#2637119 - 05/10/2008 04:16
Re: Moneybookers [13]
[Re: grzesol]
|
old hand
Meldunek: 17/10/2005
|
czy skoro money ma konto w mbanku to przelew zlecony rowniez z mbanku zostanie zrealizowany jeszcze w ten weekend? orientuje sie ktos?
|
Do góry
|
|
|
|
#2637511 - 05/10/2008 09:08
[Re: solidny_gracz]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 17/06/2003
|
Właśnie po prawie 2 tyg. dostałem odpowiedź. "Dear Mr. xxxxxxski, Unfortunately, we would like to inform you hereby that our Security department considers your activities within the Moneybookers system as unacceptable and therefore be kindly asked to withdraw the funds from the balance of your account because it will be terminated by the mentioned department. Please be informed as well that you will not be able to use our services in the future, i.e. you could not request a re-open of your account and you should not try to register another one. Thank you for your interest in Moneybookers. Regards, Martin, The Moneybookers Team" I na noc podnieśli mi ciśnienie  Czy komuś udało się odblokować konto, czy darować sobie tych darmozjadów? Od dziś nie polecam tej formy płatności. Wykonałem tylko jedną może dwie płatności do osób prywatnych. Pozostałe to wpłaty i wypłaty do bukmacherów. Konto zweryfikowane w najróżniejszy sposób. Ostatnio wysłane skany dokumentów i rachunek.
|
Do góry
|
|
|
|
#2637797 - 05/10/2008 19:44
[Re: El_Darro]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/03/2004
|
Właśnie po prawie 2 tyg. dostałem odpowiedź. "Dear Mr. xxxxxxski, Unfortunately, we would like to inform you hereby that our Security department considers your activities within the Moneybookers system as unacceptable and therefore be kindly asked to withdraw the funds from the balance of your account because it will be terminated by the mentioned department. Please be informed as well that you will not be able to use our services in the future, i.e. you could not request a re-open of your account and you should not try to register another one. Thank you for your interest in Moneybookers. Regards, Martin, The Moneybookers Team" I na noc podnieśli mi ciśnienie  Czy komuś udało się odblokować konto, czy darować sobie tych darmozjadów? Od dziś nie polecam tej formy płatności. Wykonałem tylko jedną może dwie płatności do osób prywatnych. Pozostałe to wpłaty i wypłaty do bukmacherów. Konto zweryfikowane w najróżniejszy sposób. Ostatnio wysłane skany dokumentów i rachunek. Ja juz mam 3 konto w MB , dwa poprzednie zablokowane .jedno po wyplacie od bukmachera (z betson lub betgun nie pamietam juz) wyplacilem 600zl i konto zablokowali pod pretekstem pranai brudnych pieniedzy po 6 miesiacach walki cudem kase pzrelali na rachunek bankowy ,ale konta nie odblokowali. 2 konto zablowali mi wlacie kasy do osoby prywatnej za aukcje allegro dokladnie 130zl prettekst ten sam  ,na koncie zostaly drobniak wiec jzu dalem sobie spokoj z nimi. Trzecie konto mam od miesiaca i jak narazie jest ok wykonywalem platnosci do sklepow w azji jak i w polsce narazie MB nie wydziwia ,albo mnie jeszcze nie namiezyli  . Ale obecne konto mam tylko z przymus pewnych platnosci ,ale nikomu pie polecam tego sposobu niby wszsytko ok dzisaij a jutro masz konto zbanowane .
|
Do góry
|
|
|
|
#2638882 - 06/10/2008 02:58
[Re: Lord Devastator]
|
old hand
Meldunek: 23/01/2008
|
Dlaczego moneybookers jest taka nieznana wyspa jesli pytam kogos z Allegro czy przyjmuje platnosc na moneybookers to najczesciej ludzie nie wiedza co to jest - teoretycznie to wygoda chcesz np kupic konto na rapidzie to ze swieca szukac sprzedwawcy ktory ma tam konto - nie sadze ze t oprzez negatywne doswiadczenia ale czy firma jest az tak nieznzna poza bukmacherka? W MB wszyscy sa podejrzani o pranie. Wystarczy jedna transakcja by zostać złapanym w sieć. Co z tego że zrobisz kilka płatności jeśli później zamykają konta. Używam tylko z bukmacherami i dla drobnej płatnosci nie warto ryzykować utraty konta.
|
Do góry
|
|
|
|
#2653903 - 13/10/2008 17:13
[Re: El_Darro]
|
old hand
Meldunek: 16/07/2007
|
wie może ktoś cokolwiek, na temat postępów w procesie wprowadzania przez MB kart (podobnych do tych Netellera), dzięki którym możliwe byłoby anonimowe wypłacanie kasy w zwykłym bankomacie?
|
Do góry
|
|
|
|
#2659605 - 16/10/2008 03:32
[Re: agr1]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/11/2004
|
Wlasnie sprawdzilem jak dziala polski support (email) przy koncie VIP i musze potwierdzic to co pisali odpowiedz do godziny czasu! Kupilem stary skaner i poslalem im skan dowodu bo wczesniej mi go nie przyjmowali bo byl za malo czytelny (zdjecie kamera 1,3) w celu zniesienia limitu. Dodam, ze konto mam juz kilka lat i nigdy nie bylo zablokowane, ale zablokuja jak pomyle jeszcze 4 razy haslo przy logowaniu taki mail z automatu przychodzi po blednym wpisaniu hasla (6 razy zdarzylo sie cos zamotac  )
|
Do góry
|
|
|
|
|
|