Strona 6 z 12 < 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 11 12 >
Opcje tematu
#281653 - 25/01/2005 20:31 Re: NBA - konkurs - regulamin - zastrzezenia i wnioski
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/01/2004
Quote:

slawysz - w dwóch pierwszych typach na dziś nie masz podanych kursów ?

Po co sie pytasz,skoro widzisz,że nie ma.
BTW zostaw to Sedziom.

Do góry
Bonus: Unibet
#281654 - 25/01/2005 20:48 Re: NBA - konkurs - regulamin - zastrzezenia i wnioski
Abarth Offline
enthusiast

Meldunek: 08/01/2005
A Ty po co się wtrącasz, jak to było do slawysza i Sędziów.

Do góry
#281655 - 25/01/2005 21:25 Re: NBA - konkurs - regulamin - zastrzezenia i wnioski
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Quote:

A Ty po co się wtrącasz, jak to było do slawysza i Sędziów.

LOL
Do Sędziów ????
Nie widzę,żebys sie zwracał do Arbitrów.
Złozyłeś mały donosik,to widzę

Bosze,co za naród....miala byc zabawa.

EOT z mojej strony

Do góry
#281656 - 25/01/2005 21:37 Re: NBA - konkurs - regulamin - zastrzezenia i wnioski
didi Offline
journeyman

Meldunek: 14/01/2005
Myślę amkwish że masz coś z percpecją jeśli odebrałeś post abartha jako donos. Ja natomiast kiedy napisałeś "Bosze" odniosłem wrażenie że po drugiej stronie siedzi małolat, który za dużo czasu spędza na czacie a nie poważny facet, pozdrawiam

Do góry
#281657 - 25/01/2005 22:38 Re: NBA - konkurs - regulamin - zastrzezenia i wnioski
SR Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/04/2003

Do góry
#281658 - 26/01/2005 14:55 Re: NBA - konkurs - regulamin - zastrzezenia i wnioski
fart? Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 29/12/2003
z przykroscia twierdzam ze zwiazku z zblizajaca sie sesja nie dam rady brac udzialu w konkursie za co wszystkim przepraszam pozdrawiam

Do góry
#281659 - 26/01/2005 15:19 Re: NBA - konkurs - regulamin - zastrzezenia i wnioski
slawysz Offline
addict

Meldunek: 21/11/2004
Rzeczywiście wczoraj nie podałem kursów, były z betandwin. Nie ważne, nie muszą być zaliczone. Ważne, ze weszło, ja swoje wygrałem i jeszcze może komuś się przydało, a o to w tej "zabawie" chodzi.( No może chodziło.Dawno przestało być to zabawą w moim odczuciu, ale mniejsza z tym).
wygranych życze i pozdrawiam!

Do góry
#281660 - 26/01/2005 15:19 Re: NBA - konkurs - regulamin - zastrzezenia i wnioski
g00niek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/10/2002
Dzięki fart? za oficjalną rezygnację. Może ktoś ma ochotę wskoczyć na miejsce farta? ? Powodzenia na sesji

Pozdrawiam
Dominik

Do góry
#281661 - 26/01/2005 15:24 Re: NBA - konkurs - regulamin - zastrzezenia i wnioski
g00niek Offline
Carpal Tunnel

Quote:

Rzeczywiście wczoraj nie podałem kursów, były z betandwin. Nie ważne, nie muszą być zaliczone. Ważne, ze weszło, ja swoje wygrałem i jeszcze może komuś się przydało, a o to w tej "zabawie" chodzi.( No może chodziło.Dawno przestało być to zabawą w moim odczuciu, ale mniejsza z tym).
wygranych życze i pozdrawiam!

Po prostu chcielbysmy aby wszystko bylo ok. Nie można nikogo faworyzować, nauczy nas to wiekszej dokładności, a co do tego że trafiłeś i zarobiłeś to super. Gratulacje!

