Dzis moim zdaniem typ dnia to estudiantes - real 2. realowi sa bardziej potrzebne punkty niz Estudiantes ktore gra juz o nic. Real ostatni mecz wygral z nimi i teraz tez nie bedzie niespodzianki a i kurs bardzo dobry Pozdrawiam.
Quote: Real tez juz sobie zapewnil awans , wiec z motywacja Realu roznie moze byc...chociaz to derby...
Amkwish - no comment do twojej wypowiedzi.
Wiesz Roman, może i Amkwish pojechał za ostro z tobą bo Ja uważam że to nie ty jesteś najgorszym ogniwem tego forum - powiem inaczej, przynajmniej przy tobie można sobie pozwolić na trochę żartu w tej całej zabawie.
Wiesz, szczerze powiedziawszy patrząc na wcześniejsze edycje Euroligi naprawdę były podstawy sądzić że CSKA da dupy wcześcniej czy później - ale fakt że mają u siebie Finał 4 wpływa, że raczej chcą całkowicie zdominować rozgrywki w tym roku i wałków nie robią.
Ale coś tam wiesz na temat - może to lepsze niz wpuszczanie Cię w politykę ... Pozdrawiam
Quote: Real tez juz sobie zapewnil awans , wiec z motywacja Realu roznie moze byc...chociaz to derby...
Amkwish - no comment do twojej wypowiedzi.
CZY TE OCZY MOGA KLAMAC?chyba nie !! ROMANIE jestes sola tego dzialua twoje typy moze czasami zbyt ryzykowne ale przyznac trzeba ciekawe!!!co do amkwisha ja mam swoje zdanie na ten temat zainteresowanych odsylam do tematu NBA mozna zobaczyc jego skutecznosc szczegolnie porazaja ostatnie 2 dni i tak na koniec KTO JEST BEZ WINY NIECH PIERWSZY RZUCI KAMIENIEM
Nie no gremilin teraz przesadziłeś - weź se daj na wstrzymanie z głupimi postami typu Amkwish ma skuteczność yaką czy taką - a co ty k... masz i podajesz i wnosisz - zamieszanie. Można czasem i potrzeba zrobić polemikę ale chyba trochę taktu trzeba zachować - wiesz ty możesz Amkwishowi buty wiązać ze względu i na wiek i na doświadczenie i na wiedzę i na wyniki osiagane w bukmacherce.
Ja mam w tym sezonie naprawdę fatalną skuteczność - po prostu wyniki mnie porażają - przyznaję sie do tego a jeszcze bardziej czuje w kieszeniach Zróbmy coś dobrego dla tego działu bo jak widzę to sam "wójek" Conrad nawet nam gwiazdki tu nie chce jednaej dać - pozdrawiam
ja to bym proponowal zalozyc temat KŁÓTNIE i tam sobie polemizować bo te Wasze oczernanie się nawzajem zupełnie nic nie wnosi do tematu a tylko innych odrzuca do udzielania się tutaj i dlatego ten temat wyglada tak jak wyglada...
Quote: Nie no gremilin teraz przesadziłeś - weź se daj na wstrzymanie z głupimi postami typu Amkwish ma skuteczność yaką czy taką - a co ty k... masz i podajesz i wnosisz - zamieszanie.
NO TO CHYBA JEDNAK NIE CZYTUJEMY TEGO SAMEGO FORUM ODYLAM CIE DO WCZORAJSZEGO DNIA PHENIX I DZISIEJSZEGO NJ I MIN. TAK WIEC TYLKO CHIALEM ZWROCIC UWAGE ZE KRYTYKOWAC JEST LATWO,A ZE SKUTECZNOSCIA TO ROZNIE BYWA!!!
no a teraz juz w temacie euroliga ja na dzis zagram sobie meczyk z udzialem trefla sopot BOLONIA-TREFL hp (0-11) typ 2 , mysle ze ta granica nie zostanie przez bolonie przekroczona z prokomem nie gra sie lekko latwo i przyjemniea poza tym nie bedzie to mecz na noze i kazda wygrana boloni ja usatysfakcjonuje.
