Strona 2 z 2 < 1 2
Opcje tematu
#2291124 - 24/04/2008 22:11 Re: PUCHAR UEFA- ĆWIERĆFINAŁ - mecze rewanżowe (10.04) [Re: Maxi]
mura Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/02/2006
ja już kilka miesięcy temu sygnalizowalem kilku osobom że Zenitek może być czarnym koniem rozgrywek. odprawienie Villareal, OM i L'kusen chyba wreszcie budzi respekt i mimo że w lidze nie szaleją to w Europie to jest zupełnie inna drużyna.
kurs na Bayern to jakieś totalne nieporozumienie, puchar i miastrza kraju już mają ale nie jestem przekonany czy będą zabijać się o uefę, niektórzy może bardziej już myślą o nowym kontrakcie, nowym klubie, wakacjach albo o euro.
Zenit dziś to będzie głównie taktyka, jak szybko nie stracą to może być ciekawie.
osobiscie przychylam się ku typowi njitapa, choć w tej fazie - żadne puchary grane grubiej w grę nie wchodzą

Do góry
Bonus: Unibet
#2291378 - 24/04/2008 23:43 Re: PUCHAR UEFA- ĆWIERĆFINAŁ - mecze rewanżowe (10.04) [Re: mura]
bitnap Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/09/2007
myslalem o BTS ... dwa niekoniecznie dobre bloki defensywne, Zenit zagra to co im wychodzi najlepiej - szybkie kontry, ale ...

Braki u Niemcow mimo wszystko sa dosc znacze i z pewnoscia zdaja sobie sprawe, ze w rewanzu beda w duzo lepszej sytuacji kadrowej, bo wroci Toni, a calkowicie zdrowi beda zarowno Ribery jak i Klose.

Z drugiej strony, rewanz odbedzie sie w Rosji i na murawie w dosc kiepskim stanie, do ktorej z pewnoscia bardziej przyzwyczajenie sa miejscowi zawodnicy \:\)

nie wiem czy Bayern widzac dzisiaj swoja niemoc, bedzie sie za wszelka cene odkrywal i rzucal wszystkie sily do przodu, wiedzac, ze po drugiej stronie sa zawodnicy pokroju bedacego w fenomenalnej formie Arshavina badz tez niesamowicie bramkostrzelnego Pogrebnyaka ... strata jednego czy nawet dwoch goli przez Bayern na Allianz Arena oznaczac moze definitywny out z p.Uefa

ja dzis widze wynik zdecydowanie underowy, 0-0, 1-0, 0-1, 1-1 \:\)

ale jako, ze to tylko i wylacznie marny puchar Uefa wszystko sie zdarzyc moze ...

Do góry
#2291710 - 25/04/2008 01:47 Re: PUCHAR UEFA- ĆWIERĆFINAŁ - mecze rewanżowe (10.04) [Re: bitnap]
Rusty Offline
aka Schranzer

Meldunek: 16/01/2005
Bitnap skąd Ci przyszło do głowy stata 2 bramek?

Bayern średnio traci 0,4 bramki na mecz u siebie, zaś na swoich śmieciach gra ze skutecznością 2,2/mecz ;\)

Ja sobie nie wyobrażam drugi raz takiego samego meczu jak z Getafe nie będzie i myślę, że FCB rozstrzygnie awans już u siebie.

Odnośnie murawy w Rosji to ja sądzę że to żaden kłopot. Skoro za czasów gry w LM kiedy to grali ze Spartakiem murawa również pozostawiała wiele do życzenia a jednak FCB nie miał problemów z ograniem tamtejszej drużyny.

Do góry
#2291845 - 25/04/2008 02:25 Re: PUCHAR UEFA- ĆWIERĆFINAŁ - mecze rewanżowe (10.04) [Re: Rusty]
bitnap Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/09/2007
kibice Bayeru pewno tez sobie nie wyobrazali

wg mnie Bayern jest zwyczajnie slaby i bardzo ale to bardzo mocno przereklamowany \:\)

wcale nie dziwie sie Lahmowi, ktory nie chce przedluzyc kontraktu ... ;\)

Do góry
#2291891 - 25/04/2008 02:37 Re: PUCHAR UEFA- ĆWIERĆFINAŁ - mecze rewanżowe (10.04) [Re: bitnap]
Rusty Offline
aka Schranzer

Meldunek: 16/01/2005
Lahm, jak Lahm, ale do dzisiaj dziwie się że zawodnik takiej klasy jak Frank gra dla Bayernu \:D

Nie zapominajmy że UEFA to priorytet dla FCB. Puchar N. już mają w lidze przewaga 10 punktów. Mierzą w potrójną koronę.

10/10 że będziemy oglądać flaki z olejem \:D

Do góry
#2292541 - 25/04/2008 06:44 Re: PUCHAR UEFA- ĆWIERĆFINAŁ - mecze rewanżowe (10.04) [Re: Rusty]
Piotruś Pan Offline
addict

Meldunek: 15/07/2002
Pófinał pucharu Uefa dobry w wykonaniu i Bayernu i Zenitu remis jak najbardziej zasłużony jednak jestem pod wrazeniem gry zespołu z Sankt Petersburga, zagrali odwaznie w każdym elemencie gry czasami nawet zbyt ostro szkoda tych 3 kartek szczagólnie dla Arshavina.
Bayern bedzie miał trudne zadanie w rewanżu bo muszą strzelić przynajmniej 1 bramke lub 2 w przypadku remisu, ułatwieniem dla nich będą jednak trzy absencje kartkowe, ale jeśli Zenit ma mocna, wyrównaną ławkę rezerwowych to powinien sobie poradzić.
To już trzeci raz w tym sezonie Bayern znowu zostaje postawiony pod scianą do odstrzału pomimo, iż sa faworytem to mogą odpaść już z Getafe mieli wagon farta, zobaczymy jednak Zenit może wykorzystać sytuacje i własny stadion po pierwszym meczu oni są bliżej tego uprawnionego finału szkoda iż nie bedziemy mogli śledzić rewanżu zapowiada sie pasjonujaco.
Dzis Bayern w drugiej połowie zagrał słabiej i wogóle ma problemy z wygrywaniem spotkań na własnym stadionie najpierw chyba ze szkockim Abereden, potem z Anderlechtem, Getafe na koniec z Zenitem jest w tym pewna prawidłowość i zdarza sie tylko w pucharach bo w lidze to tam wszyscy jadą jak na scięcie mało komu udaje się wywieźć korzystny rezultat.

Do góry
Strona 2 z 2 < 1 2

Moderator:  Akhu, Biszop