#26858 - 27/05/2003 19:38
Re: Do Szanownego DJ Sosny
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 10/12/2001
|
To zacznij wreszcie sam ruszać głową i szukać dobrych typów, a nie najpierw korzystasz z cudzych, aby później go zbesztać za to że nie umieścił jednego typu w bilansie :eek: Jego strona i może nawet pozmieniać sobie to na kogo stawia zaraz po meczu i co mu za to zrobisz, przecież na tej stronie nie jest napisane, "bierz moje typy są najlepsze i nigdy Cię nie zawiodę, oraz nigdy się nie mylę" Zacznij sam robić w tym biznesie i zobaczysz jak to trudno.
PS. Ostanio w temacie DJSOSNY po jednym z kolejnych dobrych typów, mało żeś mu nie wlazł w dupę, a teraz masz czelność rządać od niego wyjaśnień na taki blachy temat. Gdyby rzeczywiście robił takie przekręty non stop, to nie wierzę, aby miał aż takie wielkie grono przyjaciół w tym biznesie, poprostu jest dobry w tym co robi, a jeżeli komuś to nie pasuje to przecież nie musi wchodzić na jego stronę, założe się że jest wiele osób którego go szanuje za osiągnięcia w tej dziedzinie, a ty mu nawet do pięt nie sięgasz.
SLAV
|
Do góry
|
|
|
|
#26863 - 27/05/2003 20:04
|
Meldunek: 02/12/2001
|
panowie, regularnie odwiedzam te strone i jesli ktos z was zauwazyl, przy kazdym typie jest podana stawka 0-10, a przy tych dwoch spotkaniach ( Borusia i Bayern ) byla 0, wiec bez sensu byloby umieszczac w statystykach spotkania, ktorych DJ nie gral za kase( to byly propozycje, ale nie obstawial, bo za niskie kursy) Pozdrawiam i  iwo: dla DJ Sosny
|
Do góry
|
|
|
|
#26864 - 27/05/2003 20:13
|
old hand
Meldunek: 23/08/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał slav007o: [qb]Zbesztać to rzeczywiście zbyt ostre słowo, ale czemu od razu z takimi pretensjami "proszę o wyjaśnienia". Może niech jeszcze napisze do Dj'a żeby ten go przeprosił za taki występek. (sic)
SLAV[/qb][/QUOTE]Slav007o ty piles cos dzis czy co. Przeczytaj sobie dokladnie sam tytul Szanowny DJ...Jestes bardzo dobrym typerem...itd itp. Tu chodzilo o zwykle wyjasnienie.
p.s Tak stawka byla 0/10
|
Do góry
|
|
|
|
#26865 - 27/05/2003 20:15
|
Pooh-Bah
Meldunek: 09/04/2003
|
Dinero wyjaśnił w sposób inteligentny (chodzi o stawkę zero)...dzięki. Nie wkurzam się, że postawiłem na Borussię (bo tak typował Sosna) i przegrałem. Jeśli przegrywam nie mam do nikogo pretensji, to wyłącznie moja decyzja. Prosiłem o wyjaśnienie dotyczące podsumowania typów i Dinero to przedstawił.
|
Do góry
|
|
|
|
#26866 - 27/05/2003 20:18
|
member
Meldunek: 02/02/2003
|
Byl ten meczyk ale ze stawka 0 na 10, a wczesniej bylo ?? w miejscu stawki, tez go zagralem ale na szczescie na lewerkusen zarobilem i ten weekend dzieki Dj sosnie i tak mam na plusie, a to czy cos jest w jakiejs tabelce czy nie to juz mniej wazne, poza tym dj sosna i tak jest w tej chwili najlepszym typerem w sieci
|
Do góry
|
|
|
|
#26867 - 27/05/2003 20:28
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/03/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Dinero: [qb]panowie, regularnie odwiedzam te strone i jesli ktos z was zauwazyl, przy kazdym typie jest podana stawka 0-10, a przy tych dwoch spotkaniach ( Borusia i Bayern ) byla 0, wiec bez sensu byloby umieszczac w statystykach spotkania, ktorych DJ nie gral za kase( to byly propozycje, ale nie obstawial, bo za niskie kursy) Pozdrawiam i  iwo: dla DJ Sosny[/qb][/QUOTE]Tutaj jest odpowiedz. Dzieki [QUOTE]Oryginalnie wysłał chuckyy: [qb]Faktycznie, mecze Borussii na 100% był typowany na tej stronie. Poza tym jeszcze jeden mecz z Bundesligi: FC Nürnberg - Bayer Leverkusen Ten typ akurat wszedł, ale w podsumowaniu również go nie widzę... Pozdrawiam[/qb][/QUOTE]Jak zauwazył Dinero przy tych meczach była stawka 0/10 więc nie pzowiliłem sobie nie zaliczac tego w bilansie. [QUOTE]Oryginalnie wysłał Ballack: [qb]W piatek ten meczyk faktycznie był na stronce. W sobote nie sprawdzałem. Może jest tak że DJ SOSNA rozmyślił sie co do tego spotkania, i usunął je jeszcze przed jego rozpoczęciem. [/qb][/QUOTE]Nie moge tak zrobić.Zarówno stawka jak i dany typ pozostaje teraz nieruszony.Zagrany,wrzucony na strone = nie do ruszenia [QUOTE]Oryginalnie wysłał Latający: [qb] Wydaje mi się to małym oszustwem, aby podnieść trafność własnych typów.[/qb][/QUOTE]Na szczęcie nie musze tego robić 
|
Do góry
|
|
|
|
#26868 - 27/05/2003 20:35
|
Carpal Tunnel
|
Oryginalnie wysłał megatribal: Byl ten meczyk ale ze stawka 0 na 10, a wczesniej bylo ?? w miejscu stawki, tez go zagralem ale na szczescie na lewerkusen zarobilem i ten weekend dzieki Dj sosnie i tak mam na plusie, a to czy cos jest w jakiejs tabelce czy nie to juz mniej wazne, poza tym dj sosna i tak jest w tej chwili najlepszym typerem w sieci Te typy ze stawką 0/10 to był pewnego rodzaju eksperyment.Nie wiedziałem ze moze być z tego az taka "afera" Po prostu robie dużo analiz aby wybrac te najlepsze typy.Zawsze wrzucalem na strone tylko to juz weselekcjonowane z dobraną stawką.Wiem że sa typerzy którzy grają wszystkie mecze ze staką nań podaną więc ostroznie obchodzę sie z tymi 1-10.Mecze Borussi i Leverkusen uznałem za typy "podwyższonego ryzyku" dlatego zdecydowąłem się na stawke 0/10.Jak już mówiłem nie wiedział ze bedzie z tego takie zamieszanie...
