#22849 - 18/09/200220:50Panowie wiecej grania mniej gadania
Anonymous
Unregistered
Obserwuje Wasze pisanie, coraz wiecej piszecie Nie na temat, kłócicie się, wyzywacie, a coraz mniej podajecie typów, opisujecie spotkań, jest wśród Was kilku profesjonalistów ale ... też schodzą na złą drogę ... to chyba nie oto chodzi.
Nie sonda kolesiowi chyba nie wyszla ,ale spostrzezenia mial trafne obserwoje mecz .pl od bardzo dawna i coraz mniej mozna sie tu dowiedziec na temat nadchodzacych meczy(w te wakacje bylem w RPA i chcialem poobstawiac w sieci wszedlem na mecz .pl ale za duzo to nie pomoglo) tak naprawde to jest tu kilku ludzi ktorzy naprawde probuja cos zrobic aby pomoc innym przy obstawianiu bo to o to chyba chodzi na tym forum , a wiekszosc to tylko potrafi opieprzac nowych za zalozenie nowego tematu itp. Ps czekam na jakiekolwiek opinie na ten temat moj post nie ma na celu obrazanie kogokolwiek i z jeszcze raz powtarzam ze jest tu kilku specow i do nich te uwagi nie sa kierowane
#22859 - 18/09/200222:32Re: Panowie wiecej grania mniej gadania
Anonymous
Unregistered
dzieki za zainteresowanie!!!
postawilem dzisiaj na
milan ( pierwszy mecz przed wlasna publicznoscia beda chcieli sie pewnie pokazac a nasza gwiazda Bak chyba im powinnien pomoc) i x2 dla wiselki, wiesci niosa ze Wisła oslabona ale bardzo chce zremisowac w tym meczu 2 za rodaków kursy dobre 1. 1.4 x2. 1.39 zagralem za 100zł
#22861 - 18/09/200223:00Re: Panowie wiecej grania mniej gadania
Anonymous
Unregistered
kurs 1.946 wkład 100zł zysk 175.14 Jesli nie wejdzie to obstawiam Milan w następnym meczu i wkład taki zeby wyjsc na zero np. Milan - undinese kurs. 1.4x500=700-70=630 zysk 30:) jesli wejdzie milan w czwartek stawiam na Primorje 1 kurs 2.6 x150=390-39=351 zysk 101 zeta mam nadzieje ze Milan wygra u siebie jak nie w tym to w następnym meczu
Dziwne najpierw stawiasz na Wisłe potem masz zamiar na Primorje .Co prawda wyjdziesz na tym do przodu przy wygranej Primorje , lecz przy porażce lub remisie gospodarzy wtopisz kaskę . Tam przy zysku powinno być 75 zeta
#22863 - 18/09/200223:38Re: Panowie wiecej grania mniej gadania
Anonymous
Unregistered
jesli wejdzie mi milan to pojde obstawic primarje poniewaz jesli wygraja to nie strace kaski a nawet ja wygram 1 kupon milan 1 x2 wisla
jesli wejdzie milan
to obstawie primarje 1 kurs 2.6 jak przegra wejdzie pierwszy kupon jak wygra wejdzie drugi kupon zysk 1. 70zł 2. 101zł chyba cos takiego mam nadzieje ze zrozumiales
#22868 - 19/09/200214:21Re: Panowie wiecej grania mniej gadania
Anonymous
Unregistered
Milan wygrał 2-1 teraz czekamy na wiselke, jesli to prawda, że gospodarze są bez 5 podstawowoych zawodników do powinnismy ten meczyk wygrac ale... meczyk ten mam podparty remisem...o 17 wszystko bedzie jasne... na weekend bede wysylal kupony 3z5 i 4z7 moze macie jakies propozycje