Strona 1 z 2 1 2 >
Opcje tematu
#26857 - 27/05/2003 19:34 Do Szanownego DJ Sosny
Latajacy Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 09/04/2003
Często sprawdzam twoją stronę i co jakiś czas korzystam z twoich typów. Uważam, że jesteś dobrym typerem. Duży procent trafionych typów, ogólnie jest OK. Ale nie wiem czy ktoś zauważył podsumowanie ostatniego tygodnia:
"DJ SOSNA mówi: (27.05) Udało się po raz kolejny zaliczyć weekend bez pudła..." Możliwe, że jest to przeoczenie, ale nie wydaje mi się. Przejdę do konkretów: na 100% przed weekendem Sosna wystawił typ na mecz Borussia - Energie (1). Jak wiadomo Borussia dała dupy i zremisowała. Trudno, zdarza się. Ale nie u Sosny: typ po meczu zniknął i wszystko jest w porządku. Trafność stu procentowa! Może to przeoczenie w podsumowaniu, ale jeśli tak to dlaczego nagle typ na ten mecz wyparował ze strony? Wydaje mi się to małym oszustwem, aby podnieść trafność własnych typów. Nie wiem czasem (nie znam wszystkiego na pamięć) czy nie był to jedyny mecz nietrafiony i usunięty w wiadomym celu. To tylko moje zdanie, może się mylę.
Nie chcę wszczynać żadnych kłótni, ale proszę o wyjaśnienie.
Na razie.

Do góry
Bonus: Unibet
#26858 - 27/05/2003 19:38 Re: Do Szanownego DJ Sosny
slav007o Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 10/12/2001
To zacznij wreszcie sam ruszać głową i szukać dobrych typów, a nie najpierw korzystasz z cudzych, aby później go zbesztać za to że nie umieścił jednego typu w bilansie :eek: Jego strona i może nawet pozmieniać sobie to na kogo stawia zaraz po meczu i co mu za to zrobisz, przecież na tej stronie nie jest napisane, "bierz moje typy są najlepsze i nigdy Cię nie zawiodę, oraz nigdy się nie mylę" Zacznij sam robić w tym biznesie i zobaczysz jak to trudno.

PS. Ostanio w temacie DJSOSNY po jednym z kolejnych dobrych typów, mało żeś mu nie wlazł w dupę, a teraz masz czelność rządać od niego wyjaśnień na taki blachy temat. Gdyby rzeczywiście robił takie przekręty non stop, to nie wierzę, aby miał aż takie wielkie grono przyjaciół w tym biznesie, poprostu jest dobry w tym co robi, a jeżeli komuś to nie pasuje to przecież nie musi wchodzić na jego stronę, założe się że jest wiele osób którego go szanuje za osiągnięcia w tej dziedzinie, a ty mu nawet do pięt nie sięgasz.

SLAV

Do góry
#26859 - 27/05/2003 19:38 Re: Do Szanownego DJ Sosny
chuckyy Offline
enthusiast

Meldunek: 17/04/2003
Faktycznie, mecze Borussii na 100% był typowany na tej stronie. Poza tym jeszcze jeden mecz z Bundesligi:
FC Nürnberg - Bayer Leverkusen
Ten typ akurat wszedł, ale w podsumowaniu również go nie widzę...
Pozdrawiam

Do góry
#26860 - 27/05/2003 19:41 Re: Do Szanownego DJ Sosny
chuckyy Offline
enthusiast

Meldunek: 17/04/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał slav007o:
[qb]To zacznij wreszcie sam ruszać głową i szukać dobrych typów, a nie najpierw korzystasz z cudzych, aby później go zbesztać za to że nie umieścił jednego typu w bilansie :eek: Jego strona i może nawet pozmieniać sobie to na kogo stawia zaraz po meczu i co mu za to zrobisz, przecież na tej stronie nie jest napisane, "bierz moje typy są najlepsze i nigdy Cię nie zawiodę, oraz nigdy się nie mylę" Zacznij sam robić w tym biznesie i zobaczysz jak to trudno.

