Czesc !!
Pozdrowienia dla wszystkich.
Od pewnego czasu przegladam na forum prawie wszystkie tematy. W sieci jestem nowicjuszem ale zaklady obstawiam od dawna, w dostepnych u mnie trzech firmach. Zagladajac tu szukalem pomocy, wskazowek co obstawiac...... ostatnio jakis pech. Niestety, kazdy typuj po swojemu, kazdy z was ma inne typy a z tego ciesza sie tylko wspomniane trzy firmy no i jeszcze te w sieci. Bogata oferta, roznorodnosc typow - wiekszosc przegranych, dlatego powstaja i tylu ich jest. I co mam robic ? Srednia z typow czy zaufac jednemu ? Juz nawet chcialem ale tylko, jak poczatek czytalem. Mam propozycje, wykorzystajcie swoja wiedze, intuicje, doswiadczenie a moze i talent przeciez znacie sie na calym foum, znacie mozliwosci kazdego z was. Proponuje wybrac grupe expertow, im wiecej tym lepiej i niech oni po wymianie zdan, glebokim namysle, przdstawiaja wybrane typy. Typy dla kazdego wiec opierajace sie na poczatek tylko na firmach gotowkowych. Dla kazdego, wiec z poczatkowym kapitalem 20-tu jednostek. Jak myslicie obstawiajac bezpiecznie po 1 jednosce mozna dojsc do 40-tu? Jezeli tak, to majac juz 40 mozna grac po dwie jednostki i tak dalej. Jak uda sie to na niskim poziomie to i na wyzszym bedzie dobrze. Zrobmy szkole dla wszystkich poczatkujacych i dajmy szkole tym firmom. To sa tylko propozycje teraz wszystko zalezy od waszej dobrej woli i checi. Jestesci fachowcami, oddaje to w wasze rece, napewno zrobicie to dobrze.