#2673360 - 22/10/2008 06:50
Re: Oferta pracy w Expekt - Junior Bookmaker
[Re: SenDPL]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/12/2004
|
Myśle,że ceny w Polsce nie są wcale niższe niż tam.Odpada ogrzewanie a dochodzą piękne widoki,morze i mnóstwo pięknych turystek W Polsce jest zdecydowanie taniej, znajomy był na Malcie przez 9 miesięcy. Ja też byłem, i to całkiem niedawno, i odnośnie cen mam zupełnie inne zdanie. Ceny w obu krajach są na baaardzo zbliżonym poziomie.
|
Do góry
|
|
|
|
#2673362 - 22/10/2008 06:53
[Re: D@mian]
|
2fast 2furious
Meldunek: 06/11/2001
|
Normalnie musieliby chyba bezdomnych z łapanki brać, poza tym jak ktoś słusznie tu zaznaczył większość osób z forum robi taką kasę w tydzień-max. dwa tygodnie... Większość ? Ja bym dał max. 1 % użytkowników tego forum.
|
Do góry
|
|
|
|
#2673486 - 22/10/2008 16:13
[Re: mkr]
|
old hand
Meldunek: 11/07/2003
|
A czy to nie jest tak jak z zakładami? Że na Malcie to tylko jest się zarejestrowanym? A pracuje się w domu? Bo jak czytam te wypowiedzi to mam wrażenie, że to jakaś oferta do obozu pracy.
|
Do góry
|
|
|
|
#2673763 - 22/10/2008 20:17
[Re: mkr]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 30/11/2004
|
a poza tym to b. interesujaca oferta dla osób po studiach. Po jakich studiach? Znam wiele osob po studiach ktora zarabiaja wiecej (niekroe znacznie wiecej ale to juz po pewnym czasie i nabraniu doswiadczenia zawodowego) i do tego robia to co chcialy robic i czego sie uczyly przez 5 lat. Ale poza tym wg mnie oferta niezla - przede wszystkim nie wymagaja doswiadczenia i stazu na podobnym stanowisku. Do tego zarobki przyzwoite. Zobaczcie ile biura podrozy oferuja na poczatek rezydentowi. WojtekK
|
Do góry
|
|
|
|
#2674423 - 23/10/2008 02:30
[Re: Banik]
|
enthusiast
Meldunek: 08/06/2007
|
1. Proszę zwrócić uwagę, iż rekrutacja dotyczy stanowiska Junior Bookmakera, nie jest wymagane doświadczenie zawodowe, a jedynie zainteresowanie tematem, umiejętność pracy w zespole i zapał. Preferowany jest świeżo upieczonych absolwent. 2.Oczywiście, że doświadczeni oddsmakerzy zarabiają znacznie więcej, niemniej jak wszędzie trzeba najpierw zdobyć niezbędne doświadczenie. 3.Proszę także zwrócić uwagę na możliwość pracy w międzynarodowym otoczeniu, w doświadczonym zespole, dla kogoś zainteresowanego pracą w tej branży, jest to spora okazja do rozpoczęcia naprawdę ciekawej kariery zawodowej. 4.W przyszłości rozważona zostanie możliwość zdalnej pracy z Polski, przez pierwsze kilka miesięcy niezbędna jest jednak poznanie realiów i praca na Malcie. Jak zawsze wszystko zależy od ustalenia z przełożonym. 5.Szef bukmacherów w expekt.com, Dinos na pewno dołoży wszelkich starań o możliwość zamieszkania przez pierwszy okres w mieszkaniu służbowym, a potem pomoże w znalezieniu kwatery. 6.Po okresie próbnym wynagrodzenie jest wyższe, wszystko zależy od zaangażowania i postępów kandydata. 7.Znajomość handballu i speedwaya jest tylko dodatkowym atutem, a nie warunkiem niezbędnym.
|
Do góry
|
|
|
|
#2674455 - 23/10/2008 02:47
[Re: Gaske]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/03/2001
|
tutaj muszę przyznać, że Pan Expekt_Expert mi zaimponował. Po takiej fali krytyki pojawić się i zabrać rzeczowy głos. Brawo  Nie rozumiem natomiast tych wszystkich głosów oburzenia. Założę się, że połowa z was chętnie by przyjęła taką pracę w ciepłych klimatach Malty (lepsze to niż np. Estonia, gdzie pracuje kilku Polaków w Nordicbet), no ale lepiej siedzieć przy biurku w domu u mamy i krytykować?! Bez komentarza.
|
Do góry
|
|
|
|
#2674473 - 23/10/2008 02:55
[Re: noel]
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Dziwię się niektórym złośliwym komentarzom w tym temacie. Robota luzik, w "bezstresowym" kraju, z wysoką pensją w okresie próbnym. Nikt nie zabrania grania na własna rękę w tym samym czasie. Żyć nie umierać. Sam bym złożył CV gdyby nie mój kulawy angielski. Bo większości się łatwo naśmiewać z fotela;-) A jak napisał Sosna, można się wybić, nikt nie daje gwarancji ale oferta jak na początek nie jest taka zła, zresztą słyszałem że na Malcie wcale nie jest zle  Ale można się przecież pośmiać na mecz.pl za darmo i trzepać łatwą kasiorę 
|
Do góry
|
|
|
|
#2674482 - 23/10/2008 03:03
[Re: noel]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/08/2004
|
Ja jestem za stary ale dla kogoś,kto chciałby zajmować się zawodowo graniem,to b.interesująca propozycja.Poznać to wszystko od kuchnii,to jeszcze expekt powinien brać za to kasę.
|
Do góry
|
|
|
|
#2679301 - 25/10/2008 06:53
[Re: dimes]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/10/2007
|
Estonia? nordicshit ma tam siedzibę? Chwaliłeś się, że masz konto u każdego buka "krzaka". Tyle wiesz o bukmacherstwie a nie wiedziałeś że NB "siedzi" w Estonii?  Pytanie mam z związku z tą ofertą. Czy każdy dostał dziś tę ofertę pracy na maila jako klient expektu? Czy to może ja jestem wyjątkowy?  Bo jeśli nie jestem wyjątkowy to może jest to chwyt reklamowy ze strony firmy expekt?
|
Do góry
|
|
|
|
|
|