#24909 - 03/12/2002 03:20
Moj powrot to nowe rewelacje,nowe podejscie +stare wiadomosci OMNIBUS DO POTEGI ENTEJ
|
old hand
Meldunek: 24/03/2001
|
Czesc wielkiemu forum.Witam was tak jak obiecalem jestem na forum i bede tu grzal dupe bardzo dlugo bo mam wiele do powiedzenia,udowodnienia,przekazania,nauczania. Po pierwsze kazdy z nas sie rozwija przyklad.Wezmy np takiego a.agassiego mozna powiedziec ze w jego grze sie nic juz zmienic nieda.Prawda jest jednak inna mimo 30tki na karku moze on jeszcze robic postepy w swojej grze... I wlasnie ja zrobilem spektakularne postepy ktore mozna nazwac dlamnie nowymi.Po dlugiej 3 miesiecznej rekonwalescencji,psychicznej,fizycznej,finansowej jestem NOWY madrzejszy w swoich poczynaniach.Zasiegalem przez ten czas wielu opini i porad na temat hazardu i psychiki z tym zwiazanej.Jedno jest pewne bez psychiki w tym "sporcie" jestes niczym,jestes workiem pieniedzy ktory lokujesz w banku o nazwie"wplac i spier..i niemysl o wyplacie"Ale o psychice napisze innego dnie dzis tylko pare nowosci ktore zamierzam tu przedstawic.Mam opracowany plan konkursu do ktorego chce zaprosic cale forum.Tak mister calutkie forum ,mam zamiar zagrac z calym forum.Mam tu na mysli "szychy" ktorzy cos tam niby wiedza,ale oczywiscie kto bedzie chcial to sobie zagra.Na czym to bedzie polegac dowiecie sie w krotce.Moge zapewnic ze jest to napewno wyzwanie dla najlepszych ,ktorzy beda mogli udowodnic swoj poziom.OK lecimy dalej bo czas nagli a trzeba sie wyspac(to zalecenie lekarza"pamietaj adas sen jest najwazniejszy ,tak tak rozumiem").O konkursie napisze w calosci gdzies w okolicach niedzieli.Dalej moja gra ulegla radykalnym zmianom gram teraz sposobem ,(oczywiscie ze progresja a co myslales?), z tym ze gram linia ciagla i wiele dyscyplin a dokladnie sa to :nhl,nba,del,tenis,nfl,skoki,tenis i jeszcze kilka innych.Zmienil sie tylko sposob progresji na bardziej wydajny.Zobaczycie jak to wyglada bo bede podawal to wszystko w private picks.Starczy pozniej uchyle wiecej z tego rabka tajemniecy.Mowie wszem i wobec Powrocilem nadobre i jesli sie to komus niepodoba to niech zwali se gruche,jak zona nie daje.I powaznie nie zamierzam blaznowac ...zamierzam pokazac jak robic kase. Siemanko.
|
Do góry
|
|
|
|
#24910 - 03/12/2002 03:31
Re: Moj powrot to nowe rewelacje,nowe podejscie +stare wiadomosci OMNIBUS DO POTEGI ENTEJ
|
old hand
Meldunek: 14/02/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał RAFTER: [qb]Czesc wielkiemu forum.[/qb][/QUOTE]Czesc Wielkiemu Rafterowi!
Czlowieku dla mnie jestes NAJLEPSZY. Mimo, ze znowu przegrasz kupe siana to i tak bedzie "THE BEST".
Wydaje mi sie, ze powinienes zatrudnic sie w telewizji. Twoje teksty sa takie glebokie... jak dla mnie jestes nieodkrytym drugim KUBA WOJEWODZKIM!!! Czlowieku naucz sie gramatyki, ortografii i zaczniesz dyktowac warunki Solorzom!!!
Powodzenia Kejsper
|
Do góry
|
|
|
|
#24911 - 03/12/2002 03:33
Re: Moj powrot to nowe rewelacje,nowe podejscie +stare wiadomosci OMNIBUS DO POTEGI ENTEJ
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/11/2001
|
BUHAHHAHAHAHAHAHAHAH JEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSTTTTTTTT RAFTER PANOWIE POWROCIL!!!!!WRESZCIE GRUBA KASA BEDZIE BO PRZYNAJMNIEJ BEDZIE MOZNA STAWIAC PRZECIWKO TYPOM RAFTERA!!!KOLEDZY Z LOS ANGELES KTORZY CI DORADZILI LAKERSOW TEZ CI BEDA PODAWAC KOLEJNE "REWELACJE"?Juz sie nie moge doczekac.Pisales z laptopa?Nie zaznaczyles a to dla calego forum bardzo wazne!!Ile tym razem Rafter w*******isz?znowu 15 tys lub wiecej?Super juz sie nie moge doczekac,widze ze nauczyles sie wiele psychicznie...ale wychowania to cie Mamusia w domku nie nauczyla chlopczyku nadal...Mocny w gebie jestes ...Ciekawe jaki na zywo chetnie bym sie przekonal...Stesknilem sie za toba ale jak zobaczylem ten nowy temat to od razu wiedzialem ze wieczor zrobi sie smieszny i juz jestem w super nastroju!!!Czekam na te twoje bzdury z utesknieniem super ze grudzien bedzie taki wesoly!!!A moze Juan ci pokazal jak sie chlopczyku wygrywa?
