#3129213 - 13/05/2009 00:32
Re: Ekstraklasa XXVIII kolejka 15-17 maj
[Re: Legia]
|
The Famous McD
Meldunek: 17/02/2005
|
a Odra no cóż jeden z najbiedniejszych klubów ekstraklasy co roku walczący o utrzymanie i o dziwo co roku im się to udaje  niewykluczone że Wodzisławianie okażą śląską solidarność z Górnikiem Zabrze i gładko ujmując nie będą gryźć trawy w meczu...stawka wysoka więc mogą coś ekstra utargować profity mogą być następujące: -pieniądze -punkty w następnym sezonie -lub transfer dwóch graczy z ławki Odra jeżeliby nie skorzystała z takiej okazji też by się okazała frajerem. Jeszcze kilka sezonów temu takie mecze się w ogóle w ofercie nie pojawiały bo każdy znał wynik Myślę że w Zabrzu zbyt dużo jest do stracenia i głów które mogą polecieć w przypadku spadku że Zabrzanie zrobią wszystko żeby zachować szanse na pozostanie w ekstraklasie. To oczywiście tylko możliwy scenariusz ale biorąc pod uwagę tylko aspekt sportowy to i tak Górnik jest tu murowanym faworytem.
|
Do góry
|
|
|
|
#3129246 - 13/05/2009 00:46
|
The Famous McD
Meldunek: 17/02/2005
|
ŁKS-Wisła 1x Kursy na Wisłe mocno przeszacowane , ŁKS jest drużyną która jest nieobliczalna. Mogą ten mecz zremisować mogą i przegrać 0:4. Z Lechem do 90ej minuty prowadzili, z Legią na wyjeździe do 94 również mieli korzystny wynik a grali bez 5 podstawowych kontuzjowanych graczy. Ile dla Wisły znaczą Sobolewski i Boguski pokazał mecz z Legią , Legia dopiero zaczęła grać gdy tych graczy już nie było na placu gry. To pokazało sporą. Zapomniałbym o demolce Polonii Warszawa na wyjeździe. W dodatku Smoliński już dostaje telefony od graczy z Legii żeby ŁKS dał z siebie wszystko , myśle że tu nikogo motywować nie potrzeba takie mecze do doskonała okazja żeby wygrać np dla Smolińskiego bilet powrotny do Warszawy. ŁKS ma kilku ciekawych graczy i są w stanie sprawić niespodzianke zresztą pokazały to mecze z Polonią Lechem i Legią więc nie jest to coś w stylu MISSION IMPOSSIBLE. jesienią wywieźli bezbramkowy remis z Krakowa a dysponowali wtedy sporo słabszym składem niż na obecną chwile... ALLEZ ŁKS  jak mawia Maricin 
|
Do góry
|
|
|
|
#3129406 - 13/05/2009 01:32
|
newbie
Meldunek: 17/04/2009
|
MCDziarz ile ty masz lat??
Co drugie słowo "Frajerzy": Gornik jak nie wygra frajerzy, Odra jak nie przegra "Frajerzy". Jeszcze na sam koniec pokazujesz jakiś film, który tak pomocny i związany jest z bukmacherką jak redbull z mielonym.
Odnośnie meczu Górnik - Odra to chyba nie orientujesz się w realiach sugerując, że Odra odpuści ten mecz. Dodam tylko, że dla Odry mecze z Górnikiem to mecze najważniejsze w sezonie, a nic nie smakuje lepiej jak pogrążenie największej kosy przy licznej zabrskiej publice. Stawka 10/10 dla mnie to już wogóle dla mnie mega lol, która mówi wiele o tobie, biorąc pod uwagę przewidywalność ligi polskiej.
