[QUOTE]Oryginalnie wysłał revange:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał ECIU:
[qb]Zdarzenie Typ Kurs St. Bukm.
Chicago WS - Cleveland [1] 1.61 Gamebookers
San Diego - Montreal Expos [1] 1.67 Expekt
ARI Diamondbacks -
CHI Cubs [2] 2.20 Gamebookers
San Francisco - Atlanta [1] 1.89 Gamebookers
Dziś takie są moje typy ;-)
jeżeli chcecie szczegółowych opisów moge je pisać ;-)[/qb][/QUOTE]Więc naskrobaj kilka zdań o ARI Diamondbacks - CHI Cubs

iwo: [/qb][/QUOTE]Hejka dosyć późno wszedłem i mi sie już nie chce pisać zwłaszcza iż niebawem meczyk się zaczyna ale może powiem coś co może być ciekawe bo w Cubs-ach dziś debiutuje nowy rzucający
Sergio Mitre Generalnie nabyty rok temu - koleś urodzony w lutym 1981 roku ;-) i już ma jedno "zwycięztwo" na swoim koncie ... Mniejmy nadzieje iż pokaże sie trenerowi

bo strace kasiorke ;-)
W arizonie na liscie kontuzjowanych jest 5 graczy R. Alomar
C. Fossum
B. Lyon
S. Nance
S. Reynolds
Z czego tylko ten pierwszy pokazał się z dobrej strony w ostatnim tygodniu grający na drugiej bazie...
W arizonie podstawowym miotaczem bedzie Brandon
Webb , który mam nadzieje rzuci pae pilek dla chicago którzy bardzo ładnie odbijają piłeczki i obstawiam iż uda im sie zrobic przynajmniej 2 Home runy czym wygrają ten meczyk - wkońcu muszą się zrewanżować po sromotnej porażce ( 3 meczyki w arizonie )
Może dlatego wpuszczają młodą krew ? sam nie wiem - musiałbym podyskutować z kims
Jedno jest pewne ten meczyk nie zakonczy sie wysoką przewagą - no chyba ze dla chicago ( jak beda Home run-y )
cya i ide ogladac yankesów bo mussina coś zawodzi

przegrywają 1:0 ;/ a szkoda bo lubie jankesów ...