|
Do góry
|
|
|
|
#26869 - 27/05/2003 21:40
|
Carpal Tunnel
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał latajacy: [qb]Wydaje mi się to małym oszustwem, aby podnieść trafność własnych typów.[/qb][/QUOTE]to oczywiście nie są daleko wysunięte wnioski, ze strony latającego pana - według którego nawet podstawówki nie skończyłem - tylko mały niesnask, ale mnie to najwidoczniej zirytowało i mam takie samo prawo do potraktowania tego jako formę nagatywną, podobnie jak latający potraktował mnie w niegrzeczny i niekulturalny sposób [QUOTE]Oryginalnie wysłał latajacy: [qb]Nie wiem czasem (nie znam wszystkiego na pamięć) czy nie był to jedyny mecz nietrafiony i usunięty w wiadomym celu.[/qb][/QUOTE]oczywiście i tutaj nie zarzuca pan latający nic Sosnie, czyż nie tak panie orzel ?? [QUOTE]Oryginalnie wysłał latajacy: [qb]To tylko moje zdanie, może się mylę. Nie chcę wszczynać żadnych kłótni, ale proszę o wyjaśnienie[/qb][/QUOTE]może i nie chciał wszczynać kłotni, ale czego oczekiwać po takim misiu, Mnie np. tak jak już wspomniałem wcześniej zirytował i nie mogłem od tak poprostu przejść obok tego posta. Co niby miałem mu napisać, że Dj zawyża sobie bilans i czituje na każdym kroku :eek: No nie bądźmy śmieszni, to że korzystasz z typów na jego stronce latający i fakt, iż ja niby nie skończyłem nawet podstawówki (w gruncie rzeczy kto wie, może nawet przedszkole dopiero zaczynam, ale what the heck) to pomimo iż już od dłuższego czasu z Dj'em nie rozmawiałem, uważam że znamy się lepiej niż ty i on i chyba mam prawo bronić swojego mate, jeżeli jakiś typek mi się nie podoba. [QUOTE]Oryginalnie wysłał latający: [qb]A SLAV jest chyba niezłym :stop: i nie wiem czy skończył podstawówkę, bo nie zrozumiał o co chodzi. [/qb][/QUOTE]A co do tego postu to spuśćmy kurtynę milczenia,( bardzo dobra decyzja SlavPozdrawiam wszystkich nawet latającego SLAV
|
Do góry
|
|
|
|
#26872 - 28/05/2003 00:12
|
Carpal Tunnel
|
Niech i tak będzie, chociaż szkoda że moderatorzy w innych działach równie szybko nie działają  wtedy może uniknęło by się paru innych starć. Dobra decyzja Dj z tą edycją, ale sam musisz mnie zrozumieć, czemu akurat tak napisałem, a nie inaczej. Pozdrawiam SLAV
|
Do góry
|
|
|
|
#26873 - 28/05/2003 01:39
|
Anonymous
Unregistered
|
A kto wchodzi do d...y DJ SOSNIE ??? odpowiedz --SLAV oo7
|
Do góry
|
|
|
|
#26874 - 28/05/2003 02:32
|
Meldunek: 13/03/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał nadal: [qb]A kto wchodzi do d...y DJ SOSNIE ??? odpowiedz --SLAV oo7[/qb][/QUOTE]Nadal, nadal ty chyba kolegów nie masz Inaczej bys bzdur nie pisał!
|
Do góry
|
|
|
|
#26875 - 28/05/2003 02:33
|
enthusiast
Meldunek: 03/04/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał nadal: [qb]A kto wchodzi do d...y DJ SOSNIE ??? odpowiedz --SLAV oo7[/qb][/QUOTE]Swieta racja 
|
Do góry
|
|
|
|
#26876 - 28/05/2003 03:00
|
Carpal Tunnel
|
Chłopaki,spokojnie  al: Autor tego tematu (chcociaz jak ktos trafnie zauważył owa kwetsia powinna byc poruszone gdzie indziej) mial wątpliwości i te zostały wyjaśnione Mysle ze nie ma co już nad tym dyskutować a tym bardziej się kłócić  Wszystkim nam w końcu zależy na tym samym i zycze wam koledzy to bust the bookies  iwo: Z poważaniem DJ SOSNA
|
Do góry
|
|
|
|
|
|