Dodam od siebie wyjazdowe mecze derbowe Odry Wodzisław
Piast Gliwice 0-1 Odra Wodzisław Śląski, (w Wodzisławiu Śląskim; Piast gospodarzem) Ruch Chorzów 0-1 Odra Wodzisław Śląski, Polonia Bytom 1-1 Odra Wodzisław Śląski,
Jeśli dodamy do tego ostatnią formę w meczu o 6 pktów z ŁKS-em to rzeczywiście wychodzi pewniak jakich mało.
mój typ: NO BET
|
Do góry
|
|
|
|
#3129434 - 13/05/2009 01:40
[Re: karmann]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/11/2007
|
gks potrzebuje hajsu, więc cracovia tego nie przgera... po cyrkach w wykonaniu jagi, ta powinna zapunktować z Polonią punkty też powinny zostać w Gliwicach. ciekawe czy sponsor Górnika zadziała, bo Odra w dość dobrej sytuacji, a Zabrze potrzebuje punktów 
|
Do góry
|
|
|
|
#3130080 - 13/05/2009 04:56
[Re: Hakan]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/10/2005
|
MCDziarz no piwko za ten filmik. Widziałem cały w pracy na kolegi laptopie genialne. Nie ma co się obrażać tu trzeba się śmiać. Najlepszy jest wodzirej  Wracając do meritum. Kolejka nie zwykle ciekawa i dalej mamy walkę o koronę i spadek. Mnie osobiście najbardziej kręci dół tabeli. Jakoś się zawsze tak dziwnie składa, że pod koniec ligi mamy kilka ciekawych "jaskółek". No niesamowitą "perłą w koronie" było spotkanie Lechia Gdańsk-Jagiellonia Białystok, mam nadzieję, że oglądaliście skróty jak nie to gorąco polecam. Po prostu śmiechu warte w jakim style Jagiellonia przegrała to spotkanie. Pomny tych wydarzeń nie mogę w tej kolejce ominąć dwóch spotkań ligowych o bardzo wysoką stawkę, oczywiście dla tylko dwóch drużyn: 1) Cracovia Kraków - PGE GKS Bełchatów.Choć w ostatnich kolejkach ligowych bardzo mi się podobał zespół trenera Rafała Ulatowskiego to myślę, że w tym spotkaniu nie dadzą rady Cracovii. "Pasy" dość mocno skompromitowały się w Wodzisławiu Śląskim (bramka dla Odry padła w samej końcówce meczu). Na szczęście Cracovia to drużyna własnego boiska i myślę, że tutaj będzie zdecydowanie lepiej. Z resztą pokazali to w ostatnim spotkaniu przy Kałuży. Ofiarą padła Polonia Warszawa, która przegrała (0:1) a co ważniejsze nie była w stanie za wiele zrobić. Podobny los może spotkań PGE GKS Bełchatów. W drużynie wicemistrza Polski z 2007 roku za wiele zależy od dwójki : Janusz Gol i Dawid Nowak. Wyłączenie z gry tych dwóch dżentelmenów może spowodować, że "Pasy" wygrają arcyważny mecz o "sześć punktów" i będą mogli się szykować do meczu o "życie" z Górnikiem Zabrze. Typ: Cracovia Kraków 3/102) Górnik Zabrze-Odra Wodzisław Śląski. Po ostatniej ligowej porażce z Łódzkim Klubem Sportowym można odnieść wrażenie, że wszyscy piłkarze Górniczej jedenastki są na nie złym kacu, niestety moralnym. Podopieczni trenera Henryka Kasperczaka jakby w ogóle przeszli obok meczu z ŁKS-em. Niestety taki scenariusz już w tym sezonie nie może się powtórzyć, jeśli myśli się o utrzymaniu w elicie. Na szczęście klimat Śląski wyjątkowo dobrze służy drużynie Górnika. Na swoim stadionie przy ulicy Roosevelta są niepokonani od początku rundy wiosennej. Także warto zwrócić uwagę na rezultaty dwóch spotkań ligowych poza Zabrzem. Chodzi mi głównie o boje ligowe z takimi firmami jak Legia Warszawa (0:0) czy Śląsk Wrocław (1:1). Obie konfrontacje były rozegrane na obych boiskach a Górnik Zabrze był w stanie pokazać się z bardzo dobrej strony. Te dwa spotkania umocniły we