Witam, te mecze co podałes b6 niby powinne wejść ale nie zapominajmy że Liverpool - Arsenal to mecz na szczycie i Liverpool będzie bardzo zmotywowany, no i ile w końcu ta drużyna może przegrywać? 6 porażek już mają.. w ataku może zagrać nawet Kewell i Garcia, pamiętam piękną bramkę Kewella w meczu z Arsenalem przed dwoma laty gdy grał w Leeds..
Nie wierzę że Portsmouth da radę wygrać w Boltonie ale ten kurs na 1X 1,13 jest trochę niski.. a Bolton potrafił niedawno przegrać u siebie z drużyną ktora jest słaba na wyjezdzie czyli z Aston Villą. Przypomina mi się sytuacja z Saragossą w lidze hiszpanskiej, zremisowała 2 mecze z rzędu na wyjezdzie z silnymi druzynami (Valencią i Atletico) a potem raptem przegrala u siebie z Espanyolem 0:1 (lub z kims innym, nie chce mi sie teraz sprawdzac).
Ogółem te typy są niezłe ale z pewnością są w ofercie spotkania z mniejszym ryzykiem.
A skoro już podajemy kursy typu 1,13 na Bolton to może warto też się zastanowić nad X2 West Brom - Man United oraz Getafe - Barca? oraz.. może z trochę mniejszym przekonaiem niż we wtorek ale znów mogę wyskoczyć z tym swoim Bayernem
grają z Mainz i przydałoby się utrzymać pierwsze miejsce w tabeli.
Wątpliwe jest że te drużyny przegrają swoje mecze.
Pozdrawiam.