[QUOTE]Oryginalnie wysłał
Maniek@:
/>[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Maniek@:
/>[qb]na dzis
BAL Orioles (D Cabrera) -1.5 2.45 bet365pozdrawiam[/qb][/QUOTE]sory amkwish nie obraz sie ale podalem ten typ troche dla tego zeby ci zrobic na zlos bo skoro trafiasz 11 na 11 to nie mozesz tak caly czas ciagnac i musisz sie tez mylic :zobacz:
pozdrawiam[/qb][/QUOTE]Te 11 na 11 moge udowodnić ,bo kupony ,o których pisałem ,moge w kazdej chwili podesłać Feherowi - jest o chyba dla wszystkich tu wiarygodny,zresztą sam Mu to zaproponowałem,bo ,podobnie jak chyba wiekszość ludzi,ja też nie lubię jak ktoś zarzuca bezpodstawnie kłamstwo.
Ja rozumiem,że szlag cie może trafiać,ze ktoś wygrywa(mnie się taka wygran trafiła na razie tylko jeden raz,a już mam wrogów,hehe),ale to już twój problem,musisz sobie z nim sam poradzić.
Jesli mógłbym cię trochę pocieszyć,to właśnie walą mi się 2 duble z "jedynką" na Boston,więc pewnie dziś troche stracę
BTW bez względu na to co będziecie tu wypisywać pod moim adresem z niejakim Tomem(też przypadkowo z moj-żeszowa

),bede to ignorował- atmosfera na forum jest coolowa i nie zamierzam się przyczyniac do jej zepsucia.
Amen !
Pozdrawiam
amkwish - Sulphur City