mnie przekonanie, że miejsce górniczej jedenastki jest w środku tabeli a nie w dolnych jej regionach. Tak naprawdę w nadchodzącym spotkaniu z Odrą Wodzisław Śląski wszystko jest w nogach i głowach piłkarzy. Na szczęście dla Górnika do Zabrza przyjedzie za pewne bardzo zadowolona Odra Wodzisław, która już zapewniła sobie utrzymanie w meczu z Cracovią Kraków (2:1). Oczywiście można pisać, że są jeszcze iluzoryczne szanse na spadek Odry, ale to tylko matematyka. Nie można także pominąć faktu, że drużyna Odry Wodzisław w środę rozegrała bardzo ważny dla niej finał Pucharu Ekstraklasy. Wiadomo, że czołowe "firmy" naszej ligi ten puchar traktują po macoszemu, ale dla małej wodzisławskiej Odry taki finał to kulminacja całego sezonu i proszę mi tutaj nie mylić z kulminacją Dużego Lotka  . Dlatego wszystkie przygotowania, treningi i cały cykl tygodnia będzie podporządkowany spotkaniu finału Pucharu Ekstraklasy ze Śląskiem Wrocław. To może być szansa dla Górnika Zabrze przecież podopieczni trenera Henryka Kasperczaka w środku tygodnia wypoczywają. Lepsza forma i chęć przeproszenia kibiców za "wpadkę" w Łodzi może zapewnić jakże trzy cenne oczka na finiszu ligi. Typ: Górnik Zabrze 10/10.::Think Twice::. Igi
|
Do góry
|
|
|
|
#3130153 - 13/05/2009 05:21
|
addict
Meldunek: 03/03/2006
|
Oby tylko Wieczorka ambicja nie poniosła, bo zadra pewnie tkwi w nim a za Kasperczakiem tez chyba nie przepada.
|
Do góry
|
|
|
|
#3130155 - 13/05/2009 05:22
|
enthusiast
Meldunek: 27/10/2003
|
po cyrkach w wykonaniu jagi, ta powinna zapunktować z Polonią
Eee.. Jaga nie ma bramkarza. Obrona (zwłaszcza Król) ostatnio też słabiutko. Chociaż właściwie i ze Śląskiem i z Lechią (do straty na 2:1) sama gra nie wyglądała tak źle, ale.. NO BET, jak dla mnie. Górnik, Górnik... po tym jak przeszli (który to juz raz w tym sezonie) obok meczu z ŁKS dawanie na nich 10/10 to spoooory optymizm  . Mnie to wygląda na bicie głową w mur Górnika i końcowe 0-0. Zależy też co Odra ugra w tym finale PE.
|
Do góry
|
|
|
|
#3130212 - 13/05/2009 05:48
|
Na pełnejjj kurrr...
Meldunek: 02/04/2004
|
Myśle że Górnik mowa tu i o kibicach i o piłkarzach dadzą z siebie 200% tak więc ściskamy mocno kilofy za Górnika  to mi sie bardzo podoba Osobiscie nie wierze w slaska solidarnosc. Wieczorek bedzie chcial sie pewnie odegrac, a zabrzanscy kibice nie beda mu dluzni. Odra powinna skupic sie na finale PE. O Ekstraklase juz jest niemal pewna. A wywalczenie czegokolwiek powinno dac satysfakcje nie tylko pilkarzom ale i dzialaczom z Wodzislawia. Prawda jest taka, ze kazdego sezonu Odra jest skazywana na spadek, wysmiewana przez kibicow 'wiekszych' klubow, a tu prosze ile to juz sezonow w najwyzszej klasie rozgrywek... Peffka jest publika - ja bilety zalatwiam juz jutro. W koncu to jako takie derby Slaska. Pilkarze, w szczegolnosci Banas, obiecuja pokazanie slaskiego charakteru - szkoda ze znowu tak pozno. Te 1,9 w UB wcale nie wyglada zle. Mimo ze uwazam Odre za lepsza druzyne niz Lechia z lepszym trenerem, to wydaje mi sie z pilkarze ku uciesze OVER 16 000 kibicow wygraja to 2-0. Licze rowniez na Lecha Poznan, ktory gra z Lechia. Maja jeszcze szanse na wywalczenie 1 miejsca, ale teraz to tylko wygrywac i liczyc na strate innych. Ciekawy mecz w Gdynie, Arka zagra z Ruchem. Hmm.. tutaj skalanialbym sie, nie wiem dlaczego ku niebieskim.