Jeszcze jedno: chyba przesadzasz, ja to cały czas traktuje bardzo relaksacyjnie, a zauważyłem wręcz że bardziej się przykładam, oglądam skroty meczow z poprzednich nocy, więcej śledzę to co się dzieje w NBA i przynosi to rezultaty.. Na razie nie zauważyłem żadnych incydentów które wskazywałyby że to nie jest zabawa. Ja się bawie dobrze, mimo ze na razie sie wlokę w ogonie stawki ))))))

Pozdrawiam
Dominik

Do góry
#281662 - 26/01/2005 16:03 Re: NBA - konkurs - regulamin - zastrzezenia i wnioski
fart? Offline
Carpal Tunnel

Quote:

Dzięki fart? za oficjalną rezygnację. Może ktoś ma ochotę wskoczyć na miejsce farta? ? Powodzenia na sesji

Pozdrawiam
Dominik

dzieki jakos dam rady pozdro

Do góry
#281663 - 26/01/2005 19:09 Re: NBA - konkurs - regulamin - zastrzezenia i wnioski
Abarth Offline
enthusiast

Meldunek: 08/01/2005
Witam !

Wracam z pracy i własnym oczom nie wierzę, w dobrej intencji powiadomiłem slawysza, aby ratował swoje dwa typy podane bez kursu, wydawało mi się, że nie będzie żadnych przeszkód tym bardziej, że do rozpoczęcia meczy pozostawało sporo czasu. Co stało na przeszkodzie jeszcze raz podać poprawnie napisany kupon ?

Lecz niestety, zostałem bezpodstawnie zaatakowany przez jednego z uczestników konkursu, który mnie kompletnie nie zna, a już wystawia cenzurkę nie mającą nic wspólnego z faktami.

Jestem człowiekiem honoru i nie pozwolę szargać mojej godności, dlatego zwracam się z prośbą do Sędziów o uznanie jak najbardziej trafnych typów slawysza, w przypadku negatywnego stanowiska proszę o skreślenie mnie z listy uczestników konkursu (BILANS OGÓLNY: 7-0 (100%), inwestycja: 46, zwrot: 87,31, zysk: +41,31, rentowność: +89,80%).

Pozdrawiam
Wojtek

Do góry
#281664 - 26/01/2005 19:33 Re: NBA - konkurs - regulamin - zastrzezenia i wnioski
Aslan Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 04/04/2004
No, Panowie...
Ja jestem pod wrażeniem...
Abarth - wyrazy uszanowania.

Mimo wszystko jestem pewien (albo prawie pewien), że Amkwish nie zrobił nic co miałoby na celu podważenie Twojej reputacji czy tez nadszrapnięcie Twojej godności (bo pewnie tak to wygląda i w związku z tym się tak zdenerwowałeś). To facet, ktory siedzi tu już masę czasu i jest naprawdę solidnym typerem, a przy tym nie stara się być chamski czy złośliwy...
Myślę, że to tylko nieporozumienie i zostanie ono szybko wyjaśnione...
Weźmy się za typowanie - nie oskarżenia.

Pozdrawiam serdecznie

PS. Abarth - jeszcze raz powtarzam, że jestem pod wrażeniem postawy ... Gdybym pił postawiłbym Ci piwo

Do góry
#281665 - 26/01/2005 19:57 Re: NBA - konkurs - regulamin - zastrzezenia i wnioski
g00niek Offline
Carpal Tunnel

Dobra to ja sie wypowiem bo to miedzy innymi do mnie... Abarth po pierwsze nikt nie szargal Twojej godnosci.. Twoje powiadomienie odebralem jako gest dobrej woli, aby slawysz mogl wyedytowac swojego posta. Niestety tak sie nie stalo, czas edycji to 5 minut, ale nie w tym rzecz.

