#27170 - 27/06/2003 02:23
Re: A kto przegrywa i myśli, że spotkania są sprzedane
|
Anonymous
Unregistered
|
Easyrider Czytaj to co wcześniej napisałeś bo się łatwo pogubić. To jest twoja pierwasz wypowiedz: Nie jestem jasnowidzem, gram dopiero od pol roku, najpierw w stacjonarnych budkach, pozniej zaczałem przygode z internetowym bukiem. A to odpowiedz na mój post : Ivanof - przejrzales mnie - jestem pietnastolatkiem z kompleksami i zawsze prosze starszych kolegow, zeby wyslali mi kupon w Profie za 2zl bo pani mowi, ze jestem za maly. Jak sobie wyobrazasz wklejanie tutaj setek kuponow? Poza tym to absurd, nie mam zamiaru nikogo przekonywac o niczym. To moja gra i moje zabawki. Więc grasz u tego internetowego buka czy nie i jeszcze to : czasami sie tylko zastanawiam, jak to jest tak naprawde z wyplacaniem kasy, przy jakich kwotach zaczynaja sie problemy? Więc mi powiedz kogo ty chcesz tu oszukać, chyba samego siebie Pozdrawiam  iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#27171 - 27/06/2003 03:16
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/10/2002
|
[qb] qwerty [/qb] --> Twoja propozycja jest za mało precyzyjna... wśród warunków nie podałeś ważnej informacji - jak długo ma się ten ktoś dzielić z Tobą typami... bo jeżeli przez 20 lat to te 10000 rozumiem (a pro po - uwzględniłeś inflację? według jakiego scenariusza? buisness as usual?)... 10% to np. jeden kurs 1,20 na tydzień...
|
Do góry
|
|
|
|
#27172 - 27/06/2003 03:35
|
stranger
Meldunek: 24/06/2003
|
Ivanof - i co ja mam Ci odpowiedziec? Ze jestem 14-latkiem? Ze przestalem grac w budkach bo maja mnostwo roznych ograniczen? Ze u buka internetowego tworzy sie zaklady a nie kupony? Ze nie mam watpliwosci co do wyplacalnosci bukmacherow internetowych? Ze zastanawiam sie, do jakiej kwoty moge sobie bezpiecznie kumulowac zysk, zanim mi sie zaczna uwazniej przygladac? Mniej mnie obchodzi czy mi wierzysz czy nie niz problemy pingwinow na Grenlandii z przemarzajacymi lapkami. qwerty - kiedys jaskolki mawialy, ze niedobre sa spolki. Potwierdzam
Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#27173 - 27/06/2003 05:59
|
Anonymous
Unregistered
|
RAFTER ..... mike21.......... easyrider ..... społeczeństwo lubi takich kozaków.
|
Do góry
|
|
|
|
#27174 - 27/06/2003 10:44
|
stranger
|
Litosci !!!
Jestem jedyna osoba na tym forum, ktora wygrywa? Ponad 6.000 wtapiaczy? Nie wierze. Porownania do Raftera i mike'a wydaja mi sie odrobine niestosowne.
Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#27175 - 27/06/2003 11:17
|
Tenis Trader
Meldunek: 09/02/2003
|
Ludzie to mają poczucie humoru. Słowa są a dowodów nie widać. Tu macie artykuł z onetu dla tych co tak się upierają że mecze są sprzedawane może się wam trochę nastrój polepszy. http://sport.onet.pl/751451,wiadomosci.html Nie będę kopiował tekstu bo mamy już specjalistów od tego (każdy wie o kogo chodzi). Pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#27176 - 27/06/2003 13:45
|
enthusiast
Meldunek: 01/03/2003
|
CZy moglby mi ktos podac adresy stron z najlepszymi tegorocznymi rezultatami lekkoatletycznymi, duzo bookow ma lekkoatletyke w oferci, warto by cos zagrac Z gory dziekuje
|
Do góry
|
|
|
|
#27177 - 27/06/2003 15:45
|
old hand
Meldunek: 21/02/2001
|
easyrider A mógłbyś zdradzić za którymi lepszymi tak skutecznie podążasz  iwo: Pomysł takiej gry wcale nie jest głupi - może warto by wymienic się doświadczeniem.
