Lisnard-Kunitsyn (1) 1,4
W trakcie pisania paru słów na temat tego spotkania system się zresetował..Nie będe pisał jeszcze raz , bo wystarczy w sumie spojrzeć na bilans tegoroczony obu panów

D.Norman-Carraz (1) 2,14
H2H 4-0 2001 France F6 Futures FR Hard (I) D.NORMAN 6-3 6-7(5) 6-4
2001 France F7 Futures FR Carpet (I) D.NORMAN 6-3 6-2
2003 Sarajevo Challenger QF Hard (I) D.NORMAN 7-6(3) 7-6(6)
2004 Cincinnati 16 Hard (O) D.NORMAN 6-4 7-5
Kurs trochę przesadzony wystawił BAW na to spotkanie , poziom obydwu dosyć wyrównany. Jednak przewaga po stronie Belga. Forma,bilans,warunki fizyczne. Oczywiście to ostatnie nie może mieć kolosalnego znaczenia , jednak Carraz to nie jest O.Rochus

Summerer-Guzman (2) 1,82
Ten typ to raczej przeciwko Niemcowi niż za Guzmanem. Nawierzchnia to praktycznie jedyna kwestia przemawiająca za Argentyńczykiem. Summerer bardzoo rzadko grywa na kortach twardych(choć wygrał raz Futures) i raczej jego kontakty na takich nawierzchniach kończą się porażkami. Doświadczenie również przeciwko Niemcowi. To będzie jego pierwszy(!)występ poza Europą i to od razu w tak ważnym turnieju jak IW mimo , iż są to tylko kwale. Guzman raczej tylko cegła , choć i na hardzie coś tam pogrywał (urwał seta w 2.r Delray Beach X-Manowi

) Ja to zagram , typ mi się podoba

Phau-Roitman (1) 1,2
Mecz na podwyższenie wygranej

Sanguinetti-Serra (2) 3,42
Delgado-Bogomolov (1) 1,8
Dziwna teoria zrodziła się w mojej głowie co do meczu Delgado-Bogol , otóż H2H 1-1. Alex wygrał mecz z Ramonem będąc w dobrej , lepszej formie. Przegrał będąc w dużo słabszej od Delgado. Obecnie forma dyspozycja po stronie Paragwajczyka

Co do drugiego meczu , Serra na hardzie coś tam gra i coś tam wygrywa. Większe szanse na wygrania ma oczywiście Włoch , ale nie jest to ogromna przewaga nad Francuzem , kurs wysoki można zaryzykować za jakieś grosze taki dubel