#263623 - 28/04/2006 16:32
Re: Czy ta metoda ma sens - jak myslicie?
|
veteran
Meldunek: 26/12/2003
|
Tak a propos Twojego tematu :
przerwa w meczu Maccabi-Tau ,stan 51-32
czyli roznica 19 pkt ,faworyt prowadzi wczasie przerwy mozna grac na niego tysiacami po 1.06 -1.07 .
Ciekaw jestem czy znajdzie sie jakis zwoleennik value na Tau ?
|
Do góry
|
|
|
|
#263624 - 28/04/2006 16:42
|
veteran
Meldunek: 26/12/2003
|
No a przy stanie 68-37
mozna postawic po 1.01 ponad 1000 funtow na handi maccabi (-1.5)
|
Do góry
|
|
|
|
#263625 - 28/04/2006 19:42
|
stranger
Meldunek: 26/04/2006
|
Bugs Bunny: Czy to, ze grasz w BF jest duzym atutem tego systemu? Ja obecnie bede zaczynal swoja gre BAW i ciekawy jestem czy tam taki zysk jest osigalny.
|
Do góry
|
|
|
|
#263626 - 01/05/2006 17:39
|
veteran
Meldunek: 31/10/2003
|
Quote:
Bugs Bunny: Czy to, ze grasz w BF jest duzym atutem tego systemu? Ja obecnie bede zaczynal swoja gre BAW i ciekawy jestem czy tam taki zysk jest osigalny.
Faktycznie wydaje mi sie ze gra w BF to bardzo duza przewaga w BAW wg mnie bedzie Ci ciezko osiagnac takie zyski, poprostu dlatego ze BAW duzo wczesniej zdejmuje kursy wiec tym samym ryzyko jest wieksze i najczesciej w tym samy czasie sa nizsze kursy niz w BF. Wez sie zastanow czy wogole warto tam grac, opinie o nich sa kiepskie dlugo wyplacaja kase, nakladaja limity, zamykaja konta bez powodu. Ja osobiscie u nich troche gralem i ogolnie nic strasznego mnie nie spotkalo ale gralem malymi kwotami i w bilansie calkowitym w BAW jestem na bardzo niewielkim plusie wiec zadnych limitow sie nie dorobilem ale 2 krotnie na kase czekalem ok 10 dni i to mi wystarczy zeby nie wracac do tego buka. Niemniej jednak konto tam warto miec poniewaz czat na livescoringu jest dosc czesto najszybszym mozliwym sposobem poznania wynikow i zorientowania sie w sytuacji co sie dzieje jesli nie ogladasz spotkania. Kilka razy tam wlasnie dowiedzialem sie ze ktorys tenisistow lub tenisitek zlapal kontuzje i zdazylem skontrowac alebo zagrac inaczej niz by to wygladalo z samego suchego wyniku.
Podsumowujac moje zdanie jest takie ze mozesz osiagnac taki wynik w BAW ale bedzie to wymagalo od ciebie jeszcze wiekszej skutecznosci trafien niz u mnie i obstawiania we wczesniejszej fazie spotkan.
Wlasnie wrocilem z wyjazdu do rodzinki i postaram sie dzis lub jutro wkleic wyniki z tego miesiaca choc sa on dosyc marne (ale na +) glownie dlatego ze praktycznie przez poprzedni tydzien nie mialem czasu na gre bo mialem maly remoncik w domu i teraz stracilem 3 dni kiedy wogole nie gralem z powodu wyjazdu.
|
Do góry
|
|
|
|
#263628 - 07/05/2006 05:04
|
veteran
|
Nie wiem czy ten temat jeszcze wogole kogos interesuje ale o to kolejna porcja statystyk z pierwszych dni maja. Okres bardzo udany, glownie dlatego ze mialem jeszcze urlop i moglem wiecej czasu poswiecic obstawianiu zaowocowalo to duza iloscia zakladow oraz dosc pokaznym zyskiem. Okres 1-6 maja Ilość zakładów: 89, ilość nietrafionych 6, 1 skontrowany z zyskiem pozostale cześciowo aby ograniczyc straty, średni kurs 1,21, średnia stawka: 4,08% Zysk z tego okresu: 29,39% Mam nadzieje ze dalej w maju bedzie rownie dobrze  Bugs Bunny
|
Do góry
|
|
|
|
#263629 - 07/05/2006 06:22
|
Pooh-Bah
Meldunek: 28/05/2003
|
Interesuje,interesuje .... więc podawaj dalej swoje wyniki.