|
Do góry
|
|
|
|
#27178 - 27/06/2003 17:06
|
old hand
Meldunek: 08/10/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Olimp5: [qb]CZy moglby mi ktos podac adresy stron z najlepszymi tegorocznymi rezultatami lekkoatletycznymi, duzo bookow ma lekkoatletyke w oferci, warto by cos zagrac Z gory dziekuje[/qb][/QUOTE] 2003 results SLAW
|
Do góry
|
|
|
|
#27179 - 27/06/2003 17:28
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/06/2003
|
easyrider, sprawiasz wrazenie inteligentnego kolesia. jesli prawda jest, ze grasz ledwie pol roku i idzie ci tak dobrze to jeszcze lepiej o tobie swiadczy. wiem, ze sa ludzie, ktorzy wygrywaja, ale przesadzasz jednak, ze jest to takie proste. gdyby tak byuo to 90% grajacyh nie byloby do tylu (sadze nawet, ze to zanizona liczba). nie chcesz podawac swoich typow - twoje prawo, nie chcesz podac od kogo sciagasz - twoje prawo. pewnie udowodnic, ze wygrywasz tez nie zechcesz  ) jedna niekonsekewncja: jesli ty korzystasz (inni tez) z typow ludzi, którzy trafiaja to oczywistym jest, ze sa tacy, którzy umieja sami trafnie typowac. pozdrawiam, gregor
|
Do góry
|
|
|
|
#27180 - 27/06/2003 18:11
|
stranger
|
jahu - z calym szacunkiem, nie czuje potrzeby wymiany doswiadczen, szczerze mowiac nawet nie mam na to czasu. Jedno powiem i mysle, ze wiekszosc z Was sie z tym zgodzi: moim zdaniem w graniu najwazniejsza jest nie ilosc, a jakosc typow no i druga rzecz - ciepliwosc i silna wola. Ameryki chyba nie odkrylem gregorrr - mile polechtales moje ego, dziekuje  a co do niekonsekwencji - hmm ... nie dostrzegam takowej w moich postach. Przeciez gdyby nie bylo dobrych typerow to i ja bylbym na minusie. Pozdrawiam ps. szkoda, ze nikt nie ma ochoty mi wyjasnic, jakimi kwotami mozna bezpiecznie operowac u buka internetowego (mam oczywiscie na mysli te najwieksze i najpopularniejsze wsrod grajacych) i przy jakiej ew. moglby sie pojawic problem z wyplata tudziez psikusem np. w postaci skasowania konta?
|
Do góry
|
|
|
|
#27182 - 27/06/2003 18:55
|
stranger
|
Przypomniales mi juan. Zapomnialem o jeszcze jednej waznej rzeczy - nigdy nie dac sie nabrac na zadna, nawet najbardziej genialna progresje w Ukladzie Slonecznym !!! Musze przyznac, ze lektura tematow z Rafterem w roli glownej (poczawszy od tych sprzed dwoch lat) tez utkwila mi dosc dobrze w glowie. Walka o swoje ... byla arcydzielem z jego strony. Podziwiam goscia ... zawsze sie podnosi ... nawet po najbardziej spektakularnym osmieszeniu na forum. Koniec ... juz nie bede wypowiadac sie na temat gry innych osob, szkoda pamieci serwera na moje plytkie wypociny Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#27183 - 27/06/2003 19:43
|
old hand
Meldunek: 21/02/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał easyrider: [QB]jahu - z calym szacunkiem, nie czuje potrzeby wymiany doswiadczen, szczerze mowiac nawet nie mam na to czasu. http://www.mecz.pl/cgi-local/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic;f=1;t=001489 Zerknij tu sam możesz wiele skorzystać - grupa już pracuje. Ale nic na siłę będziesz chciał to do nas dołączysz.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|