Teraz do wszystkich: sędziowei są między młotem a kowadlem, wiadomo ze zawsze ktos bedzie zadowolony z decyzji a ktos nie. Bije sie w piersi ze poprzez moj glos w pierwszych dniach konkursu typ barabasza został zaliczony mimo niepodania kursu. Zrzucilem to na karb docierania sie. Postanowiłem jednak ze mamy zasady i trzeba ich sie trzymac aby nie bylo niedomowien.. Nie da sie stworyc czegos takiego co mamy w tym momencie, bez zasad, wiadomo ze beda kontrowersje, ale nie zapominajmy jakiemu celowi ma to sluzyc.. Typy slawysza weszly i jak On napisal powyzej bardzo sie cieszy i uznaje to ze nie beda one liczone do konkursu. Bardzo mi zaimponowales Swoja postawa slawysz...Wszyscy powinni brac z Ciebie przyklad. Dla mnie tez najprzyjemniejsze jest jak ktos skorzysta z mojego typu i dzieki niemu wygra...

Ja nie wiem, byc moze jestem jakims piep*** idealista, ale sporo serca wlozylem w organizacje tego konkursu i czasami jest mi przykro, zwlaszcza w takich sytuacjach. Byc moze jest to zbyt rygorystyczne ze typy sa niewazne ktos powie, przeciez to tylko brak kursow... Ale jak mamy zasady to trzymajmy sie ich i tyle. W drugim tygodniu juz kilku graczom zostaly uniewaznione typy, musimy wszystkich traktowac jednakowo.

Abarth znow do Ciebie, jeszcze raz chwala Ci ze chciales zwrocic uwage slawyszowi aby dopisal kursy. Bardzo bym Cie prosil o zmiane decyzji dotyczacej wycofania sie, na razie idzie Ci fantastycznie i zrob to po prostu dla forumowiczow ktorzy najpewniej wylowili juz to ze znasz sie na tym co pokazuja statystyki.

Nie wiem co mam jeszcze napisac, nie chcialbym zeby zdarzaly sie takie sytuacje, bo stworzylismy konkurs dla siebie aby sie swietnie bawic. Nie uwazam ze atmosfera sie popsula przez konkurs.. W tematach dziennych tez jest bardzo zywo, ja daje z siebie wszystko, pisze o wszystkich ciekawostkach o jakich sie dowiaduje.

Tak szczerze Wam napisze ze czasami czuje sie jednak rozdarty, bo apeluje do wszystkich o to aby podchodzili zabawowo a jednak z drugiej strony pisze tez o regulaminie i jestem bardzo formalistyczny. Ale czy nie mozna tego pogodzic?? Czy nie moznadobrze sie bawic mimo dosc sztywnych zasad? To pytanie zostawiam Wam do przemyslenia.

Pozdrawiam
Dominik

Do góry
#281666 - 26/01/2005 20:29 Re: NBA - konkurs - regulamin - zastrzezenia i wnioski
Wychowany_Na_Nalewce Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/12/2003
coz niestety z podobnych powodow jak fart? jestem zmuszony zakonczyc zabawe w konkursie lapanie zbyt wielu srok za ogon z reguly konczy sie zle - NBA to ciezki kawalek chleba, a ja jednak nie jestem w stanie przeznaczyc odpowiedniej ilosci czasu na analize aby typy byly nalezytej jakosci...

Przepraszam wiec osoby prowadzace konkurs za zamieszanie, a uczestnikom chcialbym zyczyc jak najlepszych typow i emocjonujacej rywalizacji

Do góry
#281667 - 26/01/2005 20:49 Re: NBA - konkurs - regulamin - zastrzezenia i wnioski
barabasz Offline
old hand

Meldunek: 17/04/2001
Ja jestem za zaliczeniem typów slawysza. W końcu to tylko zabawa,a typy są wyraźnie podane. Tyle,że nie mam pewności odnośnie kursów. Z tego co widze np dziś w B&W kursy na overy/undery oscylują między 1,85/1,95. Jakby to był typ np na zwyciestwo to nie możnaby nawet mówić o jakims zaliczeniu tych spotkań a tak...
Myślę,że można by uznać te typy po np 1,85
Gooniek odwalasz kawał dobrej roboty tak trzymaj, ale może dałbyś się jeszcze raz przekonać.

