[QUOTE]Oryginalnie wysłał red sox...:
[qb]Do Fehera!!!
sorry że zapytam , ale dlaczego nie wliczyłeś mojego wczorajszego typu do rankingu??
stawiałem na Chicago Cubs(które wygrało) i na Philadelphie która nie grała.
normalni bukmacherzy wypłacili by mi pieniądze za Chicago a za Philadelphie byłby zwrot.
ale wiesz, ja to jestem nowy więc nie wiem jakie tu tak dokładnie panują zasady.
proszę więc o wyjaśnienie dlaczego nie wliczyłeś moich wczorajszych typów do rankingu...???
dzięki i pozdrawiam[/qb][/QUOTE]Witam,
Napisalem do Ciebie wczoraj priva ale widocznie nie przeczytales.
W rankingu jest uwzgledniany tylko jeden typ i :stop: .Kazdy typ jest grany za 100j. W przypadku wygranej dopisujemy do rankingu zysk, w przypadku porazki -100j.
Jezeli ktos poda wiecej typow bez wyroznienia go w jakikolwiek sposob to ja nie bede zgadywal, ktory jest uwazany za pewniaka. W temacie kazdy moze podac sobie dowolna liczbe typow z tym, ze jezeli chce aby jego typ byl uwzgledniony w rankingu wyroznia go opisem, pogrubieniem, gwiazdka etc.
Do rankingu nie trzeba sie zapisywac, wypisywac. Kazda osoba, ktora poda wyrozniony lub tylko jeden typ w temacie bedzie uwzgledniona w rankingu.
Jak juz tyle napisalem to powiem o pozostalych prawie standardowych zasadach. :zobacz:
- postow z typem nie edytujemy
- typ podajemy przynajmniej na 10 min przed rozpoczeciem meczu (w tamtym roku byla 1h).
- kurs od dowolnego bukmachera
- uwzgledniam wszystkie formy typow (ml, rl, o/u) oprocz typow specjalnych typu: "Kto zdobedzie pierwszy pkt w meczu" itp.
W przypadku watpliwosci pls o kontakt na priv.
Pozdrawiam
ps. jezeli chcesz podawac wiecej typow(singli, ako), mozesz prowadzic swoj wlasny prywatny bilans wszystkich swoich typow ----> patrz: rymoholik.
ps1. dzieki bkaytek