Opcje tematu
#3040 - 30/05/2001 03:05 Fajna strona,pare pytan,o co hodzi?
Anonymous
Unregistered

Witam wszystkich.Jestem tu nowy,ale stronke ta od czasu do czasu odwiedzam,ostatnio coraz czesciej.Sa tu fajni ludzie i duzo ciekawych informacji.Osobiscie gram juz kilka lat ,z dosyc dobrymi skutkami stosujac swoja metode.
Gram glownie w tenisa ,i hokej.Ostatnio zainteresowala mnie tu dyskusja i tematy poruszane przez jakiegos raftera.Jestem bardzo ciekawy kim on jest i jak gra.Z tego co sie zorientowalem to preferuje on tenis,ale chyba jest tu niemile widziany i przestal tu zabierac glos.Jesli ktos moze /lub jesli czyta to rafter prosze o udzielenie jakiej kolwiek odpowiedzi.Z gory dziekuje i zycze udanych zakladow

Do góry
Bonus: Unibet
#3041 - 31/05/2001 03:28 Re: Fajna strona,pare pytan,o co hodzi?
RAFTER Offline
old hand

Meldunek: 24/03/2001
Witaj gonzo.Cieszy mnie ze postanowiles brac udzial na tym forum.Pytasz kim jestem i jak gram.Co do tego kim jestem ,mysle ze zwyklym czlowiekiem tak jak kazdy .Czasami mam swoje"humory",ktore nie wszystkim sie podobaja,i z tad te zamieszania o ktorych tu czytales.Co do tego czy jestem tu niemile widziany ,niewiem ale to przynajmniej dla mnie nie jest sprawa wazna.
A jak gram?Po krotce ci powiem jak to wyglada.Zawsze gram single przewaznie tenis,chodz od "swieta"(przewaznie gdy tenis "odpoczywa")zdaza sie hokej.Zwiekszajac stawke,po kazdym nietrafionym zakladzie.To tylko krociutka wzmianka o moim stylu gry,bo najwiekszym problemem jest wybranie meczu a to trwa bardzo dlugo,i wchodza w to rozne zeczy.Czasami lubie rowniez zagrac jak ja to nazywam "inbanko" czyli za kase ktora nie byla w planach a jest zarobiona i stanowi nadwyzke .Wtedy czuje ten najwiekszy dreszczyk emocji gdyz zdaje sie na swoja intuicje ktora nazywam "super kesz".Taka gra zdarza mi sie tylko wtedy gdy moj zasob finansowy na koniec miesiaca przekracza to co mialem zarobic i gram za ta nieplanowana nadwyzke.Tak to po krotce wyglada.I niebierz sobie do "glowy" Gonzo to co przeczytales o mnie lub to co ja pisalem.Bo sa to stare tematy o ktorych nalezy zapomniec gdyz efekt ktory mial byc osiagniety dzieki mojej "filozofi"niestety zostal odrzucony.
Jesli grasz w tenisa to znajdziesz tu na forum moje(dokladnie na 1.06) i innych typy ,ktore mozesz wykorzystac jesli chcesz.
Napisz jak ty grasz (przynajmniej krociotko tak jak ja)i zycze ci udanych zakladow Gonzo.

Do góry