Opcje tematu
#2999 - 27/05/2001 15:23 Znawca FORMUŁY1 pilnie POTRZEBNY
DJ Bronek Offline
addict

Meldunek: 27/04/2001
W totomixie można obstawić że dwóch zawodników nie ukończy wyścigu za 6,0
Ja si ę nie znam ale jeśli ktoś się orientuje to proszę o pomoc
Czy tor należy do trudnych, kto ma największe szanse na nieukończenie wyścigu, a kto ma szanse wygrać
Proszę o szybką odpowiedź

Do góry
Bonus: Unibet
#3000 - 27/05/2001 15:42 Re: Znawca FORMUŁY1 pilnie POTRZEBNY
bogge Offline
addict

Meldunek: 18/01/2001
Czesc DJ.
Wyscig o Grand Prix Monaco,nalezy do najtrudniejszych i najwolniejszych z calej serii wyscigow F1.To wlasnie tutaj najczesciej dochodzi do wypadkow, choc zdarzaly sie wyscigi o to Grand Prix,gdzie niemal wszyscy kierowcy ukonczyli wyscig na tych samych pozycjach z jakich wystartowali.Ciasny tor oraz bardzo male mozliwosci wyprzedzenia,nakazuja jazde niesamowicie ostrozna,z drugiej jednak strony podejmowane beda proby zapewnienia sobie lepszej pozycji zaraz po starcie,wtedy tez mozliwe sa jakies roszady.Biorac pod uwage ustawienie z jakim wystartuja zawodnicy-Coulthard,Schumacher,Häkkinen,jezeli nie dojdzie na samym poczatku do kraksy,trudno bedzie cokolwiek tutaj zmienic.Jedynie wpadka w boksach moze zmienic sytuacje koncowej klasyfikacji.W zeszlym roku zwyciezyl Coulthard,dwa lata temu o ile dobrze pamietam Mika,a trzy Schumacher.Nie moge wskazac Ci kierowcy ktory nie ukonczy wyscigu,ale jedynie moge zasugerowac Montoye,ktory pomimo dosc odleglego miejsca na starcie,na pewno nie odpusci i bedzie parl do przodu,ale to tylko moje przypuszczenia.Mika Häkkinen chyba swojego pecha juz wyczerpal,ale nie wiadomo jak zachowa sie bolid zaraz po starcie.Piszesz ze w Totomixie mozna obstawic dwoch zawodnikow ktorzy nie ukoncza wyscigu,jezeli chodzi o to czy nie ukonczy dwoch,bez wskazania na jakiegokolwiek,to ja obstawial bym to niemal w ciemno.Nie znam niestety zasad Totomixu,stad tez moja niewiedza w tym temacie.
Mam nadzieje ze troche Ci pomoglem,powodzenia

Do góry
#3001 - 27/05/2001 15:57 Re: Znawca FORMUŁY1 pilnie POTRZEBNY
DJ Bronek Offline
addict

Meldunek: 27/04/2001
Dzięki bogge Niestety wtotomixie podane są pary zawodników i trzeba podać który będzie lepszy albo wyrać możliwość nieukończenia wyścigu porzez obu.A ilu zawodników w ubiegłych sezonach nie ukończyło tego toru

Do góry
#3002 - 27/05/2001 16:27 Re: Znawca FORMUŁY1 pilnie POTRZEBNY
bogge Offline
addict

Meldunek: 18/01/2001
Nie mam aktualnej listy Totomixu,ale patrzac na listy innych bukmacherow,ja stawialbym na zwyciestwo Coultharda nad Barrichello,Mika bedzie za wszelka cene staral sie wyprzedzic Schumachera,ale nie sadze aby Schumi na tym trudnym torze,pozwolil sie wyprzedzic,Ralf wedlug mnie zajmie lepsza pozycje od Montoyi,a Frentzen bedzie wyzej sklasyfikowany od Trulliego.Takie sa moje przypuszczenia.Co do liczby zawodnikow ktora nie ukonczyla tego wyscigu,to bywalo roznie,zdarzalo sie i tak ze tylko 12 zawodnikow konczylo bieglub bylo sklasyfikowanych,jak nadmienilem poprzednio beda jechac bardzo ostroznie czekajac na blad ktoregos z kierowcow.
Powodzenia

Do góry