|
Do góry
|
|
|
|
#3131463 - 13/05/2009 23:08
[Re: Ojro]
|
ŁKS Łódź
Meldunek: 06/02/2005
|
Dzień dobry  Dzisiaj dopiero środa do meczu ŁKS z Wisłą jeszcze sporo czasu, mecz w niedziele o 17:00 Miło czytać na forach Wisły, że jednak obawiają się tego meczu, że wcale nie musi być tak łatwo w Łodzi, że wygrana byłaby milowym krokiem do Mistrzostwa Polski. Po wygranej z Górnikiem Zabrze, łodzianie podejdą do tego meczu bez presji, co tu dużo mówić Wisła musi ten mecz wygrać, a ŁKS może sprawić miłą niespodziankę, i również w takim tonie wypowiadają się piłkarze ŁKS. Nie zmienia to oczywiście faktu, że murowanym faworytem meczu jest Biała Gwiazda. Służby medyczne Wisły robią wszystko by w Łodzi mógł zagrać Sobolewski i Marcelo, ale to raczej mało prawdopodobne. Jednak kursy na Wisłę strasznie marne, zobaczymy jak się sytuacja rozwinie.
|
Do góry
|
|
|
|
#3131750 - 14/05/2009 01:16
[Re: 19marcin08]
|
Fundator
Meldunek: 15/11/2004
|
Dzień dobry Nie zmienia to oczywiście faktu, że murowanym faworytem meczu jest Biała Gwiazda. Służby medyczne Wisły robią wszystko by w Łodzi mógł zagrać Sobolewski i Marcelo, ale to raczej mało prawdopodobne. Marcelo pewny na 100% a Sobol na 90 Nie zmienia to faktu że takich kursów na wyjazdowy mecz Wiślaków to ja ruszać nie zamierzam
|
Do góry
|
|
|
|
#3133413 - 14/05/2009 16:54
[Re: wHiTe_StAr]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/09/2004
|
McDziar idąc Twoim tokiem myślenia, analogicznie Wisła jeśli nie wygra/nie dogada się z ŁKSem, to łodzianie będą frajerami.
Pieniędzy brakuje, utrzymanie już pewne..
|
Do góry
|
|
|
|
#3133568 - 14/05/2009 18:27
[Re: Ignorator]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/04/2005
|
1) Cracovia Kraków - PGE GKS Bełchatów. Wyłączenie z gry tych dwóch dżentelmenów może spowodować, że "Pasy" wygrają arcyważny mecz o "sześć punktów" i będą mogli się szykować do meczu o "życie" z Górnikiem Zabrze.
Chyba nie bardzo rozumiesz pojęcie "meczu o sześć punktów". O takim meczu mówimy wówczas, gdy między zainteresowanymi drużynami jest mała różnica punktowa, a ja widzę różnicę 25 punktów.
|
Do góry
|
|
|
|
#3135262 - 15/05/2009 05:34
|
Na pełnejjj kurrr...
Meldunek: 02/04/2004
|
Gornik - OdraDziwie sie Wam ze stawiacie 10/10. Powiem Wam, ze z wywiadow to nawet prezes Gornika i firmy Allianz szykuja sie na najgorsze. A trener Odry, Rysiu Wieczorek, przyjezdza po 3 punkty - tak zapowiedzial. I nawet brak, Tomasza Moskala, napastnika, ktory bardzo dobrze sprawowal sie ostatnio, nie powinno wplynac na atmosfere. Pewnie nie jest az tak szampanska, jaka to miala byc po wygranu PE. W Gorniku na 100% nie zagra Gorawski. Wg mnie oslabienie to zadne, bo w dwoch ostatnich meczach nie gral. Ja bilety juz mam, wiec w sobote o 17:00 Ojro na pewno bedzie. A jesli Ojro bedzie to Gornik 1X -> to jest peffka. Ale stawianie 10/10 przy kursach ~1,75 to lekka przesada. Co do utrzymania... wygrana z Odra nic nie da jesli Gornik nie wygra w nastepnej kolejce z Cracovia na wyjezdzie. A wiadomo jak to Gornicy na wyjazdach sie spisuja Arka - Ruch Jestem ciekaw postawy niebieskich. Czy zagraja na 100% czy beda juz myslami na finale Pucharu Polski, ktory to odbedzie sie juz we wtorej na Stadionie Slaskim [zapowiada sie niezle widowisko: ok. 8tys kibicow Lecha, 1.5 tys kibicow widzew + kibice Ruchu]. Licze ze Ruch z Arka nie przegra.
