Moje propozycje na dzisiaj:
Char-N.Y 2 w profie 2.1
Orl-Mia 2
Phoenix-Por 2
Dlaczego tak?
No coz ostatnio typujac Wnba w realu kieruje sie glownie jednym faktem ktory zauwazylem:
Jako ze sa to kobiety nie znosza tak dobrze trudow sezonu jak gosci z Nba i mysle i granie 2 meczy z rzedu w 2 kolejne dni jest dla niech bardoz wyczerpujace.Zreszta narazie mi sie to sprawdza ze zespol ktory gra po odpoczynku czesto wygraywa nawet z silniejszym ktory gra 3 dzien po rzad!Poza tym wiadomo N.y i Miami walcza o 2 miejsce na wschodzie!Stawiajac czesto proboje tez trafic niespodzianke czyli daje na zespool ktory moim zdaniem ma juz za dluga serie porazek lub na przegrana zesp.ze zbyt duza seria zwycieztw- taka sobie prosta logika.
Co do Charl-N.Y to jeszcze tyle:
Charl wygralo wczoraj z cienkim obecnie CLev(znaczy w slabej formie przez jakies ost 3 mecze)i to ledwo 2 pkt a N.Y lekko przejechaly Orl wiec sie mniej zmeczyly!Oba zespoly graly jednak wczoraj wiec moze byc ciekawie ale i tak kurs w profie jak zwykle na 2 zawyzony.O Miami bardziej sie boje bo ledwo po dogr.wygraly z Idniana a Orl jak juz mowilem porazka z N.Y Oba graly wczoraj bo gdyby nie to to moze nawet dalbym na Orl.
A ostatni mecz to poprostu przeczucie takie jak mialem wczoraj przy Seatlle-Minnesotta na 2 i Clev-Charl 2.Poprostu oba zespoly do bani i o nic juz nie walcza z tym ze Por ma dluzsza serie porazek 7 a Phoenix tylko 6

Ale tu moze byc roznie wiec sie nie sugerujcie bo w meczu 2 cieniakow teoretycznie wieksze szanse powinien miec gospodarz!Masle jednak ze warto zaryzykowac zawyzony typ profa znowu bo sznse sa tutaj wedlug mnie 50 na 50!To na tyle narazie!
Mam nadzieje ze moje pierwsze typy na forum sie sprawdza :rolleyes:
MAŁY