P.S.Czy wraz ze wzrostem kapitału i stawek nie jest Ci trudniej grać?
|
Do góry
|
|
|
|
#263631 - 07/05/2006 08:28
|
veteran
|
Quote:
Interesuje,interesuje .... więc podawaj dalej swoje wyniki.
P.S.Czy wraz ze wzrostem kapitału i stawek nie jest Ci trudniej grać?
Wrecz przeciwnie w tamtym miesiacu wyplacilem czesc kasy zainwestowanej wiec zasadniczo teraz gram prawie tylko i wylacznie kasa ktore zarobilem wiec jedyne co jest do stracenia to czas ktory na to poswiecilem. Wiec stres jest coraz mniejszy a z kazdym dniem upewniam sie ze ta metoda moze przynosic dochody i to calkiem niezle tylko wymaga cholernej konsekwencji i pilnowania sie na kazdym kroku zeby za bardzo nie uwierzyc w to ze zawsze sie trafnie typuje. Niestety sport jest nie przewidywalny co np. pokazal Coria w poprzednim tygodniu wyciagajac 2 razy mecze praktycznie przegrane, na szczescie nie gralem tych meczy ale jak widzialem wyniki to byly to typowe mecze na ktorych moza sie bylo bardzo szybko przejechac. Ja narazie nie narzekam ale nie gwarantuje ze kazdy kto zacznie tak grac to bedzie osiagal zyski. Pokazuje tylko metode jak cos mozecie z tego wykorzystac to super, jesli ktos juz tez tak gra i ma jakies doswiadczenia to niech pisze w koncu trzeba ta metode jeszcze bardziej udoskonalic 
Bugs Bunny
|
Do góry
|
|
|
|
#263633 - 07/05/2006 15:53
|
veteran
|
Quote:
Jak tam dzis idzie metoda ?:) na co mozna jeszcze dzis postawic w chwili obecnej ?
Dzis calkiem calkiem na chwile obecna 6 zakladow, 6 trfionych i 3,56% zysku pewnie jeszcze cos bede probowal narazie przygladam sie na underek w meczu Osasuny zobacze jak bedzie w 2 polowie.
Siwy jak masz jakies pytania to gg 3341903 jestem niewidoczny
|
Do góry
|
|
|
|
#263635 - 07/05/2006 18:32
|
veteran
|
Quote:
No i tak pieknie szło i racing musial strzeli 2 gole od 80 minuty i over wyszedl zamiast undera eh no nic starat niewielka
niestety ale nie ma co narzekac, jutro bedzie lepiej 
|
Do góry
|
|
|
|
#263636 - 07/05/2006 19:13
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/09/2003
|
To może ja uzupełnię statystyki: Typy podane na forum Liczba zakładów: 1, liczba nietrafionych: 1, skuteczność 0%, średni kurs: b/d, średnia stawka: b/d 
|
Do góry
|
|
|
|
#263638 - 08/05/2006 05:21
|
veteran
|
Quote:
To może ja uzupełnię statystyki:
Typy podane na forum Liczba zakładów: 1, liczba nietrafionych: 1, skuteczność 0%, średni kurs: b/d, średnia stawka: b/d
Coz Zorro pozostaje mi tylko uzupelnic statystyki zebys byl w pelni usatysfakcjonowany, kurs 1,12, stawka 4,78%
Mysle ze teraz juz powinnienes byc w pelni zadowlony i przekonany ze moja metoda sie nie sprawdza 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|