Nie wiem czemu mój post został skasowany, nie mam sił pisać tego jeszcze jeden raz, ale pełny profesjonalizm ze strony betfair za decyzje z livescore

W moich oczach zyskali sporo, giełda to giełda, a nie lamentowanie ze livescore miał błąd.
W moim odczuciu Betfair jest właśnie po to abym mógł się zakładać z innymi ludzmi, a że ci inni mieli błędne informacje...To już nie mój problem, dlatego anulowanie zakładu byłoby dla mnie cięzkie do przyjęcia.
Nie zdziwiłbym się gdyby zwykły bukmacher anulował taki zakład, ale Betfair to giełda gdzie jeden człowiek wystawia dany kurs a inny albo go przyjmuje albo nie. Naprawdę nie interesuje mnie kto z jakiego livescore korzysta, interesuje mnie to o co się z nim zakładam w danej chwili i na jakich warunkach.
Właśnie warunki w tym przypadku zostały ustalone w sposób, który nie ma nic wspólnego z nazwą firmy.
Nie jest fair jeśli jedyny dostepny kontakt z meczem przez dwa sety wprowadza w błąd i doprowadza do niekorzystnego rozporzadzania swoimi funduszami.
to nie był "jakiś livescore" ale oficjalny.
Przy Twoim ortodoksyjnym podejściu nikt się nie będzie chciał zakładać na takich warunkach.
(wczorajszy mecz pokazał że już nawet transmisja w tv nie pomoze, bo może to opóżniony live).
Błedne informacje, to można mieć, że ktoś kulał wieczoerm a nie
przekłamany oficjalny wynik meczu.
W
Bwin czesto przekręcają pojedyncze punkty lub dopisują je grupowo ( i nazywają ich po imieniu) a tu dwa sety bez kosekwencji.
BETnoFAIR - czasem pisze coś o zakładach w dobrej wierze
a okazuje się ze nikomu nie wolno wierzyć.
Bukamcher, to też "człowiek" (właściciel).
BetFair m in. za to bierze prowizję by było fair a tak nie jest.
Żeby była jasność decyzja dotycząca tego meczu jest mi finansowo obojetna
ale na pewno ograniczy moje chęci do do gry na LIVEnoFAIR.