SLAV[/qb][/QUOTE]Nikt tutaj nikogo nie zbeształ.

Do góry
#26861 - 27/05/2003 19:43 Re: Do Szanownego DJ Sosny
slav007o Offline
Carpal Tunnel

Zbesztać to rzeczywiście zbyt ostre słowo, ale czemu od razu z takimi pretensjami "proszę o wyjaśnienia". Może niech jeszcze napisze do Dj'a żeby ten go przeprosił za taki występek. (sic)

SLAV

Do góry
#26862 - 27/05/2003 19:53 Re: Do Szanownego DJ Sosny
Tetfol Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/06/2002
W piatek ten meczyk faktycznie był na stronce. W sobote nie sprawdzałem. Może jest tak że DJ SOSNA rozmyślił sie co do tego spotkania, i usunął je jeszcze przed jego rozpoczęciem.

Poza tym mamy na forum taki dział który nazywa sie Stronki o typowaniu. Tam jest taki temat DJ SOSNA prosi o opinie i tam mogłeś zgłaszać swoje zastrzeżenia a nie zakładać nowy temat.

Do góry
#26863 - 27/05/2003 20:04 Re: Do Szanownego DJ Sosny
Dinero Offline

Meldunek: 02/12/2001
panowie, regularnie odwiedzam te strone i jesli ktos z was zauwazyl, przy kazdym typie jest podana stawka 0-10, a przy tych dwoch spotkaniach ( Borusia i Bayern ) byla 0, wiec bez sensu byloby umieszczac w statystykach spotkania, ktorych DJ nie gral za kase( to byly propozycje, ale nie obstawial, bo za niskie kursy)
Pozdrawiam i iwo: dla DJ Sosny

Do góry
#26864 - 27/05/2003 20:13 Re: Do Szanownego DJ Sosny
Galimatias78 Offline
old hand

Meldunek: 23/08/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał slav007o:
[qb]Zbesztać to rzeczywiście zbyt ostre słowo, ale czemu od razu z takimi pretensjami "proszę o wyjaśnienia". Może niech jeszcze napisze do Dj'a żeby ten go przeprosił za taki występek. (sic)

SLAV[/qb][/QUOTE]Slav007o ty piles cos dzis czy co. Przeczytaj sobie dokladnie sam tytul Szanowny DJ...Jestes bardzo dobrym typerem...itd itp. Tu chodzilo o zwykle wyjasnienie.

p.s Tak stawka byla 0/10

Do góry
#26865 - 27/05/2003 20:15 Re: Do Szanownego DJ Sosny
Latajacy Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 09/04/2003
Dinero wyjaśnił w sposób inteligentny (chodzi o stawkę zero)...dzięki. Nie wkurzam się, że postawiłem na Borussię (bo tak typował Sosna) i przegrałem. Jeśli przegrywam nie mam do nikogo pretensji, to wyłącznie moja decyzja. Prosiłem o wyjaśnienie dotyczące podsumowania typów i Dinero to przedstawił.

Do góry
#26866 - 27/05/2003 20:18 Re: Do Szanownego DJ Sosny
megatribal Offline
member

Meldunek: 02/02/2003
Byl ten meczyk ale ze stawka 0 na 10,
a wczesniej bylo ?? w miejscu stawki,
tez go zagralem ale na szczescie na lewerkusen
zarobilem i ten weekend dzieki Dj sosnie i tak
mam na plusie, a to czy cos jest w jakiejs tabelce czy nie to juz mniej wazne, poza tym dj sosna
i tak jest w tej chwili najlepszym typerem w sieci