Pozdrawiam "NASZ BOGU"i czekam na twoje rewelacje!!
|
Do góry
|
|
|
|
#24914 - 03/12/2002 03:44
|
old hand
|
musze wyjasnic jedna sprawe podkreslam ja uczestnicze tylko na forum mecz.pl ."rafter" ktory pojawia sie na innych stronach o bukmacherce i zakladach to nie ja.Zobaczylem wlasnie te wypociny jakiegos idioty ktory sie podszyl za mnie na www.bukmacherzy.pl To nie moje posty oswiadczam z calym szacunkiem dla tego forum ja uczestnicze tylko tu na mecz.pl .Zreszta wystarczy poczytac te psty i widac ze facet to nie ja ,ja mam inna psychike i ortografie.Od dzis nie obchodza mnie juz ci ktorzy mnie udaja pamietajcie ja uczestnicze tylko na mecz.pl.Inni "rafterzy" to oszusci to nie ja.
|
Do góry
|
|
|
|
#24915 - 03/12/2002 03:48
|
veteran
Meldunek: 08/07/2001
|
|
Do góry
|
|
|
|
#24916 - 03/12/2002 03:53
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/11/2001
|
baaaardzoooo dziwne!!!!O TO CHODZI ZE ORTOGRAFIA GOSCIA KTORY SIE NIBY PODSZYWA POD CIEBIE JEST TAK SAMO BEZNADZIEJNA JAK TWOJA!!!NIE MA TO JAK SPOSOB WYJSCIA Z SYTUACJI HEHEH OJ CHLOPCZE JAKI TY SMIESZNY JESTES  NAWET NIE WIESZ JAK SIE CIESZE ZE WROCILES....  iwo: Pewnie gdyby ten gosc ktory sie niby pod ciebie podszyl trafil na tym innym forum spora kase to teraz bysmy mieli teksty typu"widzicie na innym forum zarobilem wielka kase teraz wam pokaze jak to sie robi na mecz.pl"OK koncze pisac bo nie mam zamiary z toba prowadzic rozmow i stoczyc sie do twojego poziomu.... POzdrawiam i zycze powodzenia...  iwo: Podawaj typy jak najszybciej!!Bo musze grac przeciw tobie i wtedy swieta beda baaardzo obfite!!!  iwo:  iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#24918 - 03/12/2002 04:04
|
old hand
Meldunek: 10/07/2002
|
rafter, zycze powodzenia  iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#24919 - 03/12/2002 04:14
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/09/2002
|
no, rafter, my się jeszcze nie znamy, ale cieszę się, że znów, jak batman, jak feniks z popiołów,, powróciłeś/odrodziłeś się. pochłonąłem całą epopeję 'walka o swoje' i już ostrzę sobie zęby na nowe cięte riposty, polemiki, filipiki, i twoje błyskotliwe picki. niczym aliens versus predator, znów będą pojedynki juan vs. rafter! czy tym razem go zdetronizujesz? a może znów spadniesz w 'otchłań wtapiaczy'? ps. aha, nie przestawaj błaznować - więcej tekstów w stylu 'jak się to komuś nie podoba niech se zwali gruchę jak mu żona nie daje' ps2. nhl, nfl? litości! na tym nikt nigdy się nie wzbogacił!
|
Do góry
|
|
|
|
#24920 - 03/12/2002 14:54
|
old hand
Meldunek: 13/11/2002
|
Witam Rafter !!! Czekam z utęsknieniem na twpje typy. Trzymaj się.
|
Do góry
|
|
|
|
#24923 - 03/12/2002 15:56
|
journeyman
Meldunek: 27/09/2002
|
|
Do góry
|
|
|
|
#24924 - 03/12/2002 20:31
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/07/2001
|
No proszę syn marnotrawny znów powraca licząc na to że go zapomnieliśmy Te twoje ciągłe powroty może i na początku były śmieszne ale dla mnie to już czysta żenada! Eh Rafter życzę powodzenia (nie, nie pomyliłem się po raz pierwszy życzę temu nieszczęsnemu człowiekowi powodzenia) żebyś przegrał całe konto nie w tydzień ale conajmniej w miesiąc 
|
Do góry
|
|
|
|
#24925 - 03/12/2002 20:38
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/07/2001
|
Taka mi się jeszcze myśl liryczna nasunęła...
Oda do Raftera Rafterze! Ja już w Ciebie nie wierzę! Cierpliwość ma na wyczerpaniu, Lecz nie na Ciebie czekaniu, Tyle już pieniędzy straciłeś, Tyle już razy z bólu wyłeś. I tak jak wiersz mój może nietaktem, Tak twoja kolejna porażka - faktem!
|
Do góry
|
|
|
|
#24927 - 03/12/2002 21:39
|
Anonymous
Unregistered
|
Nie tak dawno przegonilismy raftera z forum bukmacherzy po prostu zignorowalismy gościa i to jest na niego najlepszy sposób, no chyba, że ktoś lubi jego wypociny typu cytuję ...lecę teraz do Stanów i wysyłam swoje typy itakie tam jeszcze pierdoły ale szkoda pisać właśnie, bo dajemy mu okazję do popisu.
|
Do góry
|
|
|
|
#24928 - 04/12/2002 03:04
|
old hand
|
abunio ****czku nieznasz mnie ani ja ciebie,juz pisalem na bukmacherzy ktos sie podszyl pod moj nick.Jesli w to niewierzysz to twoj problem.Ja uczestnicze tylko tu na mecz.pl i tyle.Jestem czlowieku za stary na takie numery ktore sa poprostu strata czasu.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|