"Sopocki szkoleniowiec nie ukrywa jednak, że choć będzie grał na poważnie, to jednak czołowych zawodników zamierza trochę oszczędzać, dając jednocześnie szansę gry dublerom. - Myślę, że teraz więcej czasu na parkiecie powinni spędzać Mariusz Bacik i Aleksander Radojević. Mając na uwadze występy w Top 16 powinienem zadbać o to, żeby złapali właściwy rytm - uzupełnia szkoleniowiec." - za Przeglądem Sportowym. Poza tym gospodarze będą chcieli odegrać się za porażkę w Sopocie ( w tej edycji Euroligi przegrali tylko z Prokomem i z Efesem) i pokazać kto rządzi w tej grupie. Dlatego ten handicap powinni spokojnie przekroczyć. Motywacja w meczach bez stawki nie jest najmocniejszą stroną polskich drużyn. W pierwszym meczu Prokom wygrał 10 punktami teraz myślę, że Bologna rzuci około 20 więcej od sopocian. Pozdrawiam arvid
Polskie drużyny rzeczywiście maja kłopoty z motywacją w meczach bez znaczenia a do tego już są zadowoleni z wyjścia z grupy więc ja stawiam na wysokie zwycięstwo Boloni. W expekcie handi 9,5, które climamio przełamie bez kłopotów. Dla mnie typ dnia pozdrawiam
Quote: no a teraz juz w temacie euroliga ja na dzis zagram sobie meczyk z udzialem trefla sopot BOLONIA-TREFL hp (0-11) typ 2 , mysle ze ta granica nie zostanie przez bolonie przekroczona z prokomem nie gra sie lekko latwo i przyjemniea poza tym nie bedzie to mecz na noze i kazda wygrana boloni ja usatysfakcjonuje.
Gremlin 11:31
Quote: o kurcze ale mi zrobiliscie wode z mozgu w tej sytuacji chyba dolacze do tej karawany!!!! zagram wysoka porazke sopotu_pozdrawiam
Sure bet
Czy Ktos z Was wie o rotacjach w składzie Ulkeru na mecz z Panatą ?
Jak dla mnie na dzisiaj Maccabi-Olimpia (+11) 2 kurs 1,9 toto mix Maccabi pewny awans, Olimpia przy wygraniu dwóch ostatnich meczów w grupie zachowuje szanse na awans. A walczyć potrafią co pokazał ich ostatni wyjazdowy mecz w sienie przegrany minimalnie czterema punktami. Wczoraj hadi Malagi i Kowna weszły zobaczymy jak będzie dzsiaj
Quote: no a teraz juz w temacie euroliga ja na dzis zagram sobie meczyk z udzialem trefla sopot BOLONIA-TREFL hp (0-11) typ 2 , mysle ze ta granica nie zostanie przez bolonie przekroczona z prokomem nie gra sie lekko latwo i przyjemniea poza tym nie bedzie to mecz na noze i kazda wygrana boloni ja usatysfakcjonuje.
Gremlin 11:31
Quote: o kurcze ale mi zrobiliscie wode z mozgu w tej sytuacji chyba dolacze do tej karawany!!!! zagram wysoka porazke sopotu_pozdrawiam
Sure bet
Czy Ktos z Was wie o rotacjach w składzie Ulkeru na mecz z Panatą ?
NO Z CIEBIE TEZ SIE IDZIE NIEZLE POSMIAC PATRZAC NA TYPY NBA
I tak to własnie jest jak zamiast typami niektórzy zajmują się naśmiewaniem i obrażaniem innych - amkwish po kim jak po kim ale po Tobie sie spodziewalem czegos wiecej...rzucaj kamieniami czlowieku bez winy...
A wracajac do typow to mysle ze warto zagrac Ulker w +hc.
"Dusan Bocesvski and Marino Bazdaric are still recuperating from the tough game against Cibona in the Adriatic League. Vladimi Boisa has fever, Saso Ozbold back problems and Andres Rodriguez knee pain. We'll have to bring the sick room to Israel."
Szpital w Olimpji.Odradzam granie handi.Jedyne co wydaje sie pewne w tym meczu tu typ na gospodarza ale kurs marny 1.15 prof.
Mam pytanko o skład Olimpii: na jednym z forów wyczytałem, że tam pełno kontuzji i jakaś ogólna infekcja - czy ktoś to może potwierdzić?
Kołcz Olimpii: "I have two problems. The first is Maccabi on its own court, in front of its fanatic fans. The second is the state of health of my players. Five of the main ones didn't practice Monday and are doubtful to play"