Do góry
#26867 - 27/05/2003 20:28 Re: Do Szanownego DJ Sosny
DJ SOSNA Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/03/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Dinero:
[qb]panowie, regularnie odwiedzam te strone i jesli ktos z was zauwazyl, przy kazdym typie jest podana stawka 0-10, a przy tych dwoch spotkaniach ( Borusia i Bayern ) byla 0, wiec bez sensu byloby umieszczac w statystykach spotkania, ktorych DJ nie gral za kase( to byly propozycje, ale nie obstawial, bo za niskie kursy)
Pozdrawiam i iwo: dla DJ Sosny[/qb][/QUOTE]Tutaj jest odpowiedz.
Dzieki

[QUOTE]Oryginalnie wysłał chuckyy:
[qb]Faktycznie, mecze Borussii na 100% był typowany na tej stronie. Poza tym jeszcze jeden mecz z Bundesligi:
FC Nürnberg - Bayer Leverkusen
Ten typ akurat wszedł, ale w podsumowaniu również go nie widzę...
Pozdrawiam[/qb][/QUOTE]Jak zauwazył Dinero przy tych meczach była stawka 0/10 więc nie pzowiliłem sobie nie zaliczac tego w bilansie.

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Ballack:
[qb]W piatek ten meczyk faktycznie był na stronce. W sobote nie sprawdzałem. Może jest tak że DJ SOSNA rozmyślił sie co do tego spotkania, i usunął je jeszcze przed jego rozpoczęciem.

[/qb][/QUOTE]Nie moge tak zrobić.Zarówno stawka jak i dany typ pozostaje teraz nieruszony.Zagrany,wrzucony na strone = nie do ruszenia

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Latający:
[qb]
Wydaje mi się to małym oszustwem, aby podnieść trafność własnych typów.[/qb][/QUOTE]Na szczęcie nie musze tego robić

Do góry
#26868 - 27/05/2003 20:35 Re: Do Szanownego DJ Sosny
DJ SOSNA Offline
Carpal Tunnel

Cytat:
Oryginalnie wysłał megatribal:
Byl ten meczyk ale ze stawka 0 na 10,
a wczesniej bylo ?? w miejscu stawki,
tez go zagralem ale na szczescie na lewerkusen
zarobilem i ten weekend dzieki Dj sosnie i tak
mam na plusie, a to czy cos jest w jakiejs tabelce czy nie to juz mniej wazne, poza tym dj sosna
i tak jest w tej chwili najlepszym typerem w sieci
Te typy ze stawką 0/10 to był pewnego rodzaju eksperyment.Nie wiedziałem ze moze być z tego az taka "afera"

Po prostu robie dużo analiz aby wybrac te najlepsze typy.Zawsze wrzucalem na strone tylko to juz weselekcjonowane z dobraną stawką.Wiem że sa typerzy którzy grają wszystkie mecze ze staką nań podaną więc ostroznie obchodzę sie z tymi 1-10.Mecze Borussi i Leverkusen uznałem za typy "podwyższonego ryzyku" dlatego zdecydowąłem się na stawke 0/10.Jak już mówiłem nie wiedział ze bedzie z tego takie zamieszanie...

Do góry
#26869 - 27/05/2003 21:40 Re: Do Szanownego DJ Sosny
slav007o Offline
Carpal Tunnel

[QUOTE]Oryginalnie wysłał latajacy:
[qb]Wydaje mi się to małym oszustwem, aby podnieść trafność własnych typów.[/qb][/QUOTE]to oczywiście nie są daleko wysunięte wnioski, ze strony latającego pana - według którego nawet podstawówki nie skończyłem - tylko mały niesnask, ale mnie to najwidoczniej zirytowało i mam takie samo prawo do potraktowania tego jako formę nagatywną, podobnie jak latający potraktował mnie w niegrzeczny i niekulturalny sposób

[qb]Nie wiem czasem (nie znam wszystkiego na pamięć) czy nie był to jedyny mecz nietrafiony i usunięty w wiadomym celu.[/qb][/QUOTE]oczywiście i tutaj nie zarzuca pan latający nic Sosnie, czyż nie tak panie orzel ??

