Veride ja tylko proponuje i rozumiem ze mozesz sie nie zgadzac, szanuje twoja opinie.

Ale bylbym tez za wypowiedziami innych osob bioracych udzial w konkursie. Jesli wszyscy beda regularnie grac tylko alternate to ja tez na kazdego doga bede alternate gral, a na kazdego faworyta zwykly run line i liczyl na wielkie szczescie ze moze wejdzie. Sam przyznasz ze trafic doga nie jest latwo, a granie doga -1.5 to juz jest czyste szczescie i nie ma nic wspolnego z analiza. Wiem wiem, nikt mi nie zabrania grac tego.

Mi poprostu chodzi o to, ze alternate to juz max kurs jaki mozna zagrac. Dobrze ze comba nie mozna grac bo by zaraz sie pojawily kupony z kursami 100 lub wiekszymi. Chce tylko aby konkurs byl na poziomie i stwarzal wszystkim rowne szanse i nie mowie zeby wogole nie podawac alternate tylko ograniczyc do 1 na tydzien lub 2, wiec dalej bedziesz mogl sobie je grac. Dodam jeszcze tylko, ze w konkursach z prawdziwego zdarzenia, organizowanych przez buki nie gra sie czegos takiego wogole. To tyle