[QUOTE]Oryginalnie wysłał mk89: [qb]Zapisywać się ponieważ jestem organizatorem...[/qb][/QUOTE]Obok takiego pucharu nie przechodzi sie obojetnie . Ja sie zapisalem ale nie wiem czy dlugo pogram jak jestem z 6 ligi a wylosujemi np. WhiteStarZ .
#230221 - 16/05/200414:10Re: Puchar Polski - VI edycja
Slaaawwek
Pooh-Bah
Meldunek: 05/09/2002
a jak wam idzie w pucharze polski, ja jestem w drugiej rundzie, po łatwej pierwszej 3:0 i 9:0.....druga runda też powinna nie być trudna .....może będzie powrtórka z pierwszej edycji 3 miejsce
Wprawdzie z wami rownac sie nie moge, ale w pierwszej rundzie poszlo mi rownie gladko. Zwyciestwa 7-1 i 3-0 nie swiadcza jednak o niczym, poniewaz w kolejnych rundach przeciwnicy beda juz znacznie silniejsi.
#230225 - 19/05/200422:42Re: Puchar Polski - VI edycja
lejo
addict
Meldunek: 29/11/2003
Ale lipa. Myslalem ze zapisy sa automatyczne a tu trzeba sie samemu zapisac A tak mialem ochote zagrac. Pewnie juz sie nie mozna zapisac nie?? jak cos to moj login: marcin_lejo Pozdro dla managerowiczów iwo:
#230226 - 21/05/200413:25Re: Puchar Polski - VI edycja
Slaaawwek
Pooh-Bah
Meldunek: 05/09/2002
No to czekam na 3 runde, jak narazie w dwoch pierwszych rundach nie stracilem gola, w sumie moj bilans bramkowy jest 20:0 ....teraz na 3 runde bedzie trzeba czekac dwa tygoenie.....no ale poczeka sie ....
Ja niestety nie docenilem mojego rywala i postanowilem poeksperymentowac z taktyka co przynioslo oplakane skutki. Porazka 1:2 i remis 1:1 z druzyna zajmujaca ostatnia pozycje w nizszej (5) dywizji nie jest powodem do zadowolenia. Wprawdzie jestem przekonany, ze z taka gra moj rywal szybko awansuje na wyzsza pozycje w ligowej tabeli jednak dla mojej wartej ponad 3,8 miliona Euro jedenastki powinien byc zdecydowanie do przejscia. No coz.. trzeba wyciagnac wnioski z tej wpadki i czekac na kolajna edycje PP...