Jak dla mnie to naprawde atrakcyjna i doslownie "niespodzianka" tygodnia to bedzie to:
Pogoń - Stasiak/KSZO
TYP: 2
KURS 12.00 !!! :5gw:
betandwin.com
INFO od niejakiego shawn:
"Wielki, olbrzymi błąd Betandwin i polskich buków. W tym meczu aż prosi się postawić na "underdoga", są ku temu bardzo mocne podstawy.
Po pierwsze, i chyba najważniejsze - Antoni Ptak (właściciel Pogoni) i Mirosław Stasiak (właściciel Stasiaka/KSZO) są serdecznymi przyjaciółmi od wielu lat. Osoby nieco zorientowane w niedawnych przeobrażeniach mojej drużyny z pewnością wiedzą, że Stasiak był przez pewien czas "prawą ręką" Ptaka. Jednak gdy na horyzoncie pojawiła się możliwość przejęcia upadającego KSZO Ostrowiec, Stasiak postanowił skorzystać i zrezygnował ze ścisłej współpracy z Ptakiem.
Teraz Stasiak/KSZO bardzo potrzebuje punktów, sytuacja wygląda dość nieciekawie, drużyna znajduje się w strefie barażowej, zagrożenie spadkiem jest bardzo realne.
Tymczasem Pogoń wyrobiła sobie 7-punktową przewagę nad drugą pozycją w tabeli, sytuacja jest dość bezpieczna, Pogoń jest w stanie oddać te punkty bezboleśnie.
Tym bardziej, że te punkty zapewne się zwrócą. Pogoń jest bowiem zainteresowana najlepszym graczem Stasiaka/KSZO i jednym z lepszych lewoskrzydłowych w Polsce, Marcinem Kaczmarkiem. Jego przejście do Pogoni wydawało się przesądzone już zimą (mimo, że piłkarz miał oferty z Wisły Kraków i Hannover 96), jednak Stasiak zdecydował że bez tego gracza będzie trudno utrzymać się w lidze. Jednocześnie jednak, Stasiak zadeklarował że zezwoli na odejście Kaczmarka - pod warunkiem, że Pogoń awansuje i Stasiak/KSZO się utrzyma.
Wygrana lub remis Stasiaka jest więc w interesie zarówno Pogoni, jak i samego Stasiaka.
W tym pozaboiskowym kontekście, nie mają wielkiego znaczenia fakty boiskowe. Ale i tak powiem, że Stasiak/KSZO prezentuje się znacznie lepiej niż mogła by wskazywać na to jego pozycja w tabeli. A Pogoń prezentuje się o wiele gorzej, niż mogłyby wyniki sugerować.
Zajebisty valuebet, gorąco polecam, osobiście zagrałem to za dość sporą kasę."