|
Do góry
|
|
|
|
#3135809 - 15/05/2009 16:26
|
addict
Meldunek: 17/03/2009
|
Gornik - Odra
Arka - Ruch [zapowiada sie niezle widowisko: ok. 8tys kibicow Lecha, 1.5 tys kibicow widzew + kibice Ruchu]. Lech dostał 9100 biletów
|
Do góry
|
|
|
|
#3135876 - 15/05/2009 18:15
|
Carpal Tunnel
|
[
Arka - Ruch Jestem ciekaw postawy niebieskich. Czy zagraja na 100% czy beda juz myslami na finale Pucharu Polski, ktory to odbedzie sie juz we wtorej na Stadionie Slaskim [zapowiada sie niezle widowisko: ok. 8tys kibicow Lecha, 1.5 tys kibicow widzew + kibice Ruchu]. Licze ze Ruch z Arka nie przegra. póki co powinni być myślami przy tym spotkaniu i zagrać na 100%, no chyba, że nie chcą się utrzymać w lidze...po Arce zostaje im Łks i wyjazd z Legią, więc ostatni mecz 0 pkt. Po za tym nie oszukujmy się, mało chyba kto wierzy, że Niebiescy mogą, sięgnąć po puchar...
|
Do góry
|
|
|
|
#3135882 - 15/05/2009 18:23
|
old hand
Meldunek: 29/12/2008
|
Over 2,5 w meczu Lecha bo: - jest już Rengifo w meczu u siebie, więc więcej opcji w ataku - bo Lech już dawno nie zagrał overowego meczu, a słynie z dobrej gry ofensywnej - bo Lech musi wygrać, żeby zachować szanse na mistrza - jest dobra artmosfera po zwycięstwie we Wrocławiu - może Lechia strzeli, a ostatnio poprawiła skuteczność - musimy mieć świetne nastroje przez finałem w Chorzowie
|
Do góry
|
|
|
|
#3135956 - 15/05/2009 19:31
|
old hand
Meldunek: 03/05/2006
|
[
Arka - Ruch Jestem ciekaw postawy niebieskich. Czy zagraja na 100% czy beda juz myslami na finale Pucharu Polski, ktory to odbedzie sie juz we wtorej na Stadionie Slaskim [zapowiada sie niezle widowisko: ok. 8tys kibicow Lecha, 1.5 tys kibicow widzew + kibice Ruchu]. Licze ze Ruch z Arka nie przegra. póki co powinni być myślami przy tym spotkaniu i zagrać na 100%, no chyba, że nie chcą się utrzymać w lidze...po Arce zostaje im Łks i wyjazd z Legią, więc ostatni mecz 0 pkt. Po za tym nie oszukujmy się, mało chyba kto wierzy, że Niebiescy mogą, sięgnąć po puchar... skąd ta pewność? Ruch dwa razy w ciągu ostatnich 15-stu dni ograł Legię. W ostatniej kolejce gospodarze mogą już o nic nie grać, a wtedy cuda na kiju będą się dziać, więc zdobycz punktowa na Łazienkowskiej jak najbardziej możliwa. Co nie zmienia faktu, że dzisiejszy mecz dla chorzowskich niezwykle ważny. Buki w Puchar dla Ruchu wierzą  . Over w meczu Lecha jak najbardziej popieram. Większość powodów została przedstawiona.
