DRAGO
old hand
Meldunek: 07/09/2002
super mam C+ !
Eurolige chętnie pooglądam !
Fajowe info i dobry temat , można bedzie szybko sie dowiedzieć co, gdzie i kiedy można obejrzeć .
Dziś : Zalgiris Kaunas vs. Maccabi Elite Tel Aviv na poszczególnych kanałach : TV3 Lithuania SKY Italia (ten kanał był kiedyś na platformie cyfry + na kanale 155 , teraz po zmianie numerów trzeba poszukać, no i oczywiście zależy kto ma jaki pakiet ) RTR SPORTS Russia IBA Israel VIASAT Sweden
[g]um[p]
Meldunek: 24/08/2002
to patrz sobie dalej na nie, tylko jakosc szybciej mozna bylo sie dowiedziec o tych transmisjach z tegoz programu niz z tych "twoich" oficjalnych stron
To czy beda czy nie lata mi kolo piora bo wole ogladac wszystkie spotkania z przekazow w tygodniu niz dwa z twojego kochanego pakietu Jak narazie w listingu nic na ten temat nie ma. EOT na ten temat
DRAGO
old hand
Meldunek: 07/09/2002
Polsat miał jeszcze umowe na rok ważną jezeli chodzi o eurolige , ale z niej zrezygnował (jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze) ... Wykorzystała to CYFRA + która nabyła prawa do pokazywania EUROLIGI . GUMP miał racje , oglądałem powtórke programu SPORT + i pod koniec już zapraszano na środe na wieczór na mecz PARTIZAN - PROKOM i czwartek na mecz REAL M. - CIBONA Z.