.
Unfortunately we are unable to change the currency on your Account. The only way to change is to open a new Account in the desired currency.
With Regards Graeme F William Hill Internet Customer ServicesNo to wtedy wyślij im takiego emaila z prośbą o skasowanie konta które masz: Dear Sirs, In accordance with your instructions I have opened a new account at WH in the USD currency. Since I have no need for my Eyro account, please delete account number which now has a zero balance. Sincerely yours,
|
Do góry
|
|
|
|
#31454 - 14/07/2001 17:04
|
addict
Meldunek: 18/01/2001
|
Czesc Ciacho.
Odp. Na pyt.1-
Jezeli posiadana przez Ciebie karta jest karta debetowa-wypelniasz pole "Debet Card",jezeli zas kredytowa,to juz wiesz.W pole "Card holders name" wpisujesz dane osoby na jaka wystawiona jest karta.
Odp. Na pyt.2-
Hmmm.....nie bardzo rozumiem.....zawarles zaklad stawiajac na Kolumbie i dziwisz sie ze pomniejszone zostalo konto o sume 5 Euro jakie postawiles na Kolumbie?? Nie wiem,moze nie zrozumialem Twojego postu,ale wedlug danych jakie napisales, to Hill przyjal Twoj zaklad i konto zostalo pomniejszone o kwote 5 Euro.(-?-) :eek:
|
Do góry
|
|
|
|
|
|