[qb]To tylko moje zdanie, może się mylę.
Nie chcę wszczynać żadnych kłótni, ale proszę o wyjaśnienie[/qb][/QUOTE]może i nie chciał wszczynać kłotni, ale czego oczekiwać po takim misiu, Mnie np. tak jak już wspomniałem wcześniej zirytował i nie mogłem od tak poprostu przejść obok tego posta. Co niby miałem mu napisać, że Dj zawyża sobie bilans i czituje na każdym kroku :eek: No nie bądźmy śmieszni, to że korzystasz z typów na jego stronce latający i fakt, iż ja niby nie skończyłem nawet podstawówki (w gruncie rzeczy kto wie, może nawet przedszkole dopiero zaczynam, ale what the heck) to pomimo iż już od dłuższego czasu z Dj'em nie rozmawiałem, uważam że znamy się lepiej niż ty i on i chyba mam prawo bronić swojego mate, jeżeli jakiś typek mi się nie podoba.

[QUOTE]Oryginalnie wysłał latający:
[qb]A SLAV jest chyba niezłym :stop: i nie wiem czy skończył podstawówkę, bo nie zrozumiał o co chodzi. [/qb][/QUOTE]A co do tego postu to spuśćmy kurtynę milczenia,(bardzo dobra decyzja Slav

Pozdrawiam wszystkich nawet latającego

SLAV

Do góry
#26870 - 27/05/2003 22:00 Re: Do Szanownego DJ Sosny
DJ SOSNA Offline
Carpal Tunnel

Slav iwo: pozwoliłem sobie zedytowac twój post jak i róznież wczesniejsze obrażliwe słowa jednego z forumowiczów.Dbajmy o czystość słowa na forum :zobacz:

Do góry
#26871 - 27/05/2003 23:00 Re: Do Szanownego DJ Sosny
Galimatias78 Offline
old hand

Meldunek: 23/08/2001
Dobra proponuje wszystkim wrzucic na luz bo jak wszystko jasne to jedziemy z gorki i szkoda bak wysuszac

Do góry
#26872 - 28/05/2003 00:12 Re: Do Szanownego DJ Sosny
slav007o Offline
Carpal Tunnel

Niech i tak będzie, chociaż szkoda że moderatorzy w innych działach równie szybko nie działają wtedy może uniknęło by się paru innych starć. Dobra decyzja Dj z tą edycją, ale sam musisz mnie zrozumieć, czemu akurat tak napisałem, a nie inaczej.

Pozdrawiam

SLAV

Do góry
#26873 - 28/05/2003 01:39 Re: Do Szanownego DJ Sosny
Anonymous
Unregistered

A kto wchodzi do d...y DJ SOSNIE ???
odpowiedz --SLAV oo7

Do góry
#26874 - 28/05/2003 02:32 Re: Do Szanownego DJ Sosny
Gabriel Offline

Meldunek: 13/03/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał nadal:
[qb]A kto wchodzi do d...y DJ SOSNIE ???
odpowiedz --SLAV oo7[/qb][/QUOTE]Nadal, nadal ty chyba kolegów nie masz
Inaczej bys bzdur nie pisał!

Do góry
#26875 - 28/05/2003 02:33 Re: Do Szanownego DJ Sosny
nierja Offline
enthusiast

Meldunek: 03/04/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał nadal:
[qb]A kto wchodzi do d...y DJ SOSNIE ???
odpowiedz --SLAV oo7[/qb][/QUOTE]Swieta racja

Do góry
#26876 - 28/05/2003 03:00 Re: Do Szanownego DJ Sosny
DJ SOSNA Offline
Carpal Tunnel

Chłopaki,spokojnie al:
Autor tego tematu (chcociaz jak ktos trafnie zauważył owa kwetsia powinna byc poruszone gdzie indziej) mial wątpliwości i te zostały wyjaśnione
Mysle ze nie ma co już nad tym dyskutować a tym bardziej się kłócić Wszystkim nam w końcu zależy na tym samym i zycze wam koledzy to bust the bookies iwo:

Z poważaniem
DJ SOSNA

Do góry
Strona 1 z 2 1 2 >