#26531 - 13/04/2003 20:50
Re: Re: PROPOZYCJE MANKIETA 2
|
Anonymous
Unregistered
|
Witam Wszystkich. Już od pewnego czasu odwiedzam tę stronę i bardzo zaciekawiły mnie wasze typy i uwagi, szczególnie Mankieta. Robi on dobra robotę, myslę ze wszystkim nam zależy na dokładnym wytypowaniu danego spotkania. Po co zasmiecać owe forum po co pisać tu wyniki(każdy zainteresowany może sobie je we własnym zakresie zweryfikować) chyba mija to się z celem. Powinnismy my wszyscy o to dbać, pisać tu dokładne informacje np. ( który sędzia wział jakis datek, jak jest sytuacja obecna drużyny itp. ). Nie chodzi mi o typowanie 10 spotkań dziennie. Wystarczy jedno, ale trafne dokładnie przemyslane i dogłębnie przeanalizowane. Jest to chyba w naszym interesie, w końcu zależy nam na czerpaniu z tego jakis korzysci. Czekam na wasze uwagi, analizy i typy.
|
Do góry
|
|
|
|
#26536 - 14/04/2003 18:14
|
old hand
Meldunek: 13/12/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał budowlaniec: [qb]Helsingborg 0-2 Östers IF - nie mogło być inaczej, jak zwykle wtopa kiedy ja się decyduje na typ manieta.[/qb][/QUOTE]Po 1 decyduj sie na swoje typki anie niemasz swoich i jeszcze na kogos gadasz.Po 2 to nie sa typki mankieta tylko innych lepkow 
|
Do góry
|
|
|
|
#26538 - 14/04/2003 22:33
|
Anonymous
Unregistered
|
Tak wiec budowlaniec , jak bedziesz gral to daj sygnal czy grasz to bede wiedzial czy moge obstawiac A dla Mankieta  iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#26541 - 14/04/2003 23:32
|
Anonymous
Unregistered
|
czy mogl bys podac linki do innych forum z ktorych bierzesz typy( w jezyku angilelskim)? zgory dzieki  iwo: i switna robota!
|
Do góry
|
|
|
|
|
|