#26571 - 23/04/2003 13:10
Re: Re: PROPOZYCJE MANKIETA 2
|
enthusiast
Meldunek: 26/07/2001
|
Przepraszam mankiet że w Twoim temacie ale może to i Ciebie zainteresuje.Mecz pucharowy Wisła - Widzew (2-1)pierwszy mecz.I choć Widzewek to mój ukochany klub bukmacherka żądzi się swoimi prawami.Skład Widzewa na mecz z Wisłą Kadra: 1. Marcin Ludwikowski, 37. Zbigniew Robakiewicz, 2. Żelijko Mrvalević, 3. Mariusz Gostyński, 4. Paulo Perez, 5. Przemysław Urbaniak, 7. Damian Seweryn, 10. Robert Dymkowski, 11. Adam Cichoń, 12. Miodrag Andjelković, 13. Przemysław Boldt, 14. Ireneusz Chrzanowski, 15. Szymon Pińkowski, 16. Marcin Rybarczyk, 19. Marcin Morawski jakoś nie widzę innej możliwości ja zwycięstwo Wisły kursy około 1.40!!!! więć niezłe. W Wisle nie zagra Glowacki, pewnie Jop, Kuźba którzy maja po 3 żółte kartki Stake 10/10
|
Do góry
|
|
|
|
#26577 - 24/04/2003 00:05
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/10/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Banik: [qb]W meczu Wisly rownie dobrze moze pasc wynik remisowy, z prostych kalkulacji jasno wynikia, ze takie rozstrzygniecie zadowoli wszystkich (lacznie z bukami) Tego typu mecze pucharowe gdzie sprawa rostrzygnela sie w pierwszym spotkaniu i to jeszcze w polskich realiach ,nalezy omijac szerokim krokiem...  [/qb][/QUOTE]Brawo wynik 1:1 Należy Ci się duże  iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#26578 - 24/04/2003 01:11
|
enthusiast
Meldunek: 03/04/2002
|
|
Do góry
|
|
|
|
#26579 - 24/04/2003 19:11
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/05/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał A.S. Romek: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Banik: [qb]W meczu Wisly rownie dobrze moze pasc wynik remisowy, z prostych kalkulacji jasno wynikia, ze takie rozstrzygniecie zadowoli wszystkich (lacznie z bukami) Tego typu mecze pucharowe gdzie sprawa rostrzygnela sie w pierwszym spotkaniu i to jeszcze w polskich realiach ,nalezy omijac szerokim krokiem...  [/qb][/QUOTE]Brawo wynik 1:1 Należy Ci się duże  iwo: Naszczęście nie stawiałem tego meczu  [/qb][/QUOTE]  uke:  uke: Hutnik ty ****a naprawde jest *******niety, po *** sie w******lasz MANKIETOWI miedzy vodke za zakaske, jesli nie puszczach mankieta typow to po *** piszesz w jego temacie i tak wiadomo ze wiecej jest typow trafionych niz nie trafionych wiec HUTNIK w******alaj z tego tematu ***u ****ny w dupe ruchany
|
Do góry
|
|
|
|
#26580 - 24/04/2003 19:42
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/01/2003
|
Vodzior nie bulwersuj się  , Romek to ciul i temu należy mu wybaczyć  , tak wogle to nie jest on taki zły , wklejać artykuły potrafi  , a to już duża sztuka. To , że zazdrości Mankietowi powodzenia w temacie i to , że mało co nie zgwałci monitora na widok pudła (w tym temacie) to tylko jego sprawa.  iwo: wszystkim , ups sorki Romek jeszcze nie ma '18' więc dla niego Coca-Colę - ups sorki kofeina przecie w tym napoju !!!! A.S. Romku duży soczek dla Ciebie 
|
Do góry
|
|
|
|
#26587 - 24/04/2003 22:06
|
Pooh-Bah
Meldunek: 11/06/2002
|
Hmm... Nie rozumie skad cale zamieszanie... Ktos podal typ na zwyciestwo Wisly..Ja uwazam dosc jasno wyjasnilem, ze granie tego meczu na wygrana Wisly do samobojstwo bukmacherskie. Romek czy Hutnik... po fakcie wyrazil swoje uznanie co do mojej analizy nikogo przy tym nie urazajac...i od razu chamskie nagonki sie zaczely... Paranoja... 
|
Do góry
|
|
|
|
#26588 - 24/04/2003 23:25
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/01/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Banik: [qb]Hmm... Nie rozumie skad cale zamieszanie... Ktos podal typ na zwyciestwo Wisly..Ja uwazam dosc jasno wyjasnilem, ze granie tego meczu na wygrana Wisly do samobojstwo bukmacherskie. Romek czy Hutnik... po fakcie wyrazil swoje uznanie co do mojej analizy nikogo przy tym nie urazajac...i od razu chamskie nagonki sie zaczely... Paranoja...  [/qb][/QUOTE]Od razu samobojswo ?Niby czemu,mogła wygrac jedna ze stron lub mogł pasc remis,jak w kazdym meczu.To ze Wisła wygrała w pierwszym meczu ,to nie znaczy ze musiała odpuscic w drugim(w 90 minucie Zurawski trafił w poprzeczke).Jesli byłes taki pewny ze Widzew nie przegra to powiedz ile postawiłes na to?Zastawiłes dom czy moze jeszcze wiecej?Teraz pewnie odpoczywasz na Hawajach?A jesli słowa Romak uwazasz za uznanie dla ciebie i sadzisz ze zrobił to kulturalnie to mozna to skomentowac tylko w jeden sposób. 
|
Do góry
|
|
|
|
#26589 - 24/04/2003 23:47
|
old hand
Meldunek: 09/09/2002
|
Mankiet sorry że zaśmiecam twój temat ale chciałem wyrazić swoje zdanie na ten temat. Mianowicie nie rozumiem po co te wyzwiska do Romka i takie chamskie teksty ,on tylko pogratulował dobrego wyczucia tego meczu dla Banika. Sam zresztą miałem takie samo zdanie na ten mecz.Po Pierwsze to puchar ,po drugie kurs tak niski kurs że nie ma sensu brać tego ,po trzecie gdy drużynie wystarczy do awansu nawet porażka 0-1 i mając w perspektywie cięzki mecz ligowy chyba zrozumiała jest mniejsza motywacja Wisły.Po czwarte kto wie czy Kosa i jego ziomale nie zagrali na remis lub x2 w Profie  .A to że kilku z was na tym wrąbało to mnie to mało obchodzi i wyżywanie się na kimś jest bezsensu. Proponuję pozwolić Mankietowi podawać tu typy i zakończyć tą niepotrzebną dyskusję. Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
|
|