Opcje tematu
#2894 - 23/05/2001 22:28 POLONIA W. ----- GÓRNIK Z.
koku Offline
journeyman

Meldunek: 21/02/2001
Mam jedno pytanie odnośnie tego meczu.
Na www.zazewe.com patrzyłem na różnice
w notowaniach różnych bukmacherów na ligę
polską i ciągle widniał tam mecz Polonii
z Górnikiem (tylko Unibet trzymał jeszcze
to spotkanie, pozostałe buki zdjęły je z oferty).
Czy gdybym puścił w Unibet (kurs 2,9 !!!)
na Górnik, czy firma bukmacherska wypłaciła by mi pieniądze gdyby dowiedziała się o
okolicznościach tego meczu (10 rezerwowych w Polonii, dodatkowo układ : Górnik trzy punkty ,Polonia przez puchar Polski gra
w pucharze UEFA).
Czy Unibet mógłby odmówić wypłaty ???

Osobiście żałuję że nie mam pieniędzy
aby wykorzystać takie wspaniałe prezenty od buków (podobnie jak było z serią B) ale ciekawi mnie ta sytuacja, gdyż kiedyś może się ona powtórzyć a wtedy...

Do góry
Bonus: Unibet
#2895 - 23/05/2001 22:56 Re: POLONIA W. ----- GÓRNIK Z.
Set Fisher Offline
old hand

Meldunek: 28/12/2000
Postawiłem na ten mecz wczoraj w Itops @5.5 oraz dziś bezpośrednio przed meczem w Unibet @2.9. Póki co jest 2-0 dla Górnika, więc może będę miał możliwość otrzymania wypłaty. Gdyby nie wypłacili mimo zwycięstwa Górnika na pewno dam znać i zrobię ...DYM.

Do góry
#2896 - 23/05/2001 23:55 Re: POLONIA W. ----- GÓRNIK Z.
lok Offline
veteran

Meldunek: 07/02/2001
szkoda ze dopiero wieczorem mam dostep do inetu.na szczescie zdarzylem we wtorek rano odwiedzic frajerow z TOTO-MIX .zgodnie z przewidywaniami Gornik wygral 2:0.swoja droga ciekawe zjawisko mialo miejsce w meczu Widzew-Polonia,gdzie kartki dostali akurat ci ktorym grozila absencja w spotkaniu z Gornikiem.nawet najwieksza k...a lagi polskiej-Albin M.(no moze druga po Januszu W.)zdarzyl zauwazyc ze w kolejnym meczu jego zespol beda reprezentowac juniorzy.no i zapewnila se Polonia alibi.
a ligowa karuzela kreci sie dalej.mam tez nadzieje ze razem z nia bedzie sie krecil TOTO-MIX...
kolejne okazje to:
Groclin-Slask 2
Radzionkow-Chorzow 1
powyzsze mecze to 100% pewniaki.
Zaglebie-Orlen 2 ale tutaj nie jest to wcale takie pewne.

Do góry