Podsumowanie tematu [po 172 kuponach]
Kupony # 171 - # 172 >
+204jOgółem:
Kupony wygrane: 78
Przegrane: 94
Skuteczność: 45.3%
Typy trafione: 167
Nietrafione: 111
Skuteczność: 60.07%
Postawiono: 54900j
Wygrano: 69525j
Zysk/strata:
+15429j
tenis 30/50 60%

piłka nożna 40/82 48.7%

koszykówka 90/124 72,5%

hokej 4/8 50%
średni trafiony kurs ~
1.66yield:
+28.1%I to by było na tyle. Temat "(a)domaitis" zakończył swój żywot, więcej typów nie będzie.
Dlaczego ? Powodów jest kilka. Najważniejszy jest taki, ze bardzo zależy mi na bliskiej sercu Osobie. Zauważyła Ona, że od pewnego momentu więcej czasu poświęcam temu forum niż Jej. Zostałem postawiony przed wyborem, który może być tylko jeden. Typowanie zawsze traktowałem jako czystą zabawę i nie zamierzam poświęcać przez to kilku wspaniałych lat życia.
Gratuluję wszystkim, którzy byli od początku ze mną, obdarzyli mnie zaufaniem, korzystali z typów, grali je za mniejsze lub większe pieniądze. Myślę, że zysk złożony z cotygodniowych, comiesięcznych profitów dających łączną sumę 15.500 tyś. zł. to dobry wynik jak na 2,5 miesiąca gry. Chociaż na tym forum większość wyciąga tyle co kilka dni

Czy jeszcze wrócę tutaj ? Możliwe, chociaż jest to w tej chwili kwestia bardzo odległej perspektywy czasu.
Serdeczne podziękowania:
*dla moderatorów - Rafała08 i Rivaldinho (za przeniesienie "piętro wyżej" oraz fachową i życzliwą pomoc).
* za miłe słowa i doping userom - gadhet, Kerogh, levi - (tobie szczególnie

), mido_p, Pizza - Man, wwwujek i wszystkim, którzy odwiedzili temat, skorzystali i nabili te 21 tyś. odsłon

Powodzenia w walce z bukami i z nałogiem
(a)domaitis