[QUOTE]Oryginalnie wysłał
Maniek@:
/>[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał bkaytek:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Maniek@:
/>[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał AndrzejO:
[qb]witam, moj typ na dziś to:
Boston - Cleveland(-1,5) 2 3,88 Pinnaclea co do spotkania Ariz- NY Mets, to powiem że w pierwszym meczu seri powinni wygrać Metsi i wynik powinien być under 9,5 (6-3 dla Metsów), ale ja osobiście nienawidze Arizony bo to naj bardziej porąbany zespół w całej MLB, ale napewno wygrają jeden mecz w seri, więc progresja pewnie się powiedziedzie. pozdrawiam[/qb][/QUOTE]hahahahah bravo stary bravo niedosc ze mi sie naraziles tym poraz klejny ze dajesz przeciwko NOSTONOWI to jeszce z hancicapem stary tylko ci pogratulowac moge sie z toba zalozyc ze to ci niesiadzie
p.s bez obrazy stary ale przesadziles to juz ktorys twoj taki szalony typ sory[/qb][/QUOTE]maniek ty chyba nie kumasz o co tu chodzi, ale moze szybki podglad wybranych czesci rankingu ci to uswiadomi :
9 <> +333 <> 10 - 17 - 2 <> 1L <> AndrzejO
49 <> -250 <> 1 - 3 <> 1L <> Maniek@
jak wynika z tego rankingu andrzejo mimo tego ze nie trafil prawie 2 razy wiecej, jak ty to mowisz, "szalonych" typow niz trafil, jest na plusie, a ty?...
zastanow sie zanim zaczniesz kogos krytykowac[/qb][/QUOTE]dobrze wiem o co tu chodzi mowiac szalone typy andzrezja0 chodzilo mi o to ze da 10 typow po kursie 3-4 z tego 3 trafi i takim cudem jest na plusie a tak stawia male kursy do samego andzreja0 nic niemam a satytsyki tu niepowiny grac roli w tym wypadku bo niezapisywalem sie do konkuru tylko podawalemtypy dla zabawy a jak zobaczylem ze mam 0-2L to zaczolem grac choc i tak to jest dla mnie zabawa prawdziwa gra licza sie wtedy gdy sie stawia u bukmacherow
pozdro[/qb][/QUOTE]Z reguły rzadko zabieram głos w dyskusjach "o d**** Maryny" ,więc krótko powiem ,że smiesznie to wygląda.
Ty bowiem piszesz tu o grze dla zabawy,a IMHO najzwyczajniej zazdrość Cię zżera - wyluzuj trochę,może zaczniesz typować z taką wyobraźnią jak,nie szukając daleko,Andrzej
Dla mnie EOT.
Pozdrawiam
amkwish - Sulphur City