[QUOTE]Oryginalnie wysłał rymoholik:
[qb]Ale tu jest pole do naduzyc, bo faktycznie ktos da 5 typow zadnego nie trafi to ma -500, a tak sobie zedytuje posta i ma tylko -100 bo przeciez regulamin mowi, ze za edycje posta jest -100. Dlatego uwazam, ze to trzeba zmienic tak jak to opisalem powyzej.[/qb][/QUOTE]W tym przypadku trzeba się zastanowić, choć faktycznie można wprowadzić taki punktale ale i tak nie bedzie on rozwiazaniem...Nie ma lekarstwa w tej chwili na to, bo jak ktos nie trafi 5 typów to może zedytować posta, skasuje 4 typy i zostanie mu tylko 1 a więc - 100

Tak więc panowie nie ma sensu sie rozwodzić nad tym i najlepiej wprowadzić taki punkt, że edycja posta po za konczeniu jakiegokolwiek meczu = -500 bez względu na ilośc typów. Wiem, że nikt czegoś takiego nie zrobi, ale dziury w regulaminie trzeba jakos łatać. Veride, tak jak było mówione, wczorajsze typy zamiast -100 masz nie liczone. Ja osobiście odebrałem ta edycje jako złośliwość i idę ci na rękę. No chyba ze reszta chce inaczej...
P.S. Jest nads 10 chłopa. Zamiast rozwodzic sie nad regulaminem zajmijmy się typowaniem. Dobrym typowaniem.