|
Do góry
|
|
|
|
#3135998 - 15/05/2009 20:13
[Re: s_LP]
|
Carpal Tunnel
|
[
Arka - Ruch Jestem ciekaw postawy niebieskich. Czy zagraja na 100% czy beda juz myslami na finale Pucharu Polski, ktory to odbedzie sie juz we wtorej na Stadionie Slaskim [zapowiada sie niezle widowisko: ok. 8tys kibicow Lecha, 1.5 tys kibicow widzew + kibice Ruchu]. Licze ze Ruch z Arka nie przegra. póki co powinni być myślami przy tym spotkaniu i zagrać na 100%, no chyba, że nie chcą się utrzymać w lidze...po Arce zostaje im Łks i wyjazd z Legią, więc ostatni mecz 0 pkt. Po za tym nie oszukujmy się, mało chyba kto wierzy, że Niebiescy mogą, sięgnąć po puchar... skąd ta pewność?Ruch dwa razy w ciągu ostatnich 15-stu dni ograł Legię. W ostatniej kolejce gospodarze mogą już o nic nie grać, a wtedy cuda na kiju będą się dziać, więc zdobycz punktowa na Łazienkowskiej jak najbardziej możliwa. Co nie zmienia faktu, że dzisiejszy mecz dla chorzowskich niezwykle ważny. Buki w Puchar dla Ruchu wierzą  . Over w meczu Lecha jak najbardziej popieram. Większość powodów została przedstawiona. właśnie stąd... nie pozwolą na hattrick Chorzowa, no chyba, że nie mają honoru, to mogą mieć to w dupie, a moje przypuszczenia pójdą na śmietnik...
|
Do góry
|
|
|
|
#3136303 - 15/05/2009 23:02
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/01/2006
|
W trakcie czwartkowego treningu Legii Warszawa doszło do fatalnego w skutkach starcia - poinformował serwis legia.com. Takesure Chinyama po zderzeniu z Pance Kumbevem opuścił przedwcześnie zajęcia i w towarzystwie masażysty Zbigniewa Sęktasa udał się do szatni. Napastnik z Zimbabwe nie wziął udziału w piątkowym treningu i pewne jest, że nie wystąpi w spotkaniu z Polonią Bytom.
|
Do góry
|
|
|
|
#3136806 - 16/05/2009 02:56
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/01/2009
|
właśnie stąd... nie pozwolą na hattrick Chorzowa, no chyba, że nie mają honoru, to mogą mieć to w dupie, a moje przypuszczenia pójdą na śmietnik... honor u piłkarzy,honor u piłkarzy Legii,no proszę Cię ...  honor i ambicja to u kopaczy pojęcia abstrakcyjne,u większości,choć nie u wszystkich 
|
Do góry
|
|
|
|
#3137612 - 16/05/2009 06:13
|
old hand
Meldunek: 13/09/2007
|
Legia Warszawa -Polonia Bytom Oglądając konferencje prasową Jana Urbana,smiem twierdzic,że Polonia wywiezie z Warszawy min 1pkt.Piłkarze strasznie przeżyli porażkę w Krakowie i sprawiają wrażenie,że nie mają szans na wygranie ligi.Są mocno podłamani i pogodzeni z losem.Teraz przyjedzie Polonia i będzie chciała się pokazac [ambicja górą].Myślę,ze uda się Poloni osiągnąc dobry wynik z załamanymi piłkarzami Legii. Typ:x2 @3,55 zagram jszcze 0-0 @8,00 i 0-1 @15,00
|
Do góry
|
|
|
|
#3138002 - 16/05/2009 18:15
|
newbie
|
to jak dzisiaj domy, samochody i wszystkie pieniądze inwestujemy w Górnika ???
|
Do góry
|
|
|
|
#3138146 - 16/05/2009 20:06
[Re: arturro]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
Piłkarze strasznie przeżyli porażkę w Krakowie i sprawiają wrażenie,że nie mają szans na wygranie ligi.Są mocno podłamani i pogodzeni z losem. Wystarczy zbanowac McDziarza i mozna kreowac "nowa rzeczywistosc"  Kurs na Bytom rzeczywoscie niezly i sam jestem zwolennikiem szukania takich okazji, niemniej jednak wydaje mi sie, ze tym razem to bedzie chybiona inwestycja. Legia zawiodla w Krakowie, gdzie wygrac nie musiala, tym razem musi pokonac Polonie i zobaczymy jak sobie poradzi w takiej roli. Ostanio moda na 1:0 dla silniejszego 
|
Do góry
|
|
|
|
#3138154 - 16/05/2009 20:13
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
to jak dzisiaj domy, samochody i wszystkie pieniądze inwestujemy w Górnika ??? Ani grosza  Uratowac Gornika i nie dac ludziom wygrac - jak to zalatwic za jednym zamachem ? Remisem, panie, remisem. Gornik - Odra X kurs 3,80
|
Do góry
|
|
|
|
#3138191 - 16/05/2009 20:44
[Re: Amkwish]
|
old hand
Meldunek: 17/01/2006
|
Gornik Zabrze - Odra Wodzislaw Typ: 1
Moim zdaniem dzis Gornik Zabrze zgarnie 3pkt!!!
Odra niby z teoretyczna jeszcze nie zapewnila sobie utrzymania,ale nie oszukujmy sie, nawet jak wtopi wszystkie mecze to i tak sie utrzyma, bo trudno liczyc by wszyscy inni co sa za nia mieli wygrywac. Ponadto, Odra ma w nogach mecz ze Slaskiem w tygodniu, graja na zawsze goracym terenie jakim jest Zabrze. Pewniakow nie ma,ale jednak wiele wskazuje na zwyciestwo Gornika.Pilkarze z Zabrza jak wiadomo wczoraj na treningu odbyli meska rozmowe z wlasnymi kibicami i mam nadzieje ze to ich jeszcze mocniej umotywuje przed dzisiejszym spotkaniem
|
Do góry
|
|
|
|
#3138212 - 16/05/2009 20:54
[Re: arturro]
|
old hand
Meldunek: 13/09/2007
|
Legia Warszawa -Polonia Bytom Oglądając konferencje prasową Jana Urbana,smiem twierdzic,że Polonia wywiezie z Warszawy min 1pkt.Piłkarze strasznie przeżyli porażkę w Krakowie i sprawiają wrażenie,że nie mają szans na wygranie ligi.Są mocno podłamani i pogodzeni z losem.Teraz przyjedzie Polonia i będzie chciała się pokazac [ambicja górą].Myślę,ze uda się Poloni osiągnąc dobry wynik z załamanymi piłkarzami Legii. Typ:x2 @3,55 zagram jszcze 0-0 @8,00 i 0-1 @15,00 Chinyama,Kiełbowicz,Jarzębowski,Descarga,Ostrowski i oczywiscie Grzelak i Szałachowski-kontuzje.W osiemnastce meczowej znalazł się Maciek Tomczyk z Młodej Legii.
|
Do góry
|
|
|
|
#3138605 - 16/05/2009 23:10
[Re: Amkwish]
|
veteran
Meldunek: 16/06/2003
|
Ani grosza  Uratowac Gornika i nie dac ludziom wygrac - jak to zalatwic za jednym zamachem ? Remisem, panie, remisem. Gornik - Odra X kurs 3,80 Remis Górnikowi nie wiele daje, ponieważ za tydzień jadą do Krakowa i wcale nie jest powiedziana ze tam wygrają kursy na Górnik sa bardzo małe wiec wiele ludzie nie zarobią Poza tym łatwiej dać ludzia zarobić teraz a odbić to sobie w ostatniej kolejce
|
Do góry
|
|
|
|
#3140376 - 17/05/2009 15:17
[Re: crossmen]
|
newbie
|
zresztą Wisła też tak kiedyś zrobiła mimo,że wzięła nawet kasę za wtopkę ......niestety przeciwnik przebił stawkę i we Wrocławiu były łzy........ciekawe czy ktoś to pamięta ? Może ktoś sobie przypomina to link Najlepsza z tego jest wypowiedź Wójcika pod koniec w związku z reżyserką naszej ligi :-)
|
Do góry
|
|
|
|
#3140548 - 17/05/2009 19:39
|
Carpal Tunnel
|
Króciutko. Wisła dziś musi wygrać i nie widzę innej opcji. Wczoraj kto musiał, też wygrał (i nie sugeruje tu wcale jakiś układów). Motywacja u obu stron będzie nie do porównania ŁKS przyznaję jest przeze mnie niedoceniany, bo byli dla mnie kandydatem nr 1 do spadku i trochę środków w tym sezonie już mi zabrali. Oby dziś było podobnie..  ŁKS-Wisła K. 2 1.55 5/10 dw 0:1 6.0 1/10 dw 0:2 6.5 1/10 X/2 4.25 1/10
|
Do góry
|
|
|
|
#3141710 - 18/05/2009 02:03
|
Carpal Tunnel
|
jutro seta w Łodzi . Wisła to wygrywa, a chłopaki z ŁKS'u dostają część zaległych pieniędzy 2 połowa z cyklu "Piłkarskie jaja"
|
Do góry
|
|
|
|
|
|