po pierwsze na zadne uznanie nigdy nie liczylem, nie w tym kraju; u mnie w domu marazie wszyscy zdrowi.
po drugie mam za miekkie serce, ale kto wie czy sie kogos prewencyjnie nie wywali. sorry ale ja juz mam dosc tolerowania prez bity rok paru wywrotowcow, ktorzy postanowili popsuc niezla zabawe, dolozyc mi roboty i odebrac mozliwosc sledzenia wynikow/rankingu na stronce innym jednoczesnie nie robiac niczego pozyteczne w PLK.
[QUOTE]Oryginalnie wysłał kolpol:
[qb]
Czemu w livescor jest tak mało wyników punktowych, momo że sprawdzałem i niektóre osoby typowały a tam nie ma ich punktów tylko * ?
...
wysłałem typy na stronce czy nie ? czy tam tez masz cos niepoprawnie? bo co z tego, że tu na forum jest literka przekrecona?
przeciez na twojej stronie jest sztywny format podawania typow. sory, ale ja nie kapuje[/qb][/QUOTE]sam sobie odpowiedziales. na stronce wyslala polowa. chcesz wyslac za reszta? z miejsca moge zrobic cie adminem na stronce. baw sie dobrze. nie mam pretensji ze tylko polowa, bo stronka czesto nie chodzila z powodu aktualizacji ze wzgledu na LM. Dlatgo prosilem o przestrzeganie formatu
[QUOTE]Oryginalnie wysłał kolpol:
[qb]widze ze strasznie sie spiales kolego
a jak wysle typ w taki sposob H W - DT to zaliczysz czy nie?

[/qb][/QUOTE]sprobuj, nagroda czeka,
tutaj masz kody zrodlowe metoda mialaby z 300 linijek mniej gdyby nei obsluga wiadomo kogo. W najblizszym czasie stane na uszach, zeby pula nagrod wzrosla - wywalenie z PLK, a dla wybitnych moze nawet ban na forum.