#301476 - 23/02/2005 22:25
Re: NBA - 23.02.2005
|
member
Meldunek: 18/02/2005
|
Quote:
Shaq ma dziś grać uraz nie był groźny
podawajcie źródła, ludzie...
chyba jest spory rozrzut między 'koniec sezonu dla Szaka', a 'będzie dziś biegał po parkiecie'
pytam... SKĄD WIESZ ?! inaczej twoj wpis G wart jest i sieje tylko zamęt.
czekamy... dzięki
|
Do góry
|
|
|
|
#301478 - 23/02/2005 22:32
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/10/2002
|
Typ na Waszyngton urastal w mojej glowie dlugo. Gasol nie zagra na pewno dzis a prawdopodobnie w ogole w tym tygodniu. Natomiat z IL zostali aktywowani Larry Hughes (wreszcie  i Kwame Brown... W takim wypadku kurs na Wizards świetny... BOCA co do Kirilenki to podobno czuje sie świetnie i po kontuzji nie ma praktycznie śladu, natomiast Boozer is likely to sit on the bench... "is likely".. Na moj nos bedzie gral. ziaro a mógłbys podac swoje zrodlo informacji o Shaqu? Pozdrawiam Dominik
|
Do góry
|
|
|
|
#301481 - 23/02/2005 23:14
|
newbie
Meldunek: 07/02/2005
|
Siema dawno sie nie odzywlaem ale bylam w Zakopanem i nei amlem dostrepu do netu a nawet jesli mialybym to nie ogarnal bym tego wszystkiego  Wiecie ze wodka na Słowacjo 19 zł litr i to taka jak miod  hehea i jeszcze Absynt jak tkos z was tam bdzie to kupujcie tylko to NAPRAWDE WARTO !!! a co do typu na dzi s to moj jest taki ---> San Antonio - Houston over 180.5 wydaje mi sie, ze po takiej przerwie i jeszcze kilku przeslanak ta linia jest dziś do przekroczenia:) Zycze wszystkim powodzenia  !!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#301482 - 23/02/2005 23:25
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
Wiadomośc podana przez ESPN jest tyle warta,co info od jednego z userów,że Gruby dzis zagra - warta tyle co nic.
W najbliższych dniach badanie MRI i ewentualna artroskopia stawu kolanowego. W Miami jedni mówią o łakotce,drudzy o wiezadłach,trzeci o tym i o tym:-) Roxy twierdzi,że powstał już straszny młyn i trzeba poczekać na oficjalny komunikat medyczny.
Tak sobie we dwoje:P dywagowaliśmy jak to moze byc z Shaqiem,w zalezności od tego,co rzeczywiście Mu dolega i doszliśmy do jednego w miare pewnego wniosku.
Jeżeli zostanie przeprowadzona artroskopia to nie ma co liczyć na grę Grubasa w sezonie zasadniczym,natomiast udział w PO jest bardzo prawdopodobny,pod warunkiem,że wiezadła okażą się byc całe.
Ja akurat nie popadam w ponury nastrój,ponieważ jestem przekonany,że (wbrew wszelkim pozorom)absencja Shaqa nie wpłynie w bardzo zasadniczy sposób na postawę i wyniki uzyskiwane przez Heat do końca sesji zasadniczej. Co do PO to raczej po finale,ale...nie uprzedzajmy wypadków.
Dzisiejszy mecz jest cięzki do typowania,ponieważ "przejście" na inna grę moze zaowocować nawet łomotem w Indianapolis,ale potem powinno byc nieźle i ...overowo.
Z drugiej strony niesmiało przypominam,że wiekszość naszych typów przeciwko osłabionym drużynom kończy się niepowodzeniem:-)
Pacers moga poczuć się już zwycięzcami przed meczem (osłabiony rywal plus dobra ostatnio forma Indiańców),a to moze obrócić się przeciwko nim.
Ja konsekwentnie gram Miami i nie wyobrażam sobie,by nagle stali się chłopcami do bicia. Shaq jest zawodnikiem kluczowym,ale bez Niego Heat już w tym sezonie wygrywali i to z rywalami z wyższej półki niż obecna Indiana.
BTW co za ulga - wreszcie moja druzyna w roli underdoga:-)
|
Do góry
|
|
|
|
#301485 - 24/02/2005 05:34
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
Quote:
Zgadzam się co do Lakers,myslę,że dziś pokonaja osłabionych Blazers,a plusowe handi na LALe to IMO dobry bet.[ bardzo dobry]
Dla mnie dziś typem wiodacym jest wygrana Sonics z Hornetsami,wybieram -hc,bo w WM 1-12 może się mecz nie zmieścić:-)[i tak było ]
Co do meczu w Indianapolis to wszystko wskazuje,że Heat bez Grubego,tak więc chyba wzrastają szanse na over,a co do wyniku,to gram mój zespół z +hc.[ kasa za typ jest,ale szkoda,że przegrali]
Zaryzykuję również wygrana Nets w Milwaukee.[ to była przesada]
Z linii undery w San Antonio i Cleveland,pewnie over w Phoenix.[ jakbym zgadł,za SA zwrot]
Na koniec o Bykach. Ktoś dzisiaj zakwestionuje typ ,że będa w PO? :-) Pewnie nie,ale raczej większość zakwestionuje typ na Cleveland z minusowym handi. Jak dla mnie wysokośc spreadu nie do grania,nie lezy mi ta linia i juz. Winning margins 1-12 na Cavs,tak zagram. dobry wybór]
Noc niczego sobie,w NCAAB tak samo,,do pełni szczęścia zabrakło tylko niższej wygranej Spurs. BTW ja się chyba nie nauczę podawać typów do konkursu 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|