Do góry
#281668 - 26/01/2005 23:27 Re: NBA - konkurs - regulamin - zastrzezenia i wnioski
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Quote:

coz niestety z podobnych powodow jak fart? jestem zmuszony zakonczyc zabawe w konkursie

WNN i Fart,nie jesteście na tym forum nowicjuszami,dlatego jestem przekonany,że podjeliscie swoje decyzje po głębokim namysle.

Namawiałbym Was jednak do NIE rezygnowania.
Rozwazcie jeszcze raz czy zamiast rezygnacji nie moglibyscie np.zawiesić na jakiś czas swojego uczestnictwa.
Zabawa ma trwać az do 22 marca,tak więc mozecie nawet na 2-3 tygodnie wziąść sobie "urlop" ,a potem powrócić z typami.
Te minimum 50 typów,wymagane regulaminem, zdążycie podać.
Namawiam Was do tego chocby z tego wzgledu,że po 22 marca mamy rozpocząć play-off's i w tej zabawie nie powinno Was zabraknąć.
Co Wy na to?

Pozdrawiam

amkwish

Do góry
#281669 - 27/01/2005 00:58 Re: NBA - konkurs - regulamin - zastrzezenia i wnioski
g00niek Offline
Carpal Tunnel

Panowie, dokładnie. Amkwish napisał bardzo rozsądnie. Może przemyślicie swoje decyzje? No chyba ze zamierzacie przedłużyc sobie sesję zimową tak do marca czego Wam nie życze Wygrajcie z profesorami, doktorami a potem zawalczcie w konkursie

Pozdrawiam
Dominik

Do góry
#281670 - 27/01/2005 07:23 Re: NBA - konkurs - regulamin - zastrzezenia i wnioski
fart? Offline
Carpal Tunnel

Witajcie po namowach Amkwisha zdecydowalem ze nie rezygnuje z konkursu tylko robie sobie mala pauze ,powroce tu pozniej

Do góry
#281671 - 28/01/2005 17:56 Re: NBA - konkurs - regulamin - zastrzezenia i wnioski
slawysz Offline
addict

Meldunek: 21/11/2004
Proszę o zabranie głosu przez Sedziów Najwyższych

Chodzi mi o sprawy nieprzestrzegania regulaminu:
1. Kilka dni temu zapomniałem podać kursów przy moich typach. Jak kilka postów wyzej napisane jest, nie zostały zaliczone i nie mam o to pretensji, w końcu ktoś poświecił troche czasu na stworzenie go i należy to uszanować. Ale...
wczoraj zauważyłem w podanych typach ten sam błąd i typ ten został zaliczony w dzisiejszych podsumowaniach, przeszło to bez echa. Prosze o korektę.
2. Czy typy podane bez konkretnego bukmachera są ważne, bo kilka dni temu takie sie zdarzyły. Wydaje mi się, że również jak te wyżej powinny zostać unieważnione.
3. W podawanych typach wystąpiły zakłady inne od tych, które są zawarte w pkt 6 regulaminu.( np first quarter).
" 6. Typy zakladow możliwych do grania: 1x2, spread, under/over, pierwsza polowa, h2h (zawodnicy) "
Osobiście nie mam nic przeciwko, tylko jeżeli tak, to proszę o poprawienie tego punktu.
Pozdrawiam

Do góry
#281672 - 28/01/2005 22:01 Re: NBA - konkurs - regulamin - zastrzezenia i wnioski
barabasz Offline
old hand

Meldunek: 17/04/2001
slawysz jestem za

Do góry
Strona 6 z 12 < 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 11 12 >

Moderator:  rafal08