Strona 5 z 5 < 1 2 3 4 5
Opcje tematu
#30706 - 09/06/2004 03:11 Re: mega pewniak Polkowice
marcholt Offline
enthusiast

Meldunek: 02/06/2004
[QUOTE]Oryginalnie wysłał pier73:
[qb]coz teraz trzeba sie bedzie odkuc ale zagram kilka meczy za 2 tys zl (...) Ale ok w niedziele wieczorem wkleje wam tu kuponik z pokazna wygrana [/qb][/QUOTE]A kto napisał te słowa:

"Jesli Gornik nie wygra tego spotkania to nie obstawie juz nigdy zadnego meczu bo to bedzie oznaczac ze nie znam sie na pilce."

?

Zestawienie obydwu cytatów znakomicie pokazuje, jaka jest wiarygodność Twoich opowieści.

Do góry
Bonus: Unibet
#30707 - 09/06/2004 03:22 Re: mega pewniak Polkowice
starakk Offline
enthusiast

Meldunek: 12/08/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał starakk:
[qb]Na 95% mecz jest ustawiony na remis
Dostałem takie info 10 minut przed meczem
Zagrałem remis za 300 PLN w expekt [/qb][/QUOTE]oczywiscie do przerwy

Do góry
#30708 - 09/06/2004 03:25 Re: mega pewniak Polkowice
kenner Offline
addict

Meldunek: 29/02/2004
[QUOTE]Oryginalnie wysłał starakk:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał starakk:
[qb]Na 95% mecz jest ustawiony na remis
Dostałem takie info 10 minut przed meczem
Zagrałem remis za 300 PLN w expekt [/qb][/QUOTE]oczywiscie do przerwy [/qb][/QUOTE]Debil

Do góry
#30709 - 09/06/2004 03:48 Re: mega pewniak Polkowice
muppet Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/11/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Experto:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał _muppet_:
[qb]Nie no spox to tylko 10 000 w plecy

zakladajac ze cie to nie rusza to zastanawiam sie jak chory musisz byc zeby wciaz grac u bukow

no nic, gratuluje - pieniaczom, idiotom i bajkopisarzom mowimy :stop:

[zaloz strone z platnymi typaaaaaaaaamiiiii (skontaktuj sie z dj sachi, on mial juz takie pomysly :zobacz: )][/qb][/QUOTE]Widać ze tutaj sami 2zlotowkowcy, zastanawia mnie tylko jak ktos moglby sie przejmowac gdy wtopi 10tys. skoro wczesniej mogl wyciagnac zdecydowanie wiecej. Dla 2zlotowkowcow mam taki przyklad wyobrazcie sobie, ze ten wasz budzet ktory macie, czyli kiezonkowe to 20zł. a dla kogos innego 20tys., gdy wy sie cieszycie ze wygraliscie 30zł. inny sie cieszy ze wygrał 30tysiecy.[/qb][/QUOTE]nie wiem czy bardziej rozsmieszasz mnie ty czy pan ktory przegral 1/10/100 zl [niepotrzebne skreslic] - jak mozna byc powaznym czlowiekiem i wpisac sie na forum ze przegralo sie 10 kawalkow?

skromna ksywa, will ya meet in h2h ? :rolleyes:

jestem ciekawey czy nie masz sie do kogo przytulic a wszystkie misie w ktore wyplakiwales swoje porazki juz ci mamusia zabrala i dlatego szukasz pocieszenia w solidarnosci z kumplem_ktory_w****l_10_tysiecy , czy po prostu teraz piszac o 2zlotowkowcach pocieszasz sie mysla ze moze inni nie wtapiaja tyle co Ty?

Nie no w sumie to na forum coraz wiecej baranow, jak czegos ode mnie chcesz szmaciarzu to sie zglos na priv, zaden problem - skany? h2h?

no i jak bedziesz grzeczny to ci pozycze kilka euro w gamebookers, poznasz co to prawdziwe ryzyko no_bo_przeciez_wszyscy_wiemy_kto_za_ile_i_z_jakim_skutkiem_gra

oszalałem, całe życie z debilami

żegnam ozięble, pozdrawiam tych_ktorzy_graja_dla_siebie a nie dla INTERNETOWEGO poklasku i *******enia od rzeczy

Do góry
Strona 5 z 5 < 1 2 3 4 5