Witajcie, Fantasy 4 sezon tuz tuz !!! Jak narazie do rozgrywek najwyzszej ligi zglosili sie:
Popons Bzyku's Killers Barman's Golden Suns Ghost Army MarJa 56ers Team Smoke Raiders Warsaw Fountainers Gobel Looney Tunes Skiper Chiefs g00niek's bad boys Lupus Ass Kickers
... do gry nie dolaczyl jeszcze Vonseb
Draft jeszt wyznaczony na 20:oo w sobote 25 pazdziernika ... ale czy wszystkim ten termin i godzina pasuje ??
Ja osobiscie proponowalbym przeniesc na poniedz ( 27.10.) ewentualnie wtorek (28.10)g.20:oo lub zmienic sobotnia godz. draftu na 17:30 lub 18:00 Co mysla inni, zapraszam do dyskusji.
#2662184 - 17/10/200802:53Re: Fantasy NBA ( 4 sezon )
[Re: vonseb]
juancarlos
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/04/2007
ja tez jestem
mi osobiscie sobota 20.00 nie pasuje zupelnie. Zbyt dobra impreza jest w Posen zebym mogl opuscic proponowane wczesniejsze godziny na sobote - ok. Poniedzialek po 17.00 wszystko mi pasuje, wtorek dopiero od 21.00 bede
Kurde kto zmienił termin draftu? Miał być jutro o 20 a teraz czytam , że przeniesiony na 25 co mi absolutnie nie pasuje bo się wtedy żenię Ładnie sobie wszystko zaplanowałem na jutrzejszy wieczór a tu w ostatniej chwili zmiana
Teraz widzę, że to sprawka lupusa. Z tego co pamiętam żalił się w jakimś wątku, że cały tydzień w robocie siedzi i tylko weekendy ma wolne. Tak właśnie wygląda